Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Výběr ze 3 druhů luxusních thajských masáží v Salonu Elite

4,4 / 5 Salon Elite Praha - Nové Město  (mapa) 51 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tereza

Dobrý den, omlouvám se, ale mohu se zeptat, v čem jsou masáže luxusní? To, že se mnou recepční mluví vlídně a prostředí je čisté a hezky upravené, považuji za standard, nikoliv za luxus!!!

Salon Elite

Dobrý den, naše společnost získala to nejprestižnější ocenění Tripadvisoru a to je certifikát výjimečnosti. Nejedná se jen o čistotu a personál, ale hlavně o nadstandardní služby, které poskytujeme našim klientům a na kterých si zakládáme. Naše společnost má více než 100 druhů luxusních masáží včetně různých Spa procedur, vybíráme ty nejkvalitnější produkty z celého světa, abychom našim zákazníkům dopřáli to nejlepší. Přizpůsobujeme naši nabídku světovým trendům a máme speciálně proškolené rodilé Thajské a Filipínské masérky, které tyto procedury dokonale ovládají. 93 % zákazníků , kteří k nám chodí mimo jiné i ze Slevomatu pocituje ten rozdíl a neustále se vrací. Proto jsme LUXUSNÍ!!!!!Krás­ný den

dotaz

Dobrý den, omlouvám se, tak trochu si protiřečíte. Olejová masáž je přece vždy jemnější, takže nechápeme, jak se může jednat o tlakovou akupresurní masáž prováděnou s olejem??

Salon Elite

Dobrý den, jedná se o kombinaci oleje a akupresury, není to tak ani tak. Nejprve akupresura a poté olej. Nejedná se o olejovou masáž ale ani o tradiční thajskou. Je to masáž bez protahování. Náš salon má unikátní a luxusní masáže, které jinde nenajdete! Krásný víkend!

dotaz

Takže antistresová masáž je masáž, při které se vyvíjí tlak na akupresurní body? Nechápeme co myslíte – navíc na záda s olejem. Pokud se jedná o olejovou masáž, stačí to uvést.

Salon Elite

Jedná se o kombinaci akupresury a oleje, na ploskách nohou, olejová masáž na zádech a speciální technika masáže hlavy. Přijďte a vyzkoušejte :-) Krásný víkend

klientka

Dobrý den, a v čem se teda liší stresová masáž oproti thajské klasické? To co popisujete v poslední odpovědi, je v podstatě thajská masáž.

Salon Elite

Dobrý den, thajská masáž je protahování, akupresura, pasivní prvky jógy, kdežto antistresová neobsahuje protahování a je zaměřena na nohy, záda a hlavu – navíc na záda s olejem, tedy jedná se o zcela jiné masáže. Krásný den

klientka

Co je thajská masáž proti stresu (3.varianta)? Název je hezky, ale co masáž vlastně obnáší? děkuji.

Salon Elite

Dobrý den, masáž je zaměřena na maximální uvolnění klienta, promasírovává veškeré akupresurní body na nohou a hlavě, tyto místa nejvíce ovlivňují stresové faktory, samozřejmě nesmí chybět ani záda. Velmi oblíbená masáž. Vřele doporučuji. Krásný den.

Novakova

Dobrý den Johano, bohužel s takovým přístupem nesouhlasím, jelikož jiné salony uplatnují vouchery až při návštěvě, nikoliv měsíc dopředu. Navíc, pokud nastane problém se službou, např. nebudu spokojená s provedenou masáží či masér bude problémový a služba nebude mít dostatečnou kvalitu, vysměje se zákazníkovi do očí, protože poukaz bude již dávno uplatněný, je to tak?

Slevomat.cz

Dobrý den, máte pravdu v tom, že uplatnění voucheru by mělo proběhnout v době čerpání nebo by měl salon vytvořit na voucheru rezervaci, nicméně u tohoto poskytovatele máme domluvenou výjimku a k uplatnění dochází již při rezervaci. Určitě se nemusíte bát, na kvalitě služeb to nic nemění a věřím, že si to maximálně užijete. Kdyby cokoli, napište nám na podpora@slevomat.cz.
Přeji hezký den, Johana

Novakova

Dobrý den, nelíbí se nám, že vouchery jsou uplatňovány okamžitě po nahlášení, avšak zákazník využije služby až za měsíc. Můžete prosím přehodnotit svůj přístup a uplatňovat si vouchery až na základě čerpané služby?

Slevomat.cz

Dobrý den,
nemusíte se vůbec bát, vouchery jsou uplatněné kvůli potvrzení platnosti vaší rezervace. Vše je v pořádku a věříme, že si masáž parádně užijete! :)
Hezký den, Johana

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru