Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Propadněte kouzlu chorvatského léta na Krku: polopenze a možnost dopravy

4,2 / 5 CK České kormidlo Krk - Chorvatsko (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Iva

Dobry den, byl by prosim volny termin 12.8.-19.8.? Jsme 2 dospeli a 2 deti ve veku 5 a 9 roku. Doprava by byla vlastni. Jaka je prosim celkova castka? Dekuji za info

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto termínu již není volný žádný pokoj v Hotelu Adriatic, je mi líto.

Milka

Dobrý den, jsou ještě volné dvoulůžkové pokoje v termínu 22.7–29.7?
Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, nejbližší volný termín do tohoto hotelu je až od 12.8. a ještě od 19.8.2017. Ostatní termíny jsou všechny vyprodané.

Matkets

Dobry den,
Mate volný apartmá pro 2 dospělé a 2deti? V termínu od 29.7? Budou děti zdarma?

CK České kormidlo

Dobrý den, v Hotelu Adriatic jsou dostupné pouze dvoulůžkové pokoje s možností max. 1 přistýlky a tyto typy pokojů jsou už ve Vámi poptávaném termínu vyprodané. Volné už jsou jen poslední 3 dvoulůžkové pokoje.

Pavlína

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s 1 dospělým a 2 dětmi (4 a 7). Jedná se o termín 29.7.-5.8.. Dospělý je za 6490, dítě 7 je 2690 – 3190 Kč a do 4 let zdarma. Plus balkon 500 Kč. Můžu to takto počítat nebo musím zaplatit 2 × 6490 a pak je 4 letý zdarma. Píše se tam akorát, že je zdarma na lůžku, ale je to včetně polopenze? Děkuji za odpověd

CK České kormidlo

Dobrý den, v každém hotelovém pokoji je vždy nutné uhradit alespoň 2× cenu za dospělou osobu, ale zrovna tento Hotel Adriatic v Omišalji je výjimka a pokud jedete s 2 dětmi, tak se platí dospělá osoba jen jednou a poté doplácíte za dítě na pevném lůžku. Druhé dítě na společném lůžku s rodiči je zdarma. Na termín od 29.7. máme zatím ještě volný pokoj.

Žanet Szajdová

Je moznost ubytovani i se psem?

CK České kormidlo

Dobrý den, domácí mazlíčci zde nejsou povoleni.

Formánek Michal

Dobrý den,je volný termin od 15.7 do 22.7.pro dvě osoby a dítě 17 let na přistýlce.Jaká je konečná cena.Děkuji Formánek

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Vámi poptávaném termínu už jsou volné jen dvoulůžkové pokoje bez možnosti přistýlky. Pokoj s přistýlkou je volný od 12.8. a od 26.8.

Marcela

Dobrý den ,byl by ještě volný termín pro 2 osoby 22.7–29.7 s dopravou ,a zhruba cesta z prahy kolik trvá,děkuji ,krásný den

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, ve Vámi poptávaném termínu je ještě volný dvoulůžkový pokoj. Autobusová doprava je za příplatek 2190 Kč na osobu. Odjezd je v odpoledních hodinách cca v 17.30 hodin a příjezd do destinace je brzy ráno (6. – 9. hodina) dle dopravní situace na komunikacích.

martina

Dobry den,prosim za informaci jak je to ohledne klimatizace nebo vetraku na pokoji?je moznost si to dokoupit?a pokoj s balkonem je tedy s priplatkem 500 Kc na tyden tedy cely pobyt od soboty do soboty?meli bychom zajem zakoupit 4× vouchery tedy 2× pokoje s balkonem na termin 15.-22.7.,je termin prosim volny pro 4 osoby vlastni dopravou?moc dekuji predem za informace.

CK České kormidlo

Dobrý den, pokoje nedisponují ani klimatizací ani větráky. Pokoj s balkonem je za příplatek 500 Kč/týden. Na termín od 15.7. máme již pouze 3 dvoulůžkové pokoje s balkonem. Doporučuji tedy vytvořit si předrezervaci v CK a následně si zakoupit vouchery. Děkuji.

Pavel Rypel

Dobrý den, dítě na pokoji 4 roky jak to má s polopenzí?

CK České kormidlo

Dobrý den, dítě má také polopenzi, i když má pobyt zdarma.

Lenka Sikorova

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s placením za děti, když máme 1,5roční dvojčata a oba spí s námi v posteli, tudíž by jsme pro ně nepotřebovali přistýlku a ani polopenzi. Děkuji za odpověď Sikorová

CK České kormidlo

Dobrý den, obě takto malé děti lze ubytovat zdarma bez nároku na lůžko a stravu. Tuto informaci mám již potvrzenou přímo z hotelu.

Marie

Dobrý den,prosím je ještě volný termín 12.8.pro 2 osoby s polopenzi a dopravou ? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, v termínu od 12.8. jsou ještě volné dvoulůžkové pokoje.

Jana

dobrý den, je prosím na pokoji klimatizace a lednička? děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, pokoje v Hotelu Adriatic jsou skromněji zařízené bez klimatizace a ledničky.

Roškotová

Dobrý den,zaměstnavatel mi přispívá na dovolenou,lze vystavit fakturu přímo zaměstnavateli nebo jak postupovat .Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, po vytvoření rezervace v CK a uplatnění zakoupených voucherů, Vám můžeme vystavit fakturu na zaměstnavatele.

Veronika Heřmanová

Dobrý den, kolik se prosím priplaci za dítě, kterému je v době dovolené pár dní po 7.narozeninach? Máme dvě děti, druhému jsou 4roky. Dá se oba mít zdarma za předpokladu, že budou objevovat spát s námi?

CK České kormidlo

Dobrý den, dítě ve věku 7–11,99 let na přistýlce je vždy za doplatek. Tento doplatek je různý, záleží na termínu Vaší dovolené. V hlavní sezóně je to 3190 Kč. Dítě ve věku 0–6,99 let je v některých pokojích (záleží na aktuální obsazenosti) ubytováno na lůžku s rodiči zdarma.

Michal Vršecký

Dobrý den,
prosím o informaci, zda je volný termín od 12.8. pro 2 dospělé a v té době ještě 2leté dítě. Dále prosím o info zda by se připlácelo a kolik za polopenzi či plnou penzi pro 2leté dítě děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, termín od 12.8. je zatím volný. Příplatek za obědy k polopenzi je 1690 Kč/osoba. Kolik je příplatek za obědy pro děti budeme muset ověřit přímo u našeho chorvatského partnera. Jakmile tuto informaci budu mít, tak Vám ji sem dopíšu. Děkuji za pochopení.

Ján

Máme záujem o plnú penziu aký je potom postup ?

CK České kormidlo

Dobrý den, obědy lze k polopenzi přikoupit formou příplatku u nás v cestovní kanceláři. Příplatek je 1690 Kč/týden.

Oksana Gnatyuk

Dobrý den. Mate na všechny termíny zájezdů autobusovou dopravu z Plzně.Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, na ostrov Krk není bohužel žádná trasa autobusové dopravy přes Plzeň. Nejbližším dostupným nástupním místem je Praha.

Pavel Krumpoch

Omlouvam se myslel sem termín 22.7 je volný pro dvě osoby? V pripade ze ano mohu vouchery zakoupit hned nebo vas pred tim kontaktovat dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, i v tomto termínu máme zatím volné pokoje. Můžete si zakoupit voucher ihned, ale vždy je jistější, když si před nákupem vytvoříte rezervaci zájezdu přímo v cestovní kanceláři. :)

Pavel Krumpoch

zdravim volné místo 29.7 nebo 5.8 pro dva Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, v obou Vámi vybraných termínech jsou ještě volné pokoje.

Ján

Aké sú v ponuke fakultatívne vilety v rámci tohoto hotela?

CK České kormidlo

Dobrý den, konkrétní výlety včetně cen budou známé asi až od poloviny června, kdy je bude nabízet náš delegát v místě. Děkujeme za pochopení.

Renata

Prosím je možné umiestniť na izbu 2 prístelky pre 8 a 10 ročné deti, plus poprosím koľko sa dopláca za dieťa ? Ďakujem

CK České kormidlo

Dobrý den, do jednoho pokoje v Hotelu Adriatic – Omišalj nelze umístit 2 přistýlky. Dvě děti je možné ubytovat pouze za předpokladu, že jedno bude mladší 6,99 let a bude spát na lůžku s rodiči. Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru