Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Připojte k počítači vše, co potřebujete – všestranné USB 3.0 huby

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Tom Martin

BEIK ČTYŘPORTOVÝ MODRÝ – PROPOJOVACÍ KABEL
Dobrý den, propojovací kabel u tohoto hubu je pouze 0.5m dlouhý a rád bych si koupil metrový, nicméně nevím přesně v jaké kategorii to mám hledat!
Poradíte přesný název a kód téhle USB redukce??
Díky!
 TM

Satomar

Nejedná se o žádnou redukci, ale o standartní USB kabel s na jedné straně konektorem USB3.0 A a na druhé USB3.0 micro-B.

vaclav

Dobry den,
Ma 7-portovy hub s vypinaci externi napajeni? A jaky max. proud je schopen dodavat jeden usb port, jestlize bude usb hub externe napajen?
Diky za odpoved.

Satomar

Dá se nabíjet externím adaptérem Beik s výstupem 5V 2A tento adaptér, ale není součástí balení. S adaptérem je maximální možný proud pro jeden USB port 2A.

Jiří

Dále bych se rád zeptal ještě na jeden dotaz:
Platí, že 7 portový hub BEIK (hliníkové provedení) musí být zapojen napájecím kabelem do zásuvky (230 V) součástí balení (délka cca 1 m), zatímco 4 portový ne?

Satomar

Ani jeden není nutné napájet adaptérem oba fungují i bez něj, ale v závislosti na do hubu připojených zařízeních (například pokud k hubu připojíte několik telefonů abyste je nabil) to může být nutné, aby nedošlo k poškození portu ke kterému je hub připojen. Rozhraní USB je schopno dodávat napájení pro připojená zařízení pouze do určité výše dané verzí portu a obvykle to stačí, ale v případě hubu kde máte připojených 7 zařízení k jednomu portu už to velmi pravděpodobně stačit nebude. 4portový hliníkový hub připojení adaptéru nepodporuje a tedy si u něj budete muset vystačit s napájením co je schopen dodat USB port ke kterému jste ho připojil.

Jiří

Dobrý den,
prosím vás o zaslání přibližného rozměru (délky v cm) hliníkových USB hubů BEIK, abych mohl porovnat délku 4 a 7 portového hubu. Děkuji vám.

Satomar

Délka 7portového hliníkového hubu je 15,6cm a délka 4portového hliníkového hubu je 9,5cm.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru