Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celotělové hubnutí do plavek v přístroji SlimBox Premium

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha  (mapa) 95 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Zuzana

Dobrý den,
píšete, že ideálně je třeba minimálně 3 procedur. Chtěla jsem se tedy zeptat, jak rychle po sobě je procedury doporučeno podstoupit.
Děkuji za odpověď.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Zuzano, doporučený rozestup mezi jednotlivými procedurami je cca týden, až 14 dní. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Kateřina

Dobrý den, jelikož se jedná o celotělové ošetření, nehrozí, že kromě úbytku na problematických místech dojde i k úbytku na neproblematických místech, kde není úbytek žádoucí? jestli mi rozumíte :))
 Děkuji

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Kateřino, nemusíte se obávat, jedná se o ošetření při kterém je člověk až na hlavu zavřený v lodi přístroje, proto celotělové. Nedochází však k žádným nežádaným úbytkům, respektive ještě jsme nikdy takovou situaci nezaznamenali 😊 Těšíme se na Vaši návštěvu!

Adéla Kačerová

Dobrý den. Nabídka se jmenuje „celotělové ošetření“. Během jedné návštěvy je tedy ošetřeno víc problémových partií anebo pouze jedna?
Díky za odpověď.
 Adéla

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Adélo, ošetření SlimBox probíhá tak, že člověk je zavřen v „lodi“ přístroje a ven kouká pouze hlava. Během ošetření je tedy celé tělo důkladně ošetřeno, proto celotělové :) Těšíme se na Vaši návštěvu!

Daniela Chovancová

Dobrý den, jak ,,velký,, člověk se do přístroje vejde, má nějaká objemová či váhová rozmezí? Děkuji :-)

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Danielo, do přístroje SlimBox se vejde člověk až 190 cm vysoký a až 150 kg vážící :) Těšíme se na Vaši návštěvu!

Radka

Dobrý den, ráda bych se zeptala kolik je potřeba procedur, aby bylo dosaženo kýženého výsledku, resp jak rychle jsou viditelné výsledky a zda nenastava během kratší doby tzv jojo efekt. Děkuji a přeji krásný den.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Radko, pro dosažení kýženého výsledku doporučujeme minimálně 3 opakování této procedury. Pro udržení výsledků doporučujeme pravidelné opakování, ale s delším časovým rozestupem. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Kateřina Štrajtová

Dobry den. Jaky casovy rozestup je nutny mezi jednotlivymi osetrenimi?

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Kateřino, doporučený rozestup mezi jednotlivými ošetřeními je týden, až 14 dní. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Michaela

Dobrý den,
je možné na zákrok přijít ve dvou a jít na ošetření v jednu chvíli?

Děkuji za odpověď

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Michaelo, přijít ve dvou je po domluvě jistě možné, ale do přístroje SlimBox se v jednu chvíli vejde pouze jeden člověk. Během ošetření SlimBox by Váš doprovod tedy musel podstoupit jinou proceduru na jiném přístroji. Záleží na Vašich požadavcích a jak se domluvíme při rezervaci. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru