Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pohodový pobyt na Jižní Moravě s chutným jídlem, masáží i slevami na aktivity

4,1 / 5 Hotel Panon*** Jižní Morava (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Kavanová

Dobrý den, také mě zajímá cena pro 2 dospělé a jedno dítě (2 roky) a v případě prodloužení pobytu o dvě noci – máme zakoupit další voucher? Na pokojích je k dispozici k varná konvice? Děkuji za odpovědi.

Hotel Panon***

Dobrý den směřujte tyto informace na email: info@hotelpanon.cz. Dítě do dvou let má ubytování zdarma Hotel má k dispozici dětskou postýlku nutná rezervace předem.Možnost prodloužení pobytu se slevou: 400 Kč/os/noc, polopenze 220 Kč/den.Na pokoji není varná konvice.

Jarka

Dobry den, jaka by byla cena pro 2 dospele a 2 deti (1 a 9 let). A pripade prodlouzeni pobytu na 5dni by se cena navysovala jak? Dekuji

Hotel Panon***

Dobrý den směřujte tyto informace prosím na email: info@hotelpanon.cz. No v tomhle případě bychom Vám doporučili předem rezervovat třílůžkový pokoj.V rámci teto nabídky je 3. osoba bez rozdílu věku má ubytování zdarma – doplácí pouze polopenzi ve výši 220 Kč/den. Pro děti do 3 let hotel má k dispozici dětskou postýlku (nutná rezervace předem).Možnost prodloužení pobytu se slevou: 400 Kč/os/noc, polopenze 220 Kč/den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru