Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Jízda v novém Ferrari 458 Italia nebo v Lamborghini Gallardo vč. paliva

4,5 / 5 SportDrive.cz (4 pobočky) Vestec  (mapa) 85 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Anne-Marie

Dobrý den, ráda bych koupila kamarádce k narozeninám váš poukaz na 15 minut jako spolujezdec (Brno). Ale narozeniny má až začátkem srpna a bojím se, že už nebude termín. Šlo by když tak poukaz prodloužit?

SportDrive.cz

Dobrý den,

děkuji za zaslaný dotaz. Termínů máme dostatek viz náš rezervační systém http://rezervace.sportdrive.cz. Případně se samozřejmě mlžeme domluvit i na prodloužení platnosti poukazu.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Nikola

Dobrý den chci se optat zda nejde prodloužit vaše nabídka voucheru.Jelikož jsem chtěla rezervovat termín jízdy,ale bohužel máte vše obsazene (Praha).A můj voucher platí do 31.7.2017.Děkuji za odpověď

SportDrive.cz

Dobrý den,

děkuji za zaslaná dotaz. Pro prodloužení poukazu nás prosím kontaktujte na info@sportdrive.cz a my Vám prodloužená poukazu zajistíme.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Barca

Dobry den. U 60min.pisete ze se da projet v obouch tech vozech to se objednava jak prosim? Ma s tim nekdo zkusenosti? Diky moc

SportDrive.cz

Dobrý den,

děkuji za zaslaný dotaz. V případě, že zakoupíte poukaz na 60 minut, můžete ho využít jako 2×30 minut (poukaz je však určený pouze pro jednu osobu). Po zakoupení stačí provést rezervaci v našem systému http://rezervace.sportdrive.cz. Provedete 2 rezervace po 30 minutách.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Michaela Pavlíčková

Dobrý den, mohla bych se zeptat, jakou nejvyšší rychlostí se dá jet při koupi dárku? Děkuji

SportDrive.cz

Dobrý den,

děkuji za zaslaný dotaz. Jízdy probíhají v běžném provozu a za případné přestupky si odpovídá řidič. Instruktor povolí rychlost dle řidičových dovedností tak, aby se oba v autě cítili bezpečně. Je to velice individuální, podle předpisů však jet nemusí.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Martin Švarc

Dobrý den,
je možné využít variant 60 (2×30) pro dva různé řidiče?
Děkuji, Martin Švarc

SportDrive.cz

Dobrý den,

děkuji za zaslaný dotaz. Jeden poukaz je určen pro jednu osobu, proto poukaz 2×30 minut jízdy může využít pouze jeden řidič.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru