Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Laserové odstranění žilek na nohou nebo v obličeji

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 1 prodej

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Adéla

Dobrý den, v hodnoceních jsem se dočetla i o tom, že někdo vnímá efekt jako mizivý, tj. téměř nevidí rozdíl. V případě, že by se to stalo, nabízíte opakování nebo jakým způsobem se to řeší? Částka za obě nohy není úplně malá, takže bych měla ráda alespoň do určité míry garantován výsledek. Děkuji, Adéla

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Adélo. Paní doktorka si vždy navolí parametr „intenzity“ ošetření s ohledem na konkrétního pacienta a stavu jeho kůže. Zrovna před 10–14 dny byla na ošetření klientka, u které jsme museli nastavit nezvykle nízkou intenzitu, paní doktorka měla obavy, abychom jí silnější dávkou nevyrobili puchýře. S klientkou jsme se dohodli, že přijde na kontrolu a když tak jí ošetření uděláme ještě jednou (v rámci již uhrazené ceny). Při druhém ošetření už paní doktorka „klientku a projevy jejího organismu“ lépe zná a může tak lépe přizpůsobit průběh ošetření. Vždy nám jde o výsledek, ale s ohledem na individuální projevy organismu pacienta. Vždy to řešíme individuálně, domlouváme s klienty jiné lhůty pro následné sezení apod. I my máme radost, že je klientka s výsledkem spokojená. Tak pro to děláme, co je v našich silách (vždy s ohledem na ten který individuální organismus). Pacienti nejsou stroje, ale unikátní živé bytosti. Pracujeme srdcem, to je to, co k tomu mohu říct. Těšíme se na Vás!

Tereza

Jak dlouho konzultace před zákrokem probíhá?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Terezo. Voucher na žilky nohy Vás opravňuje k 60 minutám péče paní doktorky. V tomto čase je započítána jak konzultace, tak vlastní laserový zákrok. Cílem je odstranit žilky všechny, a pokud to s ohledem na stav nohou pacienta a vysokému objemu práce možné, tak je cílem zvládnout „co nejvíc“. Proto se lékařky snaží co nejvíc „vysvětlovat a odpovídat na dotazy pacientů“ již v rámci provádění ošetření. Někteří pacienti si přejí nejdříve přijít na konzultaci a teprve v další návštěvě přijít na provedení výkonu, někteří se chtějí spojit do jedné návštěvy. Pokud je to rozdělené, tak obvykle na 15 min. konzultace a 45 min. laserování, pokud je to spojené, tak na úvod si paní doktorka udělá nutnou diagnostiku a co nejdříve se pouští do laserování a při ošetření si povídáte o problému. Pokud si přejete ošetření na obličej, tak tam ten čas nehraje takovou roli, v obličeji toho pacienti nemají těch žilek tolik, aby to nešlo zvládnout v rámci 20–30 minut podle výchozího stavu pacienta. My na pacienta žilky obličej počítáme s 30 minutami, někdy se vše zvládne i rychleji. Konzultaci se věnuje tolik času, aby klient věděl základní informace o průběhu zákroku a následné preventivní péči – bezprostředně po zákroku i dlouhodoběji. Klienti se mohou ptát na věci související s problematikou žilek dle potřeby. Dozvěděla jste se, co jste potřebovala? Případně nám můžete i kdykoliv zavolat a probereme s Vámi Vaší situaci po telefonu, kdybyste chtěla. Přejeme hezký den a těšíme se na Vás!

Eva Cetkovská

Dobrý den, stačí si koupit nejlevnější voucher na malé žilky na nohou když rozsah by byl stejný jako v obličeji a nebude mi pak při vstupní prohlídce řečeno, že to je malé a není to třeba dělat?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Cetkovská, nejlevnější voucher je vhodný k ošetření plochy do 2 cm2 (např. žilky u nosních dírek, 1 drobounký útvar/žilka někde v obličeji apod.). Jsou žilky na Vašich nohách opravdu na ploše do 2 cm2? Obecně platí, že pokud zákrok nelze provést, klient uhradí u nás na recepci 300 Kč za vyšetření/kon­zultaci a Slevomat mu vrátí zpět celou hodnotu voucheru. Navrhujeme, abyste nám před nákupem voucheru zavolala. S výběrem Vám poradíme po telefonu a případně rovnou domluvíme termín konzultace, i s ohledem na Vaše plány na léto. Děkujeme a těšíme se na Vás!

Iva Nováková

Rozumím a ještě tedy další dotaz. Když je zapotřebí nejdřívě sklerotizace, je také v ceně voucheru nebo se platí zvlášť a kolik to stojí? A kolik stojí další návštěva, když se to za první hodinu nestihne?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Ivo. Cena za sklerotizaci je dána množstvím přípravku, který je zapotřebí aplikovat do příslušných ložizek metličkových varixů. Cena 1 ml přípravku (již včetně práce lékaře atd.) je stanovena následovně: 1. ampule za 660 Kč, každá další za 490 Kč. Detaily najdete zde: http://estheticmedical.cz/cs/sklerotizace-zilek. Voucher je určen k laserovému odstranění. Zároveň se snažíme naším klientům v max. míře pomoci vyřešit jejich problém se žilkami, proto je-li to s ohledem na Vaší konkrétní situaci vhodné, je možné obě metody kombinovat. V takovém případě se zakoupený voucher považuje za kredit, ze kterého se čerpají potřebné lékařské výkony. Vše s Vámi předem projedná ošetřující paní doktorka – podle diagnostiky, navrhne Vám způsoby řešení a Vy se pro některou z možností řešení rozhodnete. Kdyby se teoreticky stalo, že potřebný objem služeb převýší kredit ve formě zakoupeného voucheru, doplatek bychom udělali v režimu zvýhodněných cen „pro stálé klienty“. Zavolejte nám, navrhneme Vám nějaké termíny – i s ohledem na Vaše plány na dovolenou, což může mít na situaci také vliv. Po sklerotizaci je zapotřebí nosit zhruba 4–5 týdnů kompresní punčochy, což pokud se chystáte již brzy „do Řecka“, je lepší trochu „naplánovat“. Tel. 606 644 166. Těšíme se na Vás!

Iva Nováková

Stejný dotaz, kolikrát se musí přijít a jde o nohy od kotníků vč. stehen?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Ivo, předpokládám, že část odpovědi na Váš dotaz si přečtete v odpovědi na dotaz paní Moniky. A pokud jde o nohy „od kotníků vč. stehen“ – ano, v zásadě se jedná o nohy a už je jedno, kde přesně ty žilky jsou. Voucher je vymezen časem 60 min. péče. V rámci tohoto času se paní doktorka vždy snaží udělat toho co nejvíc, ideálně všechno (tedy po vstupní diagnostice odstranit laserem všechna ložiska a přitom zvládnout vše vám vysvětlit, zodpovědět Vaše dotazy, následnou preventivní péči atd. atd.). Rychlost postupu laserování je dána odolností klienta vůči bolesti – ošetření není extra příjemné, ale dá se to vydržet. Jednak je lepší se pro zákrok „vnitřně rozhodnout“ a „odhodlat se“ a tato motivace iž sama o sobě zmírňuje nepříjemné pocity štípání. A zároveň paní doktorka si ošetřovaná místa průběžně chladí a tím také zmírňuje jejich citlivost. V průběhu ošetření si Vy jako pacient říkáte o přestávky na rozdýchání. Je to jednoduché – čím více či méně přestávek si vezmete, tím víc se toho stihne udělat :-). Ve většině případů se stihne všechno. Tak držíme palce a těšíme se na Vás!

Monika

Dobrý den,
ráda bych se informovala o tom, kolik ošetření je nutných k úspěšnému odstranění žilek na nohou.

 Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Moniko. V první řadě – je to individuální. Každý organismus je unikátní. Na většinu žilek postačuje 1 sezení, někdy se musí ošetření zopakovat. Zároveň platí, že laserem se odstraní žilky jako následky nějakého vnitřního problému (většinou s tlakem), nikoli příčina. Takže nové žilky nutně opět vznikají. Proces jejich opětovného vzniku je ale zdlouhavý, v řádu měsíců až let. Proto efekt laserového odstranění vydrží v řádu měsíců až let a poté se musí zopakovat (pokud se příčina mezitím neodstranila). Na odstranění zdroje vzniku žilek je nutné pracovat s Vaším praktickým lékařem, který Vás dle znalosti Vašeho celkového zdravotního stavu doporučí na další pracoviště. V některých případech je k odstranění všech žilek kombinovat vícero metod. Na větší žilky se musí metodou sklerotizace, na menší (zhruba do průměru 1 mm) je vynikající laser. Na křečové žíly pomůže už jen operace. Sklerotizaci a laser umíme na našem pracovišti kombinovat (ale začíná se těmi většími žilkami, tedy sklerotizací a teprve poté se přistoupí k těm menším, tedy k laseru). Vše se ukáže v rámci vstupní konzultace (zhruba 10 min.) a v ideálním případě se rovnou pokračuje v ošetření, tj, v provedení zákroku. Ve složitějších případech je nutné postup ošetření rozfázovat do několika návštěv. Doporučujeme přijďte co nejdříve, ať Vy i my víme, „co“ se ve Vašem případě vlastně bude dělat a společně to naplánujeme. Těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru