Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vydejte se po rozhlednách Jizerských hor na prvotřídních elektrokoloběžkách

4,9 / 5 DaveBike Hrabětice (mapa) 37 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Blanka Š.

Dobrý den,
mladšímu synovi bude v červnu 10 let, měří přes 150 cm, je na svůj věk větší. Mohl by jet již samostatně? Na koloběžce jezdí. Ta elektrická bude asi těžší, myslíte, že by ji zvládl? V plánu bychom měli jet na konci září.
Pak se chci zeptat i přes zodpovězené dotazy na náročnost trasy? Na koloběžce se většinou vezete, je to tak? Fyzický výkon je potřeba minimálně, ano? Ptám se kvůli manželovi – starší ne sportovec. Děkuji za odpověď.

DaveBike

Dobrý den, ano mohl. Ohledně náročnosti patří trasa Jizerských hor k těm těžším. Dorazíme se do kopců a tak pomáháme motoru a snižuje spotřebu energie z baterií. Jelikož budete mít s sebou lehkého kluka (zásoba a energie díky jeho nízké váze) takže je zde možnost vyměnění koloběžky s méně zdatnými jedinci.

Barbara Kassakova

Dobrý večer,počas letných prázdnin robíte tento výlet aj cez pracovne dni,alebo len cez vikendy?

DaveBike

Dobrý den,
I mimo prázdniny jezdíme ve všední dny :)

Radka

Dobrý den,
pokud zakoupím poukaz pro více osob, je nutné aby jeli všichni ve stejném termínu? Děkuji

DaveBike

Dobrý den,
ano je to nutné kvůli uplatňování voucherů.

Zůza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je cesta vhodná pro těhotné. Děkuji.

DaveBike

Pár jich s námi již jelo. Samozřejmě záleží na stádiu těhotenství, všechny těhotné co s námi jely byly max. ve čtvrtém měsíci. Takže to je v podstatě na Vás.

Jiří, Ostrava

Dobrý den, zaujal nás Váš výlet, chci se ale zeptat na fyzickou a technickou náročnost trasy – jak velká část cesty vede po asfaltu, jak velká po nějakých polních cestách nebo chodnících a event. kamenitých cestách, jestli jsou tam nějaké prudší sjezdy nebo výjezdy … a jak velká část trasy je z kopce, jak velká část do kopce s el. pohonem (prostě kolik vydrží baterka) a jak velkou část po rovině nebo do kopce je třeba ujet „klasickým pohonem“ – nejsme s manželkou právě velcí sportovci a nerad bych jel přes půl republiky proto, abychom zůstali někde na půl cesty nebo brzdili ostatní. Díky za odpověď.

DaveBike

Dobrý den,
cesta je rozložena cca 70% zpevněné cesty a zbytek nezpevněné cesty. Prudší sjezd i výjezd zde najdeme, ale nic co by bylo nějak drastické. Na elektrické koloběžce jezdíme z kopce bez motoru, po rovině na motor a do kopců na motor + vlastní pohon, abychom šetřili baterii. A nebojte se, určitě Vás nikde nenecháme a dojedete. Jinak ohledně detailu trasy doporučuji projít si mapku a tam zjistíte vše potřebné.
 https://mapy.cz/s/unBu

Jana

Dobrý den, máme děti 4 a 6 let, nevím jestli to je možné, ale vešlo by se jedno dítě s jednou dospělou osobou na jednu koloběžku? Děkuji

DaveBike

Dobrý den,
možné to je, již jsme tento způsob praktikovali. Důležité je však, aby posádka koloběžky nevážila dohromady více jak 120kg.

Jiří B

Dobrý den,

bylo by možné vyměnit výlet v Jizerkách za jiný výlet co nabízíte ? Jizerky jsme s Vámi již projeli – skvělý výlet a rádi bychom se podívali i jinam … Český Ráj , nebo Máchův kraj ..

DaveBike

Dobrý den, standardně to nejde, ale jestli jste s námi již byly tak mi zavolejte nebo napište email a domluvíme se.

Sazumu

Dobrý den, je možné vzít na koloběžky i děti. Věk 12, 13 a 14?

DaveBike

Dobrý den, není problém.

Eva Meyer

Dobry den, Kdyz zamluvim vylet pro 3, budeme tam jen my 3 a pruvodce nebo se vice skupin dava dohromady? Dekuji.

DaveBike

Když je více skupin dohromady snažíme se udržet limit šesti osob na skupinu. Takže pravděpodobně se ještě někdo připojí. Ale není to pravidlo.

Alena Žučková

Dobrý den,
jaká je nosnost koloběžky? Přítel má při výšce 200cm hmotnost 160kg.

DaveBike

Dobrý den,
bohužel, to je už moc. Nosnost je do 120Kg.

Radovan Kremlička

Dobrý den,
Letos nám bude s manželkou oběma 70 let. Myslíte, že bychom se mohli také zúčastnit? Na kolech jezdíme běžně. Na koloběžce jsme jeli jen jednou vloni z Ještědu dolů do Liberce.
S pozdravem R.Kremlička

DaveBike

Dobrý den, vždy záleží na Vaší formě. V Jizerská je potřeba se i sem tam odrazit :). Zatím náš nejstarší výletník měl 68. Takže proč neposunout tuto hranici dále. Možná by stálo za to, jestli jste z okolí Jablonce nad Nisou, si nezávazně jízdu na kolobežkách vyzkoušet.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru