Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Odstranění nežádoucích znamének, pih a bradavic frakčním laserem

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Šárka

Dobrý den,
mám pigmentovou skvrnu přibližně 3×2,5cm, jaký voucher bych si měla koupit

 Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Šárko, Váš útvar je co do plochy poměrně velký, bude také trošku záležet, jak moc je 3D a kolik související tkáně se bude muset odlaserovat. Kupte si var. C (4 útvary), cena bude upřesněna na místě po posouzení náročnosti zákroku. Pokud byste na to spěchala, jsou ještě volné termíny i tento PÁ-SO 23.-24.6.2017. Těšíme se na Vás!

Mery

Dobrý den,nechápu proč jste na Slevomatu tak drahý.!!!Byla jsem na odstranění znaménka jinde(nejmenuji) a to jsem myslela že jsou drahý.Tam mi odstranila pani laserem 3-znaménka za 1000kč.Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Mery, (naše) ceny laserové odstranění znamének zahrnují mimojiné: 1) práci lékaře specialisty, 2) práce sestry (není sice v ordinaci u výkonu, ale udržuje zákrokový sál v pořádku a čistotě, aby měla paní doktorka po ruce veškerý zdr.materiál, zajišťuje úklid dle schváleného dezinfekčního řádu, služba na recepci – karta pacienta, informované souhlasy, objednávání a přeobjednávání…), 3) pravidelná údržba laseru Fotona Dynamis (výměna drahých čoček a filtrů po určitém počtu pacientů + výroční bezpečnostně-technická kontrola autorizovaným servisem dle zákona o zdravotnických přístrojích), 4) pojištění odpovědnosti zdravotnického zařízení a další pojištění, 5) zdrav.materiál a dezinfekce, 6) odvoz infekčního odpadu, 7) pronájem, energie a odvoz komunálního odpadu, 8) účetní služby, 9) poplatky OSA, 10) odvod daně z přidané hodnoty a daně z příjmu právnických osob, 11) marketing, 12) řízení kliniky, 13) zisk. Naše zdravotnické zařízení nemá příjmy ze zdravotních pojišťoven, což se promítá do ceny. Na druhou stranu máte Vy jako pacient absolutní svobodu ve volbě pracoviště, kde si necháte nějaký lékařský výkon provést. Pokud je pro Vás tím nejdůležitějším cena, tak je to plně Vaše volba. My usilujeme o kvalitu po všech stránkách, krátké objednací lhůty, individuální a lidský přístup k pacientům. Hodně pacientů se nám vrací, nebo přijdou s dalším členem rodiny, což je pro nás povzbuzením do další práce a závazkem k neustálému zlepšování našich služeb. Přejeme Vám úspěšný vstup do nového týdne a příjemný den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru