Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Obraz z vlastní fotografie ve vysokém rozlišení a fotografické kvalitě

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Renáta

Dobrý den, zajímalo by mě, zda si můžu u vás nechat udělat i čtvercový fotoobraz, např. 50*50cm. V nabídce jsem tuto velikost nenašla. Může být i za plnou cenu. Potřebuji totiž na stěnu tři obrazy, dva 40*60cm a jeden čtvercový. A nerada bych to objednávala u dvou výrobců. Děkuji.

Faxcopy.cz

Dobrý den, nemáme problém zhotovit jakýkoli formát obrazu do velikosti 180×100cm. Záleží čistě na Vás, jaký rozměr obrazu si zvolíte. Když navštívíte naše stránky www.dareckyodsrdce.cz , tak v sekci fotoobrazy v e-shopu si můžete krom standardních rozměrů zvolit i rozměr vlastní, a tam si nastavíte i Váš požadovaný rozměr 50×50cm – který je dokonce v současné době v cenovém zvýhodnění.
Hezký den

Vanda

Dobrý den, mám obrázek z internentu, který má velikost 250kB. Ráda bych z něj měla obraz o velikosti 60×100 nebo 70×120. To je ale asi bez šance, že?
Děkuji.

Faxcopy.cz

Dobrý den, obrázky z internetu jsou většinou velmi problematické. Tato velikost je oravdu velmi malá. Ale existují databanky na webu, kde si obrázek můžete zakoupit – a to už v plném rozlišení. Je nám líto, ale z tohoto opravdu nic nebude…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru