Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Bezbolestná epilace metodou SHR – zbavte se chloupků

4,5 / 5 Kosmetic Studio Weissmi Brno  (mapa) 230 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tony

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat ohledně platnosti voucherů – platnost do 31.8. znamená, že se musí do této doby uplatnit, nebo že stačí je do tohoto data koupit a uplatnit třeba až v říjnu? V doporučeních totiž píšete, že není vhodné se krátce před ani po vystavovat slunci, čili zda to není poněkud kontraindikace, když bych měl epilaci podstoupit během léta.

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den, platnost voucheru do 31.8. znamená, že vouchery musí být do tohoto data uplatněny. Pokud byste chtěl službu využít až na podzim, a máte zájem si zakoupit vouchery s touto slevou, je nutné zavolat k nám do studia a objednat si termín, nahlásit všechny kódy zakoupených voucherů a my je uplatníme s předstihem tzn. do 31.8. V klientské kartě máte zapsaný počet voucherů, který jste nám odevzdal a na domluveném termínu čerpáte vouchery, dle počtu a partie. Hezkou sobotu a víkend.

Dominika

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat kolik voucheru mám zakoupit když bych chtěla epilaci brady a nad horním rtem a tváří,  jestli to lze v rámci jednoho voucheru nebo na tváře už je zvlášť.
Děkuji za odpověď.

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den, tváře jsou zvlášť, jeden voucher. Mějte pěkný večer.

Lenka

Obracím se na vás s dotazem,zda už při 1.ošetření zmizí chloupky na bradě a horním rtu trvale,nebo zda je zapotřebí proceduru opakovat víckrát a pokud ano,kolikrát?

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den,ano, ošetření je nutno několikrát zopakovat cca po 6 týdnech až do doby,kdy nebudou odumřelé cibulky chloupky vyživovat.Pak se jich můžete trvale zbavit.Přejeme hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru