Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Balíček pro snadné hubnutí: Bezbolestná liposukce a vakupress

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha - Nové Město  (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Radka

Vážení, opravdu uvažte pokud chcete navštívit tento salon „krásy“ !
V zimě jsem postoupila 8× celotělové hubnuti Slim box a měla jsem ještě další zakoupené kupony.
Po 8 aplikacích jsem neztratila ani deko a byla jsem stále ujišťována, že to jednou přijde.
Přišlo pouze to, že jsem po 8 aplikaci měla spálené celé břicho plné obrovských puchýřů!!!
Tentýž den jsem se pokoušela do salonu dovolat a když se mi to nepodařilo poslaja jsem zprávu s fotografiemi, a protože se mi vůbec nikdo neozval napsala jsem e-mail na oficiální stránky Ronia klinic s tím, že žádám odškodnění. Opět samozřejmě nikdo nereagoval.
Poslala jsem tedy stížnost na Slevomat, kterou si můžete jistě ověřit.
Závěr Ronia podniká dále a neřeší jestli někoho poškodí!!!!!!!!!!­!!!!

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Radko, děkujeme za Váš komentář a mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Můžete nám prosím upřesnit, jaký den jste přesně zasílala e-mail? Do schránky nám žádná zpráva bohužel nepřišla, ani do SPAMu, takže o Vaší reklamaci nemáme tušení. Stejně tak nám nepřišla žádná informace od Slevomatu, který s námi veškeré stížnosti řeší, jak si u nich můžete ověřit a rozhodně by, stejně jako my, nenechal jakoukoliv reklamaci bez odezvy.

Ještě se žádné naší klientce nestalo, že by od procedury Slimbox měla spálené břicho, či puchýře, tak nás Vaše informace poněkud překvapuje. Stroj je rozhodně naprosto bezpečný a jen za poslední rok na něm proběhlo více než 1000 procedur bez jakýchkoliv komplikací. Řešila jste toto na místě přímo s personálem? Píšete, že jste již dříve ošetření podstoupila a vše bylo v pořádku, zda se tedy nejedná spíše o reakci spojenou s jiným faktorem, po provedení ošetření? Děkujeme Vám za odpověď. Ronia Clinique

Týnka Pavljučoková

Dobrý den, chci se zeptat když si nechám ošetřit jednu partii za tuto cenu bude to celá partie? Nebo jen třeba 8cm?

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Týnko, jedná se o ošetření celé partie. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Vladěna

Dobrý den, mam dotaz jak dlouuo trva jedna prodedura, pripadne 3 vybrane partie najednou?
Dekuji :-)

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Vladěno, jedno ošetření se pohybuje od 10 do 30 minut, dle 3 zvolených partií. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Hana

Dobrý den, ráda bych využila službu Bezbolestná liposukce a vakupress, ale ještě mě zaujala nabídka SlimBox Premium, která z uvedených nabídek je lepší? Ve SlimBoxu budu uzavřená 30min, funguje na principu sauny? Ptám se z toho důvodu, že v sauně nevydržím ani 5 min, tak abych si nekoupila voucher zbytečně. Chtěla bych zeštíhlit obě vnitřní stehna a bříško. Prosím o Vaši radu. Děkuji za odpověď

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Hano, vhodné pro Vás mohou být obě procedury, pokud ale nevydržíte dlouho v sauně, nedoporučujeme ošetření SlimBox Premium. Toto ošetření probíhá v přístroji, kde jste zavřená a venku máte jen hlavu, zatímco je Vaše tělo intenzivně prohřáto. Doporučujeme tedy zvolit tuto proceduru. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Monika

Dobrý den, ráda bych si nechala udělat liposukci tří oblastí, a to obě vnitřní stehna, obě vnější stehna a hýždě. Mohu pro toto ošetření zvolit variantu 3× ošetření vybrané partie? Tedy, aby se během jedné návštěvy, jednorázově ošetřily všechny tyto tři partie? Děkuji za odpověď.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Moniko, ano je to možné, mějte však na paměti, že pro dosažení viditelných výsledků doporučujeme proceduru alespoň 3× opakovat. Během jedné návštěvy tedy lze ošetřit všechny 3 partie, ale pro celkové ošetření doporučujeme (3×3 vouchery) 3 partie a 3 opakování. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Monika

Dobrý den,
ráda bych si nechala udělat liposukci tří oblastí, a to obě vnitřní stehna, obě vnější stehna a hýždě. Mohu pro toto ošetření zvolit variantu 3× ošetření vybrané partie? Tedy, aby se během jedné návštěvy, jednorázově ošetřily všechny tyto tři partie?
Děkuji za odpověď.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Moniko, ano je to možné, mějte však na paměti, že pro dosažení viditelných výsledků doporučujeme proceduru alespoň 3× opakovat. Během jedné návštěvy tedy lze ošetřit všechny 3 partie, ale pro celkové ošetření doporučujeme (3×3 vouchery) 3 partie a 3 opakování. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru