Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celodenní dovádění v herně Topolino: sen každého dítěte i rodiče

4,2 / 5 Topolino Brno  (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra Procházková

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, proč si tu všichni neustále musejí stěžovat na obsluhu ? Kazí to to pověst vaší kavárně i samotný pobyt. Aby to nebyl tak negativní dotaz, paní uklizečka je velice poctivá v kompletaci a péči o hračky.

Topolino

Dobrý den, je mi velmi líto, že jste s obsluhou nebyla spokojená. Věřte mi, že se snažím personál neustále motivovat k lepším výkonům, pečlivosti, trpělivosti, úslužnosti k zákazníkům a hlavně pozitivnímu úsměvu. Je to však můj věčný boj s náladami děvčat, které jsou v kavárně zaměstnány. V dnešní době najít spolehlivého zaměstnance je velmi velmi náročné. Po zdlouhavém výběrovém řízení na servírku jsem alespoň ráda, že současná děvčata do práce dorazí včas a zůstávají do konce směny !

Musím i naopak říci, že často je toto nepřívětivé chování ovlivněno právě zákazníky, kteří přicházejí k nám s velmi negativní náladou a zvláštními potřebami či chováním (a to nejen dětí !!) …potom se děvčatům nedivím, když musí každý den řešit např. ztržené tapety na stěnách WC, kladívky vyťukané díry do omítky všech stěn v hernách až na cihlu, násilně rozbité hračky, roztrhané plyšáky na cucky, celými dorty polepené sedačky kavárny, použité pleny schované v oblečkách na panenky,.....­.........

Provoz dětské kavárny není zdaleka lehký a od personálu to chce velikou trpělivost...­.........proto, pokud se opravdu cokoliv během vaší návštěvy u nás v Topolinu stalo, věřím a doufám, že se to nebude již opakovat a budu velmi ráda, když mne budete informovat o konkrétní události na tel.731484231 či mailu horjanka@ladymail.cz, ze které vyvodím důsledky a s děvčaty si promluvím.
velmi děkuji Jana Třeštíková

Tomas

Na webu je uvedeno vstupné do herny 60 Kč, slevomat kalkuluje 80 Kč…

Topolino

dobrý den, velká herna je zpoplatněna při pobytu do dvou hodin 80,–Kč, nad 2 hodiny je to 60,–. Batolátka do 1,5roku mají cenu také 60,– kč.
všechny částky lze ponížit 20% pokud vastníte rodinný pas.
těšíme se tedy na vás.............
TIP: v červnu budou akce na narozeninové oslavy a 23.6. dokonce vystoupí bratři Křenkovi (6+12) roků s tancem a´la michael Jackson.

Mária T.

Dobrý den,
mám ročního syna, platí se i za tak malé dítě? Děkuji.

Topolino

dobrý den, děti, které u nás neplatí jsou malí kojenci, které maminka má jen v kočárku nebo nosičce. děti o jednom roku se většinou batolí v našem batolecím koutku a využívají hačky. proto se zde za ně platí 60,–Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru