Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Láska na první sousto: 3 nebo 6 poctivě naplněných donutů ze Star Donuts

4,4 / 5 Star Donuts Praha - Nové Město  (mapa) 95 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martin Tošovský

Jsem též nespokojen. Psal jsem SMS, odepsali mi Ano,děkujeme. Měl jsem rezervaci na sobotu 17.6., když jsem si pro ně přišel, tak tam nikdo nebyl, pak jsem se kouknul na nabídku na Slevomatu, jestli náhodou nemají zavřeno, mají zavřeno celý víkend. Zarazilo mě to, že mě nikdo neupozornil, a ani se nikdo od 17.6. neozval, že jsem si pro donuty nepřišel. A taky hrozná komunikace přes SMS. Voucher refundován, tuhle nabídku nikdy NEKOUPÍM!!

Star Donuts

Dobrý den. Omlouváme se za to. Je to divny, že ho mate refundovaný. Protože ten, kdo si to výjimečně objednaval po splatnosti voucheru musi voucher mit uplatněný. A takových lidi bylo opravdu par. Taky v akci to bylo napsaný že mame otevřeno jenom pracovní týden. Je nam líto, že to takhle blbě dopadlo. Zkuste zavolat na zákaznickou linku slevomatu. Snad se najde nějaké řešení. Děkujeme:-)

Přemysl Říha

Dobrý den, stačí přijít s kódem voucheru v mobilu anebo se musí dopředu tisknout?

Star Donuts

Stačí s kódem:-)

Přemysl Říhá

Dobrý den, zajímalo by mě, který donut z fotek je cheesecake a který vanilkový. Dále čím je donut cheesecake a star donut plněný? P.Říha

Star Donuts

Dobrý den. Cheesecake je ten růžový s posypkou( ne tou barevnou – ten je stardonut ).
Cheesecake Je plněny tvarohovou naplni, příchuť je stejná, jak kdybyjste měla nejaky Cheesecake :) nebo tvarohovy dort. Star donut je Plněný ovocnou bananovou naplni(70% ovoce) Děkujeme!

Michal Grufík

Minulou akci 2× objednáno 24h předem 1× omluva na prodejně že je vyprodáno že nic nemají a jedenkrát že to co je ve vitríně není na voucher pouze na prodej a ty co byli na voucher jsou už davno pryč … Voucher od slevomatu refundován … Doporučuji nekupovat není žádná záruka že i po objednání svoje donuty dostanete … Otřesné jednání :-(

Daniela

Donuty v předchozí nabídce byly dobré, ale nyní jsou ještě dražší (proč?) a s tím objednáváním dopředu to není komfortní pro zákazníka (kvůli 3 koblihám psát sms a myslet na to, kdy si mám pro ně přijet). Vypadá, že se zájemci o donuty vyčerpali v předchozí nabídce.

Star Donuts

Je to z toho důvodu, že v jeden den mohli přijít 2 lidi, v jiný den 50 a kolem 11–12h jsme měli prázdnou vitrinu. Je to ruční prace a trvá 10h že se přepraví u nas v pekárně. Nemůžeme během dne doplnit zásoby. Děkujeme za pochopení. Pokud Vam to přijde nekomfortni, vzdycky se můžete kdykoliv stavit u nas během dne bez voucheru=)

Daniela Bublina

Dobrý den,
můžete prosím přidat k fotkám název at vím jaký si objednat.Nedokážu přiřadit název a dle fotky zkoumat zda je to on:-)
JInak jsou fakt vynikající.Akce ted není vyhodná jako před tím,ale i tak se budu vracet.

Jana

Již podruhé se mi stalo, že jsem si donuty rezervovala a objednávka tam nebyla!!!!! V druhém případě pan majitel raději ani nereagoval na zprávy!!! Takže mi voucher propadl, díky spoolehlivosti pana majitele

Star Donuts

Dobrý den, omlouváme se za to. Bylo toho na nas hodně poslední dny platnosti. Několik lidi, kdo v patek nerezervoval donuty a nedostal je bez rezervace, měli možnost jak to vyřešit. Nedostával jsem bohužel žádné zpravy kde se popisoval takový problém. Rad bych se Vam taky věnoval a nabídnul nějaké řešení. Děkujeme!:)

Ozvěte se mi na čislo: 776 840 939, a zkusíme něco vymyslet.

Pavel

to jsem si koupil minule a nakonec nechal to propadnout, přišel jsem tam s vytištěným voucherem na kterém bylo, že se můžu stavit bez objednání a byl mi řečeno, že mám smůlu a mám si předobjednat 24hodin předem a že to zpětně změnili v podmínkách. Přitom měli donutů v regálu hromadu. Takže tuhle nabídku fakt ne, bůhví co zase zpětně změní v podmínkách. A Slevomat mě tím taky naštval, měnit zpětně podmínky už zakoupeného voucheru je naprosto k ničemu.

Star Donuts

Dobrý den. Omlouváme se za to, změnilo se to z toho důvodu, že jsme nezvládali situaci. Jeden den bez objednávky mohlo přijít par lidi. Druhy den 50. A v 12:00 jsme měli prázdnou vitrinu. Ozvěte se mi prosim a nabídnu Vam nějaké řešení. Děkujeme

Marcela

Dobrý den, koukám, že se nějak změnila cena od poslední akce. Jednak donuts před slevou stál 35 Kč a teď 39 Kč a i sleva na 6 donutů byla lepší než je teď. Ale i tak musím říci, že jsou vynikající.

Dana

Děkuji za rychlou odpověď, byla jsem tam ve 13.30h, ve 14h jste zavírali? :-)

Star Donuts

Dobrý den, tak to je nějaká chyba. Protože nemáme žádné akce na pobočce. Děláme to 5 let, a za 5 let jsme nikdy neměli žádnou akci 1+1 v 14h:-) Protože to nedává žádný smysl. Děkuju za pochopení. Jediný, co můžete trefit občas po 19h je doprodej 1+1. To ale se nestava často:-) Neni to akce, ani pravidelná. Je to jenom doprodej.

Dana

Dobrý den, když jsem si byla v pátek vyzvednout donuty, tak byla cena 2 za cenu 1 :-)
Je tedy výhodnější přijít rovnou a nekupovat voucher…

Star Donuts

Dobrý den, to byl doprodej 30 minut před zaviračkou. Abyjsme se zbavili zásob:-( A žádné donuty se nevyhazovali. Většinou do te 19h se rozprodává všechno. Vy jste měla štěstí se zastavit v ten den, kdy toho asi hodně zbylo.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru