Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Darujte svým blízkým něco zcela nového: zážitek ve virtuální realitě

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Daniela

Dobrý den, je někde uveden seznam všech her, které je možné si u Vás zahrát? Na stránkách uvádíte pouze seznam nejhranejsich her.

Klub Virtuální Reality

Dobrý den, z konkurenčních důvodů jej na stránkách neuvádíme. Neradi navádíme konkurenci na to jaké jsou hry nejlepší. Výběru her věnujeme velké úsilí, protože jich je více jak 30.000 ks, ale většina je hodně nedokonalých. Každou hru před zařazením do nabídky pečlivě testujeme a vybíráme jen ty nejlepší. A to stojí hodně úsilí a také peněz. Rádi Vám jej představíme před vlastní hrou nebo kdykoli osobně pokud budete mít cestu okolo našeho klubu. Také je možné si o tom popovídat po telefonu. Nyní máme v seznamu více jak 60 her a aplikací a věříme, že si u nás vybere „to svoje“ opravdu každý. Děkujeme za pochopení a jsme s pozdravem.

Tereza Dvořáková

Dobrý den, je možné nastavení her i v anglickém jazyce? Zvažuji koupení voucheru jako dárek pro člověka, který nemluví česky. Děkuji za odpověď, Tereza

Klub Virtuální Reality

Ano, většina her je originálně v anglickém jazyce, takže to není problém.

Nikola

Dobrý den, je tedy možné koupit jen jeden voucher a můžou přijít dva lidi a prostřdat se během té jedné hodiny? Děkuji za odpověd

Klub Virtuální Reality

Dobrý den,
ano je to možné.

Iveta

dobrý den, přijdeme 3 osoby a behěhem hodiny se vystřídáme všichni tři??
nebo můžeme koupit 2 vouchery a szn může hrát celou hodinu a rodičové se vastřídají po 1/2 hodině?díky za info

Klub Virtuální Reality

Dobrý den, samozřejmě je lepší si druhý voucher dokoupit, abyste si Virtuální realitu užili pořádně. Ve třech lidech se sice vystřídáte všichni, ale uteče vám to hrozně rychle, dvě hodiny jsou ideální čas, nebojte, nudit se rozhodně nebudete! :-)

Tereza

Dobrý den,
v nabídce píšete, že je to pro děti od 10ti let, ale zároveň v komentářích, že máte i hry od 6let. Je tedy možné přijít s dětmi ve věku 6 a 8? Děkuji předem za odpověď. S pozdravem, Tereza.

Klub Virtuální Reality

Dobrý den,
dítě staré 6 let je na hraně hratelnosti ze strany dítěte. Dost záleží na velikosti hlavy dítěte, brýle na menších hlavičkách není jak upevnit a také ovladače jsou pro malou ručku nepoužitelné. Máme tu hry pro malé děti, takže jsme schopni je na cca 30 min. zabavit. Také je nutný stálý dohled rodiče nad dítětem, protože samozřejmě nejsou schopni rozlišit realitu od fikce. Dlouhodobým pozorováním jsme zjistili, že ideální věk pro začátek hraní ve VR je 10 let. Měli jsme tu však i návštěvníky okolo 6 let a pokud byli šikovní a rodiče také, tak si to dokázali užít. Nechám tedy na Vašem uvážení zda je to pro vaše dítě vhodné. Pokud přijdete vynasnažíme se aby jste odcházeli spokojení :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru