Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ploché bříško do léta: 4týdenní trénink BetterBelly v dámském fitku

4,5 / 5 Better Belly (5 poboček) Praha - Černý Most  (mapa) 68 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra

Dobrý den, je cvičení fyzicky náročné? Ptám se proto, že jsem necvičila už delší dobu a nejsem nyní ve formě.

Better Belly

Dobry Den, intenzitu vám určí trenérka a kdykoli ji můžete snížit nebo zvýšit. Na prvních lekcích doporučujeme dobu cca kolem 30 min., dále můžete dobu zvyšovat. Cvičení na Elliptical má tu výhodu, že se řídíte „testem mluvčího“ a nemůžete se příliš unavit. Nemáte se čeho obávat, tesime se na Vas :)

Jitka

Dobrý den,
četla jsem na Vašem webu, že je možné trénink odložit na nějakou dobu, zejména v případě doložení lékařského potvrzení, i na dobu delší – v závorce je pak uvedeno jako příklad těhotenství. Znamená to tedy, že těhotenství je kontraindikací tohoto cvičení? A jaké jsou objednávací lhůty do fitka na černém mostě? (děkuji za odpověď)

Better Belly

Dobrý den, pravděpodobně mícháte 2 věci :-) cvičení na Betterbelly, na které se vztahuje tato akce a diskuse, je cca 1 měsíc (tedy 12 vstupů) ucelený komplex, speciálka na bříško. Není vhodné jej přerušovat, je dobré dochodit všech 12 seancí a chodit cvičit 3–4× týdně podle kapacity a Vašich možností. Betterbelly je doplňkovou aktivitou k základu, které poskytuje naše fitko, tedy kruhovému tréninku „expreska“. V rámci této akce na Betterbelly, je možné využít/uplatnit voucher pouze do určité doby a tedy i 12 seancí dochodit. www.betterbelly.cz

Oproti tomu kruhový trénink expreska, zaměřený na ženy, je dlouhodobou aktivitou.
Doporučovaná frekvence je také 3× týdně (a betterbelly doplňkově ve dny, kdy necvičíte v kruháči expreska, anebo lze spojit jeden den a dát si kardio betterbelly po cvičení v expresce). Kruháč je zaměřený na výměnu tuků za svaly (bavíme se o přiměřeném ženském osvalení, nikoli o kulturistice). Protože jen svaly spalují tuk :)

Jakožto dlouhodobá aktivita je zcela samozřejmě cenově nejvýhodnější dlouhodobé roční expresfit členství, které lze také přerušit kdykoli dopředu na dobu nejméně 10 dní. A sem právě spadá například těhotenství, nemoc či dovolená. Naše klientky možnost přerušení cvičebního plánu velmi rády využívají. www.expresfit.cz

Na Černém mostě jsou kapacity dostatečné. Pokud se rozhodnete stát se členkou expresky, a pořídíte roční členství, máte mimo jiné výhody např. možnost si pořídit cvičení betterbelly kdykoli za zvýhodněnou cenu, máte garanci ceny ročního plánu (při úpravě ceny směrem nahoru, což je v dnešní době nevyhnutelné, vám zůstává cena konstantní), máte možnost přerušení a další výhody. Většina našich členek mají roční nebo delší (i tříleté) cvičební plány. Navíc můžete chodit zdarma do všech expresek v rámci ČR a SR, jejich počet se rozšiřuje. Takže například na dovolenou = ideální. www.expreska.cz

Ohledně těhotenství, vždy se raďte se svým lékařem, prosíme neřiďte se jakýmikoli diskusemi na webu ani tím, co Vám kdo poradí ve fitku. Těhotenství je krásný, výjimečný, ale přeci jenom „jiný“ stav. Váš lékař a jedině on určí, zda je Betterbelly pro Vás vhodné :))

Těšíme se na Vás :)

michaela

Dobrý den, jsem na mateřské dovolena, je možnost navštěvovat a miminem,který by bylo bud v kočárku nebo poblíž na karimatce? Děkuji

Better Belly

Dobrý den, záleží především na pobočce, kterou si vyberete. Např. Strašnická nebo Černý Most patří k menším a přitom hojně navštěvovaným pobočkám, zde by to mohla být logistická výzva. Oproti tomu Jiřího z Poděbrad, Řepy, Anděl i Národní jsou dostatečně velké a mají více eliptikalů. Rozhodně však pomůže, pokud budete plánovat chodit v dopoledních hodinách, tedy mimo špičku. Pak by neměl být problém nikde :)
Prosíme, zavolejte přímo na Vámi vybranou pobočku a domluvte se, raději ještě před nákupem voucheru. Vyberte si zde: http://www.expresfit.cz/expreska

Nebojte, zvládneme to :) Těšíme se na Vás!

Alena

Dobrý den, chodí se cvičit 3×týdně. Lze si vybrat v jakém čase a dni? nebo je určený čas a den, kdy probíhá zrovna toto cvičení. Děkuji za odpověď.

Better Belly

Dobrý den, ano termín si určujete vy. Na první termín se domluvte telefonicky přímo ve Vámi vybraném fitku, a další si zamluvte osobně, doporučujeme zamluvit dopředu :) Těšíme se na Vás www.expresfit.cz

Zuzana

Dobrý den, o nabídku mám zájem, chodila bych na pobočku na Andělu, ale zajímalo by mě, na čem se tam cvičí? Chodí se na páse, nebo je to to kolo jako na obrázku či něco jiného? A je možné při tomto cvičení monitorovat srdeční tep? Děkuji za odpověď.

Better Belly

Dobrý den, pro naše fitka jsme vybrali eliptické trenažéry pro jejich přednosti: http://www.expresfit.cz/kardio-zona/elipticky-trenazer
Tep si můžete samozřejmě na eliptikalu měřit, ale vhodnější je prostý „test mluvčího“. Rádi vás uvidíme :)

Jitka Kučerová

Dobrý den, léčím se s žilní trombózou po úraze již půl roku, Byla by tato aktivita pro mne vhodná nebo rozhodně ne?
Děkuji za odpověď.

Better Belly

Dobrý den, poraďte se prosím vždy se svým lékařem, který zná Váš stav. Pokud lékař povolí cvičení či doporučí, rádi Vás uvidíme. Nemůžeme hodnotit, zda je pro Vás cvičení vhodné. Děkujeme :)

Bara

Dobrý den,
Chtela bych se zeptat, jestli je toto cviceni vhodne, kdyz mam rozestup brisnich svalu.
 Dekuji

Better Belly

Dobrý den, poraďte se prosím vždy se svým lékařem, který zná Váš stav. Pokud lékař povolí cvičení či doporučí, rádi Vás uvidíme. Nemůžeme hodnotit, zda je pro Vás cvičení vhodné. Děkujeme :)

Daniela Daniela

Dobry den, voucher je platny do 30.6., muzu si tedy vyzvednout permanentku napr. 20.6. a ta mi bude platit do 20.7.? Dekuji.

Better Belly

Dobrý den, přesně tak :) Děkujeme www.expresfit.cz

Pavel

Dobry den, je nejaka moznost pro muze? Mel bych zajem, dekuji.

Better Belly

Dobrý den, bohužel nikoli, tato akce je jen pro ženská fitka expresfit/expreska. Doporučujeme doporučit Betterbelly do fitka, kam chodíte standardně. Oni se již spojí a možná Vám zařízení pořídí. Je to profi věc, dá se pořídit i domu, cena je samozřejmě poměrně velká, al je oblíbená u žen i u mužů v zahraničí. viz www.betterbelly.cz. Děkujeme :)

Iveta Móriová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda nemáte provozovnu v Olomouci.Děkuji za odpověď Móriová

Better Belly

Dobrý den, bohužel nikoli. Nejbližší možnost je Uherský Brod, viz www.betterbelly.cz. Pokud doporučíte do fitka, kam v Olomouci standardně chodíte, aby pořídili Betterbelly, je možné cvičit potom tam. Cvičení s Betterbelly má pěkné výsledky a je velmi oblíbené. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru