Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Káva s dobrotou pro jednoho či dva v Paolo Caffé

4,7 / 5 Paolo Caffé Brno  (mapa) 112 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kris

Dobrý den, chápu, že se touto slevou chcete zaměřit na ,,určitou cílovou skupinu", která by mohla vaši kavárnu využívat v této době, maminky s dětmi, důchodci, lidé s part time job. Přejete si aby k ní tito lidé našli cestu, věřím, že po 15 hod. už máte plno.
Nicméně pro mě jako pro zákazníka, který chce vaši kavárnu poprvé poznat, vždy chodil okolo a mile ho překvapila vaše nabídka je určování ,,kdy můžu přijít a kdy už ne" nepříjemné. Zvlášť, stejně tak jak říkal pán, velká část lidí může až po 15. hodině, protože před tím jsou v práci.
Co by se muselo stát aby jste dobu pro návštěvy rozšířil i na víkend do 15 hodiny, nebo alespoň posunul na čas ve všední dny do 17 hod? Věřím, že by tento vstřícný krok mnoho lidí potěšil a vaši kavárnu takto moc rádi navštíví.

Paolo Caffé

Dobrý den, výklad naší nabídky prostřednictvím Slevomatu " kdy můžete přijít a kdy už ne " je opravdu zvláštní a je-li míněn vážně, tak až úsměvný.
1)můžete přijít kdykoliv od 10.00 do 22.00 hod
2)jste-li závislý na akcích Slevomatu, zkuste najít po Brně nějakou jinou kavárnu, jejíž nabídka Vám bude vyhovovat
3)diskuze těchto stránkách mne definitivně přesvědčila o tom, že dávat někomu někdy na něco slevu je hloupost nabízejícího

PS nabídka platí i v SO a NE

IK

Vaše nabídka asi nepočítá s tím, že by ji mohl využít člověk, který běžně chodí do práce, že? Škoda. Na druhou stranu aspoň vím, kde o zákazníky nestojí.

Paolo Caffé

Věříme, že za dobrou práci je dobrá odměna, tudíž se dá mlsat i bez slevy. A věříme, že třeba sestřičkam po noční naše nabídka přijde vhod.

DOTAZ

Zdravím, na fotce je vidět, že dortík podáváte v uzavíratelné sklenici. Je možné ho celý odnést domů? Mám zájem o kafe. Dort přenechám dětem.

Paolo Caffé

Ne, není to možné

Petra

Dobrý den, dá se na místě připlatit za latte? A děláte i bezkofeinové ká­vy?

Paolo Caffé

Dobrý den, za latte se dá připlatit 15,– Kč, za bezkofeinovou kávu 10,– Kč. Vše hotově a pouze do 15.00

lucie kovandová

dobrý den chci se zeptat když k vám příjdu v 14.30 to je jako myšleno že v 15h pak musím odejít když lze voucher využít jen do 15h?

Paolo Caffé

Dobrý den, to určitě ne, jedná se o to, aby objednávka proběhla do 15.00 hod.
Posedět můžete až do 22.00 :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru