Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Skleněné akvárium CAPRI 50 včetně osvětlení a filtračního systému

4,3 / 5 Pet Center - non-food (3 pobočky) Praha - Horní Počernice  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jitka

Dobrý den,
akvaria jsou v Brně bohuzel jiz vyprodaná – neda se z jine pobočky presunout akvarium na na nejakou brněnskou??? Moc rada bych si ho koupila, ale jsem z Brna a napr. do Jihlavy, kde jeste jsou, nepojedu.
Děkuji za odpověď.

Pet Center - non-food

Dobrý den Jitko, je nám líto, ale akvária byla pouze pro dané prodejny a přesouvat mezi sebou nejdou. Děkuji za pochopení.
Tým Pet Center

Zdeňka Šteifová

Dobrý den,ptám se asi hloupě,ale jak moc vadí,když se večer cca v 21h vypne nejen světlo,ale i filtrace? Do rána cca do5–6h? Jde o to,ze bychom akvárium moc chtěli,ale jinde jak v ložnici ho mít nemůžem.Vadilo by to rybičkám moc?Moc děkuji za odpověď.

Pet Center - non-food

Dobrý den, Zdeňko, bohužel rybičkám by nedělo příliš dobroty tohle cyklování. Filtrace jako taková příliš hlučná není, ale klid v ložnici to zajisté naruší. Za tým Pet Center, Karolína

Daniel Møkrý

Hodí se akvárium pro suchozemskou želvu?

Pet Center - non-food

Dobrý den, Dane, bohužel toto akvárium určitě pro želvu vhodné není. Nesplňuje „želví“ potřeby a bylo by dobré se zaměřit na vybavená terária, která mají parametry takové, aby želva prospívala a měla vhodné podmínky. Za tým Pet Center, Karolína

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru