Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Obočí podle vašich představ: 3D microblading neboli vláskování obočí

Hana Kučerová Brno  (mapa) 18 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina

SPOKOJENOST!!!!!! Obočí mám krásné. Ženy mě zastavují na ulici, že mám krásné obočí, není ani poznat, že to je tetované. Děkuji moc!!!! Určitě nebudete litovat, když se objednáte k p.Kučerové. Je velmi vstřícná a příjemná, Jehlu přede mnou rozbalila novou a měla jich víc než dost,takže 100 procent má hygienicky vše v pořádku. OPRAVDU DĚKUJU MOC!

Iveta Grušková

Dobrý den, jsem již déle registrovaná na Vašem portále Slevomat pro město Brno. Často využívám poskytovaných slev a ještě se mi nestalo , že bych byla nespokojená. Dnes zcela náhodou jsem narazila na avizovanou slevu- permanentní make-up obočí metodou vláskováním u paní Hany Kučerové. Zpozornila jsem , jelikož paní Hanu, velmi dobře znám. Navštěvuji ji již několik let a jsem doslova nadšená. Paní je velice milá a příjemná a svým profesionálním přístupem k práci si mne doslova získala. Na permanetním make-upu i korekci jsem byla několikrát. Stejně tak i na permanentním 3D lepení řas i doplnění a vždy jsem byla spokojená a nadšená. Vždy mě předem seznámila co mi bude dělat , zajímala se o moji představu, a v neposlední řadě mi doporučila módní trendy a nové technologie. Doslova mne uráží lživé, výše uvedené komentáře , zcela zřejmé od jedné a tytéž osoby, Zároveň mne udivuje , že vůbec může zveřejňovat svůj komentář , když neumí základní pravidla jazyka českého . Paní Hana s malým h, hizdi s měkkým i a krátkém i apod. Vím, že paní Hana získala akreditaci od MŠ na výkony permanentu i kosmetiky a dokonce, provádí rekvalifikační kurzy. Je velice čistotná a pracuje pečlivě a sterilně. Neméně důležitý je fakt, že paní je bývalou sálovou, zdravotní sestrou a tomu také odpovídají výsledky její dokonalé péče. Pravidelně k ní docházím na kosmetiku a neměnila bych. Doporučila jsem ji i mým kamarádkám , které mi děkovaly a nyní jsou jejími stálými zákaznicemi, doporučujeme dál a rády. Evidentně výše uvedená pisatelka je plná zášti a jsem přesvědčena , že je to závist konkurenčního prostředí a nespokojenost se sebou samotnou. Paní Hanu vřele doporučuji všem! Pro ověření a doporučení máte možnost mne kontaktovat na uvedeném e-mailu. S pozdravem , Grušková Iveta.

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto,

děkujeme za zprávu. Jsme rádi, že jste spokojená a vaše zkušenosti jsou pouze dobré. :-) Jedno špatné hodnocení skvělou reputaci určitě nezkazí! Ale ještě jednou velice děkujeme za váš příspěvek.

Baru ze Slevomatu.

Monik

Objednejte se k ní a budete litovat zelené obočí a žádná náhrada
Slepené řasy atd atd… je mi líto že tato paní stále hizdi obličeje

Moni

Paní hana Kučerova je absolutní amatér a lhář nechápu jak s ní můžete spolupracovat
Tato sama zhizdila již 5 žen tetováním a zbytek dalších 5 rasami
Jako zákaznice kterým nenahradí škodu
Nevyjde nam vstříc s ní budeme mít proces určitě příjde í na kontakt s vámi
Navíc nepracuje sterilne paní je špína

Hana Kučerová

Dobrý den,k uvedenému se nehodlám vyjadřovat.Vim o koho jde…Slečna mi nesahá ani ke kotníkům,må s velkymi absencemi sotva zakladni školu Takovými lidmi se nezabývam.Za svoji praci si ručim a odpividam si za nī.S podravem Hana Kučerova

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru