Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Kvalitní fotokniha na křídovém papíře

4,4 / 5 Efotokniha Praha - Dejvice  (mapa) 64 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Lucie

Dobrý den,
prosím vás, kolik fotek je maximálně možno uložit do knihy? Např. do varianty za 299? Mám k vyvolání 230 fotek a přemýšlím o možnosti knihy.
 Děkuji

Efotokniha

Dobrý den, počet fotek záleží pouze na vás (příklad: 2 fotky na stránku a kniha o 40ti stranách = 80 fotek). Počet fotografií na stránku není pevně stanoven, dokonce můžete použít jiný počet na každou stranu. Pouze pozor, aby fotky nebyly příliš malé, pokud jich na stanu A4 umístíte moc?

Břetislav

Dobrý den, v jiných svých voucherech umožňujete za příplatek zhotovit knihu na šířku. Zde to neplatí? (není zde o tom – na rozdíl od ostatních nabídek – zmínka).

Efotokniha

Dobrý den, ano formát na šířku je možný +70 Kč. Objednejte s voucherem na výšku a po kontrole objednávky u nás vám zašleme platební údaje k doplatku.

Tomáš

Dobrý den,
mám přesně opačný dotaz – je možné udělat knihu rozsáhlejší, než jen 88 stran? Pokud ano, kolik pak přibližně stojí každá další strana?
Děkuji za odpověď!

Efotokniha

Dobrý den. Maximální počet stran je 100. Doplatek za stranu navíc je 10 Kč. Bude vám případně doměřen po kontrole přijaté objednávky a zaslány platební údaje.

Romana

Dobry den, bylo by mozne mit knihu jen s 10 stranky treba? A bylo by mozne si treba priplatit, aby kniha byla co nejdrive? Predem deluji za odpoved :)

Efotokniha

Dobrý den.
Deset stran není bohužel možné – minimum je 32. Expresní výroba je možná (příplatek 250 Kč) – výroba 2 pracovní dny + expedice.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru