Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dentální hygiena s airflow i bez pro zdravý a krásný úsměv dospělých i dětí

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lada

Dobrý den,
je možné absolvovat celé ošetření i s airflow, když trpím alergií na fluor? Např. se vynechá fluoridace?
Děkuji za odpověď!:)

Dentální hygiena

Dobrý den, přesně jak říkáte, použijeme i depurační (zalešťovací )pastu bez fluoru (mám jí v ordinaci).
Místo fluoridace naneseme hojivý gel na dásně, který též fluor neobsahuje.
Děkuji
Petra Polednová

Tereza

Dobrý den,
vracím se ke svému dotazu, ve kterém jsem se ptala, zda je p.hygienistka Češka. Mrzí mne, že paní dentální hygienistka pojala svou odpověď poněkud rýpavě (rodiče jsou také Češi), nechápu proč? Možná kdyby byla v roli zákazníka, tak by pochopila jak je někdy těžké se domluvit s odborníkem např. zubařem/hygie­nistou, který neovládá češtinu, nehledě na to, krom jazykové bariéry, může mít takovýto odborník z Indie, Egypta, Ukrajiny své zažité přístupy a postupy (čímž nezpochybňuji jejich odbornost), ať už v komunikaci či mentálním přístupu, které nejsou pro zdejší lidi vhodné. Jelikož já i mí známí máme s tímto bohaté zkušenosti a víme, že na Slevomatu provozovatelé – cizinci hodně inzerují, chtěla jsem si to ujasnit. Není nutné rýpat a zesměšňovat otázku, jak v odpovědi paní dentální hygienistky je zcela zbytečným dovětkem „rodiče jsou také Češi“. Musím říci,že takovým způsobem komunikace má důvěra ke slevovému portálu Slevomat klesá. Zákazníci tohoto portálu nejsou vždy s nízkým IQ.

DENTÁLNÍ HYGIENA

Dobry den, odpověď jsem uvedla takto proto, ze někteří cizinci se mohou v Čechách narodit, mít české občanství a nemít české rodiče nebo mohou mít jednoho a druhého cizince. Velmi mě mrzí, jak jste mou odpověď pochopila a neměla vůbec takto vyznít, jak udáváte a omlouvám se, pokud se Vás má odpověď dotkla. Chtěla jsem Vám jen co nejlepe odpověď. Dekuji
Petra Polednova

Dominika

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, jestli je airflow vhodné i v případě, že mám výplně v mezizubních prostorách (přední zuby).
Děkuji za odpověď.

DENTÁLNÍ HYGIENA

Dobrý den,
v podstatě na to je Airflow úplně nejideálnější, protože díky Airflow se opláchne i tento jinak nedostupný prostor pro jiné nástroje a zbaví Vás bakterií a povlaku. Nebojte se, že by se Vám výplně uvolnily, naopak Vám dokáže tato technika odstranit i pigmentace v mezizubních prostorech, které se na těchto výplní ukládají.
Vřele tedy doporučuji.

Tereza

Mohu se zeptat, zda u Vás pracuje dentální hygienistka Češka? Nemám bohužel dobré zkušenosti s dentální hygienou od jiných národů jako Arabové, Rusové…

DENTÁLNÍ HYGIENA

Dobrý den, ano jsem dentální hygienistka pocházející z Čech konkrétně z Prahy a mým rodným jazykem je čeština. Rodiče jsou též oba Češi :)

Lucie

Dobrý den mohu se optat zda ta cena za těch 499..je pouze pro děti?dekuji

DENTÁLNÍ HYGIENA

Dobry den, ano, vztahuje se pouze na deti do 12 let. Dekuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru