Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Šestiměsíční online kurz angličtiny + 1 přístup pro druhou osobu zdarma

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Petra

Dobry den,
zkousela jsem sedmidenni pristup a chtela bych se zeptat, zda rozsah vyuky je stejny i pro zpoplatneny kurz nebo je tam vice kapitol.

Dekuji za odpoved
 Petra

Speaking Friends

Dobrý den, paní Petro. Rozsah je úplně stejný. Sedmidenní přístup je pro vyzkoušení skutečného kurzu, ne jenom jeho části. Díky za vyzkoušení :-)

Monika

Dobrý den, je možné druhý voucher využít pro sebe, pro studium jiného jazyka, nebo ho musím někomu darovat???

Speaking Friends

Dobrý den, paní Moniko. Dárkový poukaz je nutné někomu darovat, takže ho nelze využít pro sebe. Naší ideologií je, že ve dvou se učí lépe :-)

Kouba Karel

Dobrý den, když si zakoupím voucher nyní platí 6 měsíců nebo do konce roku 2017.
 Děkuji

Speaking Friends

Dobrý den, ke dni uplatnění voucheru vždy dostáváte plných 6 měsíců kurzu, musíte však voucher uplatnit (nebo-li začít s kurzem) v mezích jeho platnosti, to znamená do konce roku 2017.

Hanka Sedláková

Dobry den
Da se vyuka poustet i v mobilu?

Speaking Friends

Dobrý den, paní Hanko. Ano, kurz Speaking Friends se dá otevřít i v prohlížeči v mobilu. Je vyžadováno neustálé připojení k internetu, nenabízíme v současnosti mobilní aplikaci. Doporučujeme si to před zakoupením vyzkoušet. Stačí, když si v prohlížeči v mobilu otevřete www.speakingfriends.com/cz/ a vytvoříte si účet :-)

Eva

Dobrý den,

už jsem jednou kurzem prošla, ale bohužel žádný certifikát nedošel a nikdo na mé dotazy nereagoval. Nějaká chyba v systému nebo standardní jednání?

Předem děkuji za odpověď.

Speaking Friends

Dobrý den, paní Evo. Omlouváme se za nepříjemnost. Bohužel jsme od Vás neobdrželi žádnou zprávu. Certifikát posíláme po dokončení většiny lekcí. Abychom se mohli podívat, proč Vám certifikát nebyl odeslán, potřebujeme, abyste nám napsala email na support@speakingfriends.com – jenom tak se budeme moci podívat na Váš účet a zkontrolovat stav věci.

Petra Stránská

dobrý den, nabídka je zajímavá, zkusila jsem sedmidenní zkušební přístup a pak se rozhodnu, jestli si koupím voucher. překvapilo mě ale, že se nedá vybrat úroveň výuky… to nepůjde ani u toho půlročního přístupu? nechci procházet přes základní slovíčka a gramatiku. půjde u půlročního přístupu vybrat obtížnost? pokud ano, tak jaké jsou obtížnosti? zajímá mě konkrétně angličtina. děkuji

Speaking Friends

Dobrý den, paní Stránská. Děkujeme za Vaši zprávu. V kurzu Speaking Friends není rozřazovací test – naopak, máte neustále přístup ke všemu obsahu, takže si můžete vybrat to, co je pro Vás užitečné. Rozhodně doporučujeme používat lekce na míru, kde si zvolíte, která slovíčka ještě nevíte a pak Vám systém udělá lekce přímo pro Vás. Tím si oproti jiným kurzům ušetříte hodně času. Ještě připomenu, že sedmidenní zkušební přístup je plnohodnotný přístup do kurzu, abyste si ho mohla plně vyzkoušet. Protože naše speciální efektivní metoda není pro všechny, chceme, aby potenciální zákazníci měli možnost si všechno prohlédnout a zjistit, jestli je to pro ně. Pokud ne, tak určitě naleznete mnoho jiných kurzů, které to dělají postaru :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru