Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Báječný letní týden v italské Cattolice – plná penze a pobyt pro 2 děti zdarma

4,2 / 5 CK České kormidlo Itálie (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Anna Martincová

Dobrý den,
chci se zeptat, zda je možné mít sebou středního psa?
předem děkuji za odpověď. s pozdravem Anna

CK České kormidlo

Dobrý den, domácí mazlíčci nejsou povoleni.

Kateřina Malá

Dobrý den.Chci se optat jak je to s obsazeností jsme dva dospělý a děti 2 a 5 termín konec června – červenec a jak to mají děti s jídlem,pak také odkud jsou svozy autobusové dopravy-jsme z Jablonce nad Nisou.Děkuji Malá

CK České kormidlo

Dobrý den, první volný termín do Hotelu K2 máme až od 1.7.2017. Dvouleté dítě je bez nároku na lůžko a zdarma (včetně stravování). Pětileté dítě bude na přistýlce také zdarma včetně stravování. Nejbližší svozová místa k Jablonci n. Nisou jsou Praha a Hradec Králové.

Lenka Rejtharova

Dobrý den chtěla jsem se zeptat na 22.7–29.7 jsme dva dospělí a tři děti 5,8,11let lze se třemi dětmi vlastní doprava a polopenze díky Lenka

CK České kormidlo

Dobrý den, v žádném hotelovém pokoji, který máme v nabídce není možnost ubytovat 2 dospělé osoby a 3 děti. Jediná možnost je zakoupení 2 hotelových pokojů. Ve Vámi vybraném termínu jsou již všechny pokoje vyprodané, ale mohu Vám nabídnout 2 pokoje o týden později, tj. od 29.7.2017. Bude nutné zakoupit 4 vouchery pro dospělou osobu. Jinak máme v nabídce i apartmánové ubytování, kde lze v některých apartmánech ubytovat až 5 osob.

Hana Ptáčková

Dobrý den, včera jsem se přímo CK ptala na možnost dopravy v termínu pobytu 17.-24.6.17 a bylo mi sděleno, že bohužel je tento termín už vyprodaný a že ho stahují ze Slevomatu. Vy ho však tady stále nabízíte. Jak je to ve skutečnosti?

CK České kormidlo

Dobrý den, po domluvě s kolegyní z dopravního oddělení byla kapacita autobusové dopravy na termín od 16.6. navýšena. Pokoje v Hotelu K2 jsou na tento termín také ještě volné, takže si můžete zakoupit vouchery. Kolegyně Vám v e-mailu odpovídala na Hotel Plaza, který se nachází také v Cattolice.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru