Nikdy více,špekáčky jsou spíše klobásy s kusy masa ,nemají se
špekáčky nic společného.
Poctivé uzenářství
Dobrý den, je to váš názor .
Pravý špekáček obsahuje pouze maso. Což u nás pouze máme. Je bez chemie
, bez lepku a v hovězím střevě , je tedy hrubší ,aby každý poznal chuť
masa. Lidé kteří nevědí jak maso chutná si koupí rozkutrované kůže se
sádlem a chemií ,fosfáty s 20% vody a škrobu atd. do toho jim vseknou na
hrubo špek tedy sádlo v ceně 20 kč a prodají to za cenu 120 kč . Ale
jak říkám už nikdy více maso , lepší koupit vodu a další za super
peníze.
S pozdravem Jan Hrnčíř , vystudovaný technolog masa a člověk který se
už nemůže dívat na hloupost lidí a na to jak je všichni okrádají. Tak mi
to promiňte.
Zoubková
Dobrý den, mám dotaz kde Váš krám přesně najdu. Děkuji
Poctivé uzenářství
V Hradci Králové vedle restaurace Duran na autobusové točně z jedné
strany je pekárna a z druhé uzeniny.Děkuji
Petr Veselý
Dobrý den,pod nabídkou uzenin je ještě věta:
Příplatky
U špekáčků za každých 10 dkg 19,90 Kč a u klobásy 24,90 Kč
Znamená to,že k udané ceně ještě připlácím další peníze dle
ceníku ??
Poctivé uzenářství
Dobrý večer ,
Znamená to pouze, že pokud je naváženo navíc(vždy se nedá odhadnout
přesná váha, je to ruční práce) , to co bude navíc po dohodě se
zákazníkem bude doúčtováno za běžnou cenu viz Váš dotaz. Mohu také
dodat , že se snažíme být tolerantní a vždy se chceme dohodnout ke
spokojenosti zákazníka. S pozdravem děkuji Jan Hrnčíř
-vedoucí výroby
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Nikdy více,špekáčky jsou spíše klobásy s kusy masa ,nemají se špekáčky nic společného.
Dobrý den, je to váš názor .
Pravý špekáček obsahuje pouze maso. Což u nás pouze máme. Je bez chemie , bez lepku a v hovězím střevě , je tedy hrubší ,aby každý poznal chuť masa. Lidé kteří nevědí jak maso chutná si koupí rozkutrované kůže se sádlem a chemií ,fosfáty s 20% vody a škrobu atd. do toho jim vseknou na hrubo špek tedy sádlo v ceně 20 kč a prodají to za cenu 120 kč . Ale jak říkám už nikdy více maso , lepší koupit vodu a další za super peníze.
S pozdravem Jan Hrnčíř , vystudovaný technolog masa a člověk který se už nemůže dívat na hloupost lidí a na to jak je všichni okrádají. Tak mi to promiňte.