Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Hodinové kosmetické ošetření pleti 5 v 1

3,9 / 5 ML Praha - Nové Město  (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Strelicie

Dobrý den,
přístroj na diagnostiku pleti není uveden „v ceně“, jak je to s jeho použitím při proceduře?
Co je to „darsonvalizace“?
Děkuji za odpovědi.

Medi Line (Estetic Institute of Cosmetology)

Dobry den
diagnostika –100,–
OZONIZÉR

Ozonizér patří ke skupině léčebných přístrojů, které vycházejí ze starších léčebných metod. Princip využití tohoto přístroje je založen na vysokonapěťovém vysokofrekvenčním výboji.

O terapeutické využití tohoto výboje se zasloužil francouzský fyzik a lékař Jacques Arsene d´Arsonval (1851 – 1940). Vynálezce galvanometru s pohyblivou cívkou a termočlánku ampérmetru významně přispěl k nově vznikající oblasti elektrofyziologie, zabýval se studiem fyziologických a terapeutických účinků působení vysokofrekvenčních proudů. Použití střídavého elektrického proudu v medicíně dodnes nese jeho jméno „darsonvalizace“.

Roku 1892 bylo zavedeno využívání vysokofrekvenčních proudů k léčbě kůže a sliznice – s rostoucí frekvencí dráždivý účinek klesá, kolem 10 000 Hz se přestává projevovat a nad 10 000 Hz již nemá žádné dráždivé účinky a ani účinky elektrolytické, pouze tepelné.

K terapeutickému využití ozónu dochází od roku 1900. K jeho masivnímu využití došlo v průběhu 1.světové války a to při léčení píštěl, amputací, ran a hematomů u zraněných vojáků. Byl úspěšně aplikován i na hnisavá a infikovaná místa.

Využití ozónu v kosmetice a estetické medicíně má dlouhou tradici.

Ani na našem území není ozonizér žádnou novinkou. Mezi světovými válkami byl u nás nejen vyráběn, ale byl mezi klienty velmi oblíben a žádán. Jednalo se v té době o velice módní artikl. Známe jej téměř všichni díky filmu Jiřího Menzela „Postřižiny“. Přes velikou oblibu tohoto přístroje byla jeho výroba u nás ukončena po roce 1948 díky likvidaci malých firem a ozónová terapie u nás téměř upadla v zapomnění.

APLIKACE OZONIZÉRU

Ošetření se provádí pomocí skleněného aplikátoru plněného argonem , který má stejně jako ostatní vzácné plyny malý elektrický odpor a vede velmi dobře elektrický proud. Díky této vlastnosti v uzavřených trubicích , kterými prochází elektrický proud, vznikají elektrické výboje.

Působením vysokofrekvenčního výboje dochází v místě užití k přeměně kyslíku obsaženého v kůži na ozón. Ozón má zklidňující a desinfekcní vlastnosti. Zanícené ranky se velice dobře zatahují a hojí. Vřídky u akné rychle zasychají.

Pro kosmetické ošetření se využívá aplikátoru plochého, či bodového, pro ošetření vlasové části se využívá aplikátoru hřebenového.

Aplikací vysokonapěťového výboje lze dosáhnout rozličných účinků a to v závislosti na nastavené intenzitě :

nízká – zklidnění

vyšší – stimulace, vizalizace

vysoká – prokrvení

Intenzitu volíme podle místa aplikace.

Medi Line (Estetic Institute of Cosmetology)

Dobrý den
Je to přístroj na diagnostiku pletí

Medi Line (Estetic Institute of Cosmetology)

Je to přístroj na diagnostiku

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru