Nabídku Exkluzivní jízda v závodní formuli Renault 2.0 mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vystřelíte jako šíp: Exkluzivní jízda v závodní formuli Renault 2.0

4,6 / 5 Enjoy Racing (2 pobočky) Kámen  (mapa) 148 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tereza

Dobrý den, bude do Vánoc znovu v nabídce jízda v Ariel Atom?

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, toto je ve hvězdách, ale pokud nechcete přijít o podobnou nabídku u tohoto poskytovatele, doporučovala bych nastavení odběru novinek. Hezký zbytek dne Janča ;)

Ivana Chvojková

Dobry den,prave jsem objednala jizdu,ale na email mi neprisli platebni udaje.Jak zjistil kam zaplatit,?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, platební údaje najdete na Vašem e-mailu. Poslala jsem Vám je nyní ještě jednou, tak snad už se nezatoulají. Zkuste se podívat i do Spamu, občas se nám tam něco ztratí. :-) Krásný den, Míša

Lukáš -

Dobrý den, jsem teď zmatený, v nabídce udáváte platnost voucheru do 31.7.2018, ale v podmínkách je datum rezervace nejpozději do 31.3.2018. Tak teď ať si člověk vybere co je pravda.

Enjoy Racing

Ahoj Lukáš,

do konca únoru budeme mať na stránke uvedené termíny na sezónu 2018. Do 31.3. je potrebné previesť rezerváciu termínu (vybrať si termín). Samotnú jazdu môžeš absolvovať až do 31.7.2018.:)

S pozdravom

Tomáš, Enjoy Racing

Radim Sobotik

Osoba 185cm vysoka a112kg vazi

Enjoy Racing

Ahoj Radim,

je to už dosť hraničné. Všetko záleží od „proporcií“. Dá sa to zistiť jedine tak, že si človek sadne do formule. Ak by sa náhodou nezmestil, môže si užiť jazdu na Arieli Atom (jednom z najrýchlejších áut na svete), čo nie je ani o trochu horší zážitok ako jazda vo formule.

S pozdravom

Tomáš, Enjoy Racing

Magdalena Krupová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli by se tam vešel přítel, který má 193 cm.. také, jestli se platí nějaká vratná kauce na začátku. Děkuji

Enjoy Racing

Ahoj Magdalena,

pri výške 193cm a váhe napr. 90kg to nie je problém. Ak má ale priateľ 193cm a napr. 130kg, do formule sa nedostane. Papierovo používame limit 100kg, všetko ale záleží od celkových „proporcií“. Skús má prosím ťa poslať aspoň fotografiu priateľa na mail info@enjoyracing.cz a skúsime povedať náš názor. Ale jediný spôsob ako to zistiť na 100% je prísť a skúsiť si do nej sadnúť. Ak by sa náhodou priateľ do formule nezmestil, môže si užiť jazdu na Arieli Atom, čo je jedno z najrýchlejších áut na svete, takže žiadny druhotriedny zážitok oproti formuli.
Čo sa týka kaucie, tá sa neplatí. Pred jazdou sa podpisuje zmluve o hmotnej zodpovednosti. V prípade poškodenia sa hradí spoluúčasť vo výšku 67 500 Kč. Pred jazdou je ale možné zakúpiť pripoistenie v cene 500 Kč. S ním sa v prípade poškodenia znižuje spoluúčasť na 5000 Kč.

S pozdravom

Tomáš, Enjoy Racing

Klárka Koblížek

Dobry den, bude zase mozne koupit ty 4kola za 1799? Dekuji

Enjoy Racing

Ahoj Klára,

zatiaľ to nie je v pláne. Aktuálne sú všetký 4 kolové jazdy vypredané. Ak by niekto zrušil svoju objednávku, tak bude táto varianta opäť v ponuke. 4 kolová jazda je tá najkratšia možná varianta, kedy sa človek aspoň trochu zžije s formulou. 7-kolová jazda preto neporovnateľne lepšia. Pri nej jazdec po prvých kolách naozaj začína jazdiť.:)

S pozdravom

Tomáš, Enjoy Racing

Alexa Šáchová

Chápu správně, že pokud nezaplatím 500 za sníženou spoluúčast a havaruji, zaplatím 67 500??

Enjoy Racing

Ahoj Alexa,

áno. Práve preto ponúkame možnosť pripoistenia, kde sa v prípade poškodenia znižuje spoluúčasť.

S pozdravom

Tomáš, Enjoy Racing

Martin

Dobrý den ,jsem už v podstatě rozhodnutý si váš voucher koupit a přemlouvám i kamarády.
Zajímala by mne hlavně jedna věc,jsem relativně z daleka… Ostrava…a termín se rezervuje samozřejmě asi delší dobu dopředu.Pokud by na mnou dohodnutý termín vycházel déšť…jezdíte také ,nebo se vystaví náhradní termín?

Enjoy Racing

Ahoj Martin,

určite treba počítať s variantou, že sa v prípade nepriaznivého počasia termín môže zrušiť. Záleží veľmi od predpovede. Vždy zvažujeme intenzitu dažďa, množstvo atď. Je to len kvôli bezpečnosti jazdcov, keďže jazdíme na extrémne silných závodných strojoch, ktoré nemajú žiadnu pomocnú elektroniku. Rovnako tomu môže byť aj v prípade technických problémov s formulou. Tam je ale to riziko veľmi malé, keďže máme dve formule. V prípade zrušenia termínu si budete môcť vybrať akýkoľvek iný voľný termín z našej ponuky. Neurčijeme vám teda presný náhradný termín. Tak budeme tešiť na celú veľkú partiu. Bude zábva.:)

S pozdravom

Tomáš

Enjoy Racing

Lukáš -

Dobrý den, lze si nějakým způsobem půjčit i kombinézu? Měřím 170 cm, váha 85 kg. Klidně i za příplatek. Předem děkuji za brzkou odpověď.

Enjoy Racing

Ahoj Lukáš. Naši inštruktori majú vlastné kombinézy. Ak by si nám napísal pár dní pred jazdou, vedeli by sme ti povedať, či bude inštruktor, ktorého kombinéza ti bude sedieť, jazdiť. Ak nie, radi ti ju požičiame. Ale to budeme vedieť až pred daným termínom.

S pozdravom

Tomáš
Enjoy Racing

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru