Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

3D odlitek s rámečkem nebo odlévací sada

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Dana Starcová

V trojramecku jsou otisky 3. Tak ze 3 neudelam? Jestli to dobre chapu, udelam stezi 2. Tak dekuji.

Wawa Design

Dobrý den, v trojrámečku jsou odlitky dva. Obrázek vpředu je sada s rámečkem. Takže z této sady uděláte dva odlitky novorozence, nebo dítěte do 3 měsíců věku. Pro více informací navštivte naše webové stránky www.odlitek.cz nebo facebook. Hezký den, Simona

Dana Starcová

Tak ze ani tak jak je to na obrazku to udelat nelze. Tak mam to chapat tak, ze se udela kolik odlitku?

Wawa Design

Dobrý večer,
vy jste se zmínila o sadě s rámečkem, ale měla jste na mysli trojrámeček. Tak z této sady uděláte dva otisky, přesně tak, jak je vyobrazeno na obrázku. U sady s trojrámečkem je více materiálu, než u sady s rámečkem.

Pěkný večer, Simona

Dana Starcová

Dobry den, mam dvojcatka. Myslite ze to bude stacit na dve rucicky a 2 nozicky( kazde bych chtela udelat 1 ruku a jednu nozicku). Objednala bych 3d odlitek s rameckem.

Wawa Design

Dobrý den, v tomto případě je třeba pro každé miminko objednat 3D odlévací sadu s rámečkem a ještě i 1 základní sadu , kde je jen materiál.
Pěkný večer, Simon

Jana

Dobrý den. Chci se zeptat – mám od vás koupený odlitek s dvojrámečkem. Dá se pověsit na zeď, nebo je výhradně jen na postavení? Děkuji.

Wawa Design

Dobrý den,
dvojrámeček je určen na postavení na plochu. Máme i rámečky na pověšení, a sice olšový jednorámeček v odlévací sadě s rámečkem a poté velký v odlévací sadě s trojrámečkem. Pokud by jste chtěla rámeček vyměnit, kontaktujte mne prosím na tel: obchod@odlitek.cz.
Hezký den, Simona

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru