Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Týden slunění a koupání v Chorvatsku s ubytováním jen 20 metrů od pláže

4,2 / 5 CK Kalousek Omiš - Chorvatsko (mapa) 37 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zuzana

Dobrý den, mohu se zeptat cen za dopravu autobusem (1990) je pouze za cestu tam? :) Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den,
cena 1 990 Kč je cena za obousměrnou jízdenku s odjezdem z Břeclavi nebo Bratislavy. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat – chtěla bych si zakoupit dva vouchery (2 osoby) na termín 16.-23.9. – chtěla bych si zakoupit i autobusovou dopravu. Chci se proto zeptat, jak je to s tou dopravou a kdy se doprava musí nejpozději zaplatit. Jestli se s rezervací termínu po koupi voucherů hradí i poplatek za cestu. Mockrát děkuji za odpověď.
Jinak, předpokládám, že když nabízíte ubytování na ten termín, tak volné pokoje ještě máte, že? :)

 Mašová

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli je ubytování volné. Před koupí voucherů je ale nutné vytvořit si rezervaci na tel. čísle 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Autobusovou dopravu uhradíte až po zakoupení voucherů přímo u naší cestovní kanceláře na základě vystavené faktury. Děkuji.

Alena Berkyová

Dobrý den.Zajímalo by me,jestli je volný apartman pro 2 v termínu 9.9.-16.9?Ideálně s balkónem s výhledem na moře?A s možností snídaně a s autobusovou dopravou (jsme z Turnova,tak nevím,jaká je nejbližší možná zastavka)..předem moc děkuji za odpověď..:)

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale ve Vámi vybraném termínu jsou již studia pro 2 osoby plně obsazena. Jiný termín by Vám nevyhovoval? Pokud ano, pak nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Šárka Hráská

Dobrý den, měli by jste volný termín 12.9–18.9 pro 2 dospělý a 1 dítě ve věku 13 let? Doprava a strava vlastní?

CK Kalousek

Dobrý den,
ubytování nabízíme vždy od soboty do soboty. Z tohoto důvodu termín 12. 9. – 18. 9. 2017 není možný. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Jana

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli máte volný termín od 9.9–16.92017 ve 2 lůžkovém apartmánu s balkonem na moře a pokud zaplatím 2 poukazy, tj, 2359,– Kč dvakrát , zda mohu využívat apartmán pouze pro sebe. Plus bych požadovala dopravu autobusem pro sebe z Prahy a polopenzi. Děkuji za odpověď.

CK Kalousek

Dobrý den,
ve Vámi vybraném termínu je volné pouze poslední studio, které je bez balkonu ale má zajištěno posezení před domem. Pokud si koupíte dva vouchery, pak budete mít studio pro sebe. V případě dalších dotazů nebo pro případnou rezervaci nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Tereza N.

Dobrý den, chtela bych se zeptat, zda je volný termín 12.-19.8. pro 2 osoby. Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale ve Vámi vybraném termínu jsou již studia pro 2 osoby plně obsazena. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Eliška Honová

Dobry den,je k tomuto zajezdu mozno prikoupit dopravu autobusem? Pripadne jaka je cena.Dekuji

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, je možné dokoupit autobusovou dopravu. Cena se odvíjí dle nástupního mísa a pohybuje se od 1 990 Kč do 2 300 Kč/osoba. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Michal K.

Dobrý den,
byl by volný apartmán pro 3 osoby v termínu 12.8. – 19.8. ?

Děkuji.

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, v tuto chvíli je ubytování volné. Pro případnou rezervaci nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Schönfeldová Klára

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné mít sebou psa (máme bígla) a jestli by byl volný termín pro 2 osoby na 12.8.-19.8.?
Děkuji, Schönfeldová K.

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale ubytování se psy neumožňujeme. Děkujeme.

Marcela

Dobrý den, máte volno ještě pro tři osoby termín 12–19/8?

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, v tuto chvíli je ubytování volné. Pro případnou rezervaci nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Petra

Dobý den
Chci se zeptat zdaly tam mohou i psi

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale ubytování se psy neumožňujeme. Děkujeme.

Jiří Štér

Dobrý den.máte ještě volná místa pro 4 osoby od 12.8–19.8? Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale aktuálně je volné pouze studio pro 3 osoby. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Petra

Dobrý den, máte volný apartmán pro 2 os s výhledem na moře v termínu od 2.9.?
je možnost nastoupit v Ostravě ? Děkuji, Králová.

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli je ubytování volné. Je mi líto, ale Ostrava nepatří mezi naše nástupní místa. Jako nejbližší nástupní místo Vám mohu nabídnout Brno. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Daniela

Dobry den mate volno pro 1 dospelou osobu a dve deti 3 a 5 let v srpnu a kolik bych musela koupit voicheru. Doprava vlastni dekuji

CK Kalousek

Dobrý den,
abychom Vám mohli ověřit obsazenost ubytování, potřebujeme znát přesný termín, o který máte zájem. Pokud jste 3 osoby, pak si musíte zakoupit 3 vouchery. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Karolína

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zdali je ještě volný apartmán pro dva v termínu 12.8. – 19.8.
Předem děkuji za reakci.
Karolína

CK Kalousek

Dobrý den,
je nám líto, ale ubytování pro 2 osoby je již plně obsazeno. Jiný termín by Vám nevyhovoval? Pokud ano, pak nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Jana

Dobrý den v termínu od 9.9 máte ještě kapacity? Jsme 3 dospělí a jedno miminko.

CK Kalousek

Dobrý den,
ve Vámi vybraném termínu máme volné studio pro 3 osoby, kde můžete být ubytování s tím, že miminko bude bez nároku na lůžko a vybavení studia. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Hanka Kalová

Dobrý večer!
Jeste bych se rada zeptala zda je volno od 12.8.-19.8. pro 2 dospele, jedno sestilete a jedno rocni dite. A jak tedy koupit vouchery?? A nejblizsi nastupni misto pro ostravske?
Dekuji!

CK Kalousek

Dobrý den,
v termínu 12. 8. – 19. 8. 2017 je zatím studio pro 3 osoby volné. Zde byste mohli být ubytování i ve 4 osobách s tím, že nejmladší dítě bude ubytováno bez nároku na lůžko a vybavení studia. V tomto případě je potřeba zakoupit si 3 vouchery. Nejbližší nástupní místo je v Brně. V případě dalších dotazů, nebo pro případnou rezervaci, nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Hanka Kalová

Jedno dite 6let a druhe necely rok.

Hanka Kalová

Dobrý den!
Jak je cena pro dva dospele a dve deti do 6let v terminu od 12.8.-19.8.
Děkuji!

CK Kalousek

Dobrý den,
prosíme o upřesnění věku dětí, abychom mohli ověřit dostupnost ubytování vzhledem k tomu, že studia jsou maximálně pro 3 osoby. Děkujeme.

Marketa

Dobrý den, byl by volny nějaký termín pro dva dospělé a dvě děti ve věku 3 roky a 1,5 roku? A jak se platí za deti? Děkuji za odpověď.

CK Kalousek

Dobrý den,
v první řadě bychom Vás chtěli upozornit, že se jedná o studia maximálně pro 3 osoby. V tomto složení osob zde můžete být ubytováni s tím, že jedno dítě bude bez nároku na lůžko a vybavení studia. V případě zájmu je potřeba zakoupit 3 vouchery a jedno dítě, které bude bez nároku na lůžko, bude mít ubytování zdarma. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Junová Hana

Dobrý den. Bydlíme několik kilometrů od Mladé Boleslavi a chtěli bychom jet s vámi autobusem do Chorvatska. Je nás 5, tak bych se chtěla zeptat, kde nejblíže k našemu bydlišti bychom mohli nastoupit.
Předem děkuji za odpověď.

CK Kalousek

Dobrý den,
nejbližší nástupní místo je v Praze. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je volny termín od 12.-19.8. Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den,
prosíme o upřesnění, pro kolik osob hledáte ubytování? Děkujeme.

Klára Svatošová

Dobry den, opravdu i rocni dite bez naroku na postel musi platit plnou cenu?

CK Kalousek

Dobrý den, ráda bych vás poprosila o upřesnění kolik vás přesně bude? Prosím kontaktujte mne do emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkuji

Zbyněk

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je povoleno bydlení se psem

CK Kalousek

Dobrý den, bohužel ubytování se psem možné není. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru