Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Zahrajte si Černého Petra nebo Mariáš s kartami s vlastními fotkami

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Michal

Hezký den! Karty s vlastními fotografiemi jsou opravdu pěkný dárek. Je však veliká škoda, že zrovna karty na kanastu či žolíky, které bych rád objednal, jsou více než z poloviny bez fotek. Neuvažujete o tom, že i tyto karty by měly fotky na hodnotách 2 – 10? Vždyť na vašich pokerových kartách to tak je (akorát tam chybí žolíci)!

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

bohužel to tak je. je možné dát fotky i na ostatní fotografie za určitý poplatek. V případě zájmu nás kontaktujte na info@cdsm.cz, děkujeme.

Brodmannová, CDSM

Daniela Roudová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat proč potřebuji 40 fotografií na Canastové karty,když bude s fotem pouze 16 karet + 8 stejných Jokerů ? Dále bych ještě měla dotaz za jak dlouho od objednání je odeslán balíček s vyhotovenou zakázkou ? Mockrát děkuji za zodpovězení mých dotazů. Daniela

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

Soubor hracích karet pro hry jako Canasta, Žolíky a další, ke kterým je potřeba 2 × 52 karet + 8 žolíků. Sada obsahuje 112 karet. Karty s hodnotami 2 – 10 obsahují klasické znaky: Kule, srdce, káry a kříže. Hodnoty od spodka (J) do esa (A) a žolíky pak obsahují fotografie.
U těchto karet umožňujeme volbu mezi 20 a 40 různými fotografiemi. Pokud zvolíte 20 fotografií, budete mít dvě sady po 54 (2 žolíky navíc) kartách se stejnými fotografiemi. Pokud 40, tak každá karta bude mít vlastní fotografii.
Na výrobu avizujeme 7– 10 pracovních dní od doby přijetí objednávky.

Brodmannová Martina, CDSM

Xaver

Jaký papír je použit na výrobu karet?

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

na výrobu karet používáme 300 g matná křída.
S přáním příjemného dne, Brodmannová Martina, CDSM

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru