Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Trvalá epilace vybraných částí těla: podpaží, lýtka nebo brazilka

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha  (mapa) 85 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Klára Klárová

Dobry den, kolikrat musim metodu podstoupit, aby to bylo opravdu trvale odstraneni?
Dekuji za informace.
 Klara

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Kláro, pro dlouhodobé a trvalé odstranění chloupků doporučujeme 3–5 opakování této procedury. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Klára Bělinová

Dobry den,
Jaka je minimalni delka chloupku pro epilaci? Muze byt mene nez 5mm?
 Dekuji

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Kláro, ano může, doporučená délka chloupků před ošetřením je 2–3 mm. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Monika

Dobrý den,
kontaktovala jsem Vás přes Váš rezervační formulář na webu i přes e-mail (pátek a pondělí) a zatím žádná reakce. Můžete mi prosím sdělit, kdy mohu očekávat reakci? Kdykoliv jsem totiž volala, tak jsem se nedovolala..
Děkuji a přeji hezký den M.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Moniko, velice se omlouváme za pozdní odpověď. V rámci celkové komunikace podniku, se nám Váš dotaz ztratil. Z tohoto rozhraní Slevomatu nejsme schopni posoudit, zda bylo Vaše objednání již kladně vyřízeno, ale doufáme v pozitovní vyřešení. Pokud ne, prosíme ještě jednou o opakovanou reakci přes naše webové rozhraní, teď už jistě bez komplikací. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu!

Renata Jačkovà

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ,jestli anestesie je v ceně nebo se musí připlatit ? Děkuji za odpověď .Jačková

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Renato, toto ošetření je zcela bezbolestné. Anestesie tedy není ani součástí, ani v nabídce této procedury. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu!

Lucie

Dobrý den,mohu se optat prosím jaké máte objednavací termíny na epilaci , jak dlouho epilace trvá a jaká je úspěšnost, že opravdu chloupky nebudou už v místě růst?Případně jak se to řeší když po aplikaci má klient nějakou reakci nebo se zjistí, že to není pro něj vhodné co se stane se zakoupenýma voucherama?Moc děkuji a hezký den L.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Lucie, objednávací termíny jsou libovolné po domluvě při rezervaci, popřípadě nás kontaktujte na emailové adrese. Úspěšnost ošetření závisí na více faktorech, jako odstín pleti, hustota a barva chloupků. Zákazníci zaznamenávají dlouhodobé i krátkodobé zamezení růstu chloupků, dle počtu a pravidelnosti opakování tohoto ošetření. V případě nespokojenosti, je možné se domluvit na výměně, stornu, či vrácení peněz. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru