Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dětské postele Kinder Verona: pouze s roštem nebo i s matrací

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

kristýna

Dobrý den, kolik stojí šuplíky. Děkuju.

Interier-Stejskal

Dobrý den.Veškeré informace pro šuplíky najdete na našem webu.
 http://www.interier-stejskal.cz/nocni-stolky-supliky-police-z-masivu

Michal

Zdravím. Bohužel jsem nenašel možnost objednat jak postel, tak i šuplíky. Je napsáno, že se dají doobjednat. Kolik tedy prosím stojí oba šuplíky pod postel 90*200? Děkuji

Interier-Stejskal

Dobrý den. Je jen na vás kolik šuplíku zvolíte a šuplíky najdete v naší nabídce viz odkaz. Šuplíky běžně si objednáte na našem webu a stačí nám napsat že chcete zboží dodat se zbožím na základě voucheru zde v akci.
 http://www.interier-stejskal.cz/nocni-stolky-supliky-police-z-masivu

Eva

Dobrý den,
zaujala mě Dětská postel Kinder Verona klasik z masivu s roštem – velikost 90 × 200 cm.
Měla bych k ní několik dotazů:

  • Chtěla bych ji v bílé barvě. Prosvítá pod lakováním kresba dřeva, nebo je postel čistě bílá? Mám si tedy koupit nejen voucher na postel, ale i na lakování? Bude tímto zboží rovnou objednáno, nebo následně musím udělat ještě objednávku ve Vašem eshopu? 
  • Rošt postele – v popisu máte, že ho tvoří 12 lamel. Mohu se zeptat na rozměry a tloušťku jednotlivých lamel a na mezery mezi nimi? Na Vašich stránkách jsem viděla fotografii tohoto roštu a mezery se mi zdají dost velké. Jakou nosnost má rošt uvedený v nabídce? A bylo by případně možné vyměnit nabízený rošt za jiný z Vaší nabídky (př. 20 lamelový, borovice-masiv) s tím, že bych rozdíl doplatila?
Děkuji.
Interier-Stejskal

Dobrý den. Kvašim dotazum. Ano kresba dřeva je viditelná při každém barevném provedení. V akci zakoupíte i jak variantu postele tak i v nabídce provedení barvy, vše se zobrazuje v nabídce u akce. Voucher nemusíte pak nijak řešit a objednávka se nám ukáže sama. Veškeré informace k roštum najdete na našem eshopu:
http://www.interier-stejskal.cz/rost-rosty-do-postele-polohovaci-rosty-levne-rosty-kvalitni-rost-pod-matrace-levne-rosty-rosty-v-akci
Určitě je možné následně zvolit jiný rošt a cena doplatku je dle rozměru a variantry roštu.
Pěkný den

Zuzana Opelova

Dobrý den, na všech obrázcích jsou postele s úložným prostorem. V popisu to však nikde není uvedeno. Mám tomu rozumět tak, že součástí každé postele je automaticky i úložný prostor, tak jako na obrázku? A ještě, prosím, chtěla bych tuto postel sladit se skříní a regálem Ikea, kde je kombinace bílá/bříza, postel je borovice, ale podle obrázků mi odstíny přijdou hodně podobné ne-li stejné. Můžete mi napsat svůj názor ohledně podobnosti barev. Děkuji

Interier-Stejskal

Dobrý den, pokud prostudujete popis je tam přesně specifikováno že šuplíky nejsou součásti sestavy postele. Dále lze zvolit postel solo nebo i s matrací dle výběru. Nedokážeme posoudit shodnou barevnou kombinaci výrobku bohužel. V provedení bílá je patrná struktura dřeva ale nakolik se shoduje s dekorem bílá bříza opravdu nedokážeme odhadnout. Tohle psouzení je na vás a je hlavně rozdíl v tom zda se porovnává opravdu dřevo nebo podoba materiálu lamino bílá bříza (výrobek Ikea).

Radmila Kučerová

Dobrý den. Dá se prosím koupit dětská postel o rozměrech 90 × 180 – a to tak, aby k ní bylo možno dokoupit matraci i rošt pro větší nosnost?

Interier-Stejskal

Dobrý den.Určitě to není problém a jistě vybereme lepší matraci i rošt pro větší nosnost. Nakupte základní variantu postele s matrací zde v akci v rozměru jak píšete 90×180 a následně nás kontaktujte. Pěkný den

Denisa Krásová

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda je možné vidět postel u Vás na prodejně naživo. Děkuji Zemánková

Interier-Stejskal

Dobrý den. Ano postele máme na prodejně vystaveny. Pěkný den

Jana P.

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jaká je nosnost postele 90×200. U matrace je uvedeno do 70 kg. Lze postel používat, i když bude dítě starší 15 let a těžší 70 kg?
Děkuji.

Interier-Stejskal

Dobrý den.Postel zvládá nosnost 120kg.Matrace základní je spíše doporučena do 70kg. Doporučujeme postel s lepší matrací COMFORT 14cm z nabídky kde je větší nosnost matrace.Kompletní nabídku s výběrem matrací najdete v menu při objednání.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru