Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Naplňte břicha celé partě: Raut až pro 8 jedlíků v restaurantu Flora

4,6 / 5 Restaurant Flora Plzeň 3  (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Mirka

Dobrý den mám dotaz vypadá ta lákavá hostina opravdu jako na obrázku.? A byl by volný stůl na den 14.9. na 17h ? Nektery ze stolů umistenych vzadu treba v rohu jak jsou vyvýšené nad barem. Je možno připravit k tomu i jedno šampaňské.? Bude to spojeno s oslavou narozenin. Děkuji.

Restaurant Flora

Dobrý den-doufáme že ano-rezervaci si zarezervujte na tel.čísle 377374226
a počet osob…
Restaurant FLORA

Jiří Pokorný

Dobrý den,

když jste zveřejňovali nabidku, zjistili jste si význam slova raut??:-)

Raut, dříve psáno také rout (z anglického slova rout – zmatek, hemžení) je druh společenského setkání spojeného s občerstvením. Pořádá se při příležitostech jako je vědecké symposium, umělecká premiéra, tisková konference. Koná se ve velkém sále nebo na zahradě, kde jsou umístěny švédské stoly, z nichž si hosté berou pokrmy (typicky sýry, uzeniny, zeleninové saláty, ovoce nebo sladké pečivo) podle svého výběru. Někdy jsou součástí rautu také jednoduchá teplá jídla (např. grilovaná kuřata), která vydávají u pultu profesionální kuchaři. K dispozici jsou rovněž nealkoholické nápoje, víno, někdy i pivo.


Opravdu se jedná o raut??:-) Rekl bych ze je klamete a nabízíte spis haldu jidla, tak jak ostatní a honosné to nazýváte rautem…
Profesionalita už v nabidce:-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří, upřímně jsem nikdy o pojmu „Raut“ tolik nezjistil jako teď, když jsem si přečetl vaší zprávu. Všichni známe význam slova raut, jen musím říct, že jste mě překvapil, jak výstižně jste jej popsal. Bohužel si ale myslím, že u této nabídky je slovo „Raut“ v kontextu spíše jako pojem označující velké množství jídla, ze kterého si můžete vybrat cokoliv se vám zalíbí, či zachutná. Voucher je až pro 8 lidí, to znamená, že u stolu bude jistě rušno/zmatek/hem­žení. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru