Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7 nocí na Makarské riviéře: vila s polopenzí jen 30 metrů od pláže

4,2 / 5 CK České kormidlo Makarská riviéra - Chorvatsko (mapa) 41 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alena Krsičková

Dobrý den, bylo by možné ubytování v termínu od 19.8 pokoje 2+1 i třemi dospělými osobami + 1 dítě (6 let) v případě zaplacení 3 voucherů? Děkuji za odpověď. A.K.

CK České kormidlo

Dobrý den, na termín od 19.8. už jsou volné pouze 2 dvoulůžkové pokoje s balkonem. Bylo by tedy nutné zakoupit si 4× voucher.

Ivanna

Dobry den a muzeme i z detmi?jka cena pro 4 (2 dos,2 deti?

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, pobyt s dítětem/dětmi je možný, ale dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami je již na celou letní sezónu vyprodaný. Už máme k dispozici pouze dvoulůžkové pokoje s 1 přistýlkou a druhé dítě do 2,99 let může být ubytováno bez nároku na lůžko a stravu zdarma.

Michaela Kalábková

Dobrý den, jaký by byl prosím příplatek autobusové dopravy a je možný odjezd z Olomouce nebo okolí? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, autobusová doprava do této destinace stojí 2490 Kč na osobu. Odjezd z Olomouce je možný.

Žanet Szajdová

Dobry den,
Je moznost jet se psem.a ubytovani pro 3 osoby..?

CK České kormidlo

Dobrý den, domácí mazlíčci nejsou povoleni. Ubytování pro 3 osoby je možné již jen v termínech od 24.6., od 8.7., od 22.7. a od 9.9.2017.

Petra

Dobry den ,meli bychom zajen o termin 15.7–22.7 .Dva dospeli jedno dite 15let.Mate jestě volno?Připadně jiny termin v červenci.Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Villa Jelena v červenci máme volno už jen od 8.7. a od 22.7.2017. Od 8.7. je k dispozici ještě poslední pokoj s balkonem.

Martina

Dobrý den,
byl by volný termín od 5.82017.....
a to dva dvoulůžkové pokoje plus dvě přistýlky (2×dospělá osoba+10dítě, 2×dospělá osoba+8dítě)
+autobusová doprava.
předem děkuji M.C.

CK České kormidlo

Dobrý den, termín od 5.8. je již kompletně vyprodán. Právě jsem nechala termíny aktualizovat. Dva pokoje s možností přistýlky jsou ještě volné v termínu od 8.7.2017 na týden a od 19.8.2017 také na týden.

Petra Jarošová

Dobrý den, je ještě volný pokoj (nebo apartmán) v termínu od 7.8. pro ctyri osoby (z toho dve deti)? Dekuji za odpoved. Petra Jarošová

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto termínu jsou volné poslední dva dvoulůžkové pokoje od 12.8. do . Pokoj s možností 2 přistýlek je již na celou sezónu vyprodán.

Věra Jungová

Dobrý den, jak daleko od břehu ke hluboká voda? Je v blízkosti i písčitá pláž na kterou se dá dojít od ubytování pěšky?

CK České kormidlo

Dobrý den, v této oblasti bývá hluboká voda relativně blízko od břehu cca po 20 metrech. V okolí se nenachází žádná písčitá pláž.

Tereza Sekyrová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli v termínu od 8. 7. Máte volný pokoj pro 4 dospělé osoby.. Respektive bud 2× 2lužkovy nebo 2+2..

Chtěla jsem si jeste udělat nezavaznou poptávku na vašem webu, ale skáče mi tam autobusová doprava o kterou nemáme zájem. Mohla bych vědět jaká je tedy kalkulace? Díky

CK České kormidlo

Dobrý den, typ pokoje s možností 2 přistýlek je již na celou hlavní letní sezónu vyprodaný. Volno je až v termínu od 9.9.2017. Na termín od 8.7. Vám mohu nabídnout již jen pokoj s možností 1 přistýlky nebo dva dvoulůžkové pokoje. Pro nezávaznou poptávku na našich webových stránkách si musíte vybrat správný termín zájezdu. Termíny s autobusovou dopravou jsou vždy od pátku a termíny na vlastní dopravu jsou vždy od soboty.

Petr Navrátil

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na termín od 29.7. do 5.8. pro 2 osoby a 1 dítě 4 roky. Kdyžtak jaká by byla celková cena. Děkuji moc

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale Vámi poptávaný termín je již kompletně vyprodaný. Volno je v termínu o týden dřív, tj. od 22.7.

Vladimír Veselý

Dobrý den chci se zeptat jestli je volny termín 29.7 až 5.8 pro 2 dospělé a jestli by byla možná doprava autobusem ???

CK České kormidlo

Dobrý den, Vámi poptávaný termín je již kompletně vyprodaný. Volno je např. v termínu o týden dřív, tj. od 22.7.2017. Ano, autobusovou dopravu lze dokoupit přímo v CK.

Michaela Špačková

Dobrý den,máte prosím Vás volný pokoj pro 4 osoby(2 dos­pělí,2děti-13 a 10) a to v termínu 22.7–29.7?
Děkuji M.Špačková

CK České kormidlo

Dobrý den, pokoj s možností 2 přistýlek je již vyprodaný na celou sezónu. Ve Vámi poptávaném termínu už bude nutné zakoupit 2 dvoulůžkové pokoje.

Klára

Dobrý den ,zajímá mě zda je ještě volný termín 29.7–5.8 pro 2 dospělé osoby ?A zda se platí už jenom pobytová taxa nebo jsou ještě další poplatky ?Případně v kolik je check in a check out ? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Vámi poptávaném termínu jsou již všechny pokoje ve Ville Jeleně vyprodané. Volno je však o týden dříve, tj. od 22.7.2017. Z po­vinných poplatků se platí už jen pobytová taxa a nepovinné příplatky jsou 700 Kč/pokoj/týden za pokoj s balkonem a případně klimatizace za 5 €/den.

Tomáš Sáňka

Dobrý den, mám dotaz, jestli je volný termín 12.8.-19.8.2017. Pro 2× dospělí, 1× dítě 13 let, 1× dítě 9 let. Jaká by byla celková cena? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, ve Vámi poptávaném termínu evidujeme poslední volný pokoj typu 2+2 (dvoulůžkový s 2 přistýlkami). 13leté dítě je počítáno již jako dospělá osoba na přistýlce za doplatek 6290 Kč a dítě ve věku do 11,99 let je na přistýlce za doplatek 3790 Kč. Tento poslední pokoj je s balkonem s orientací na moře za příplatek 700 Kč.

František Matějka

Dobrý den, jaký je prosím vás postup, co udělat nejdříve?
Díky Matějka

CK České kormidlo

Dobrý den, doporučujeme si před nákupem voucheru ověřit dostupnost termínu přímo v CK (e-mail: brno@ceskekormidlo.cz a tel. 511 444 355) a poté zakoupit příslušný počet voucherů na Slevomatu. Zaslané vouchery pak uplatníte v CK.

Kateřina Vargová

Dobrý den, je ještě volný termín 29.7.-5.8. pro 2 dospělé a 2 děti ve věku 5 a 8 let a pokoj s balkonem a výhledem na moře? Jaká by byla celková cena včetně dopravy? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, Vámi poptávaný pokoj s 2 přistýlkami je volný už pouze v těchto termínech: od 5.8., od 12.8., od 19.8., od 9.9. a od 16.9.2017. V os­tatních termínech je již zcela vyprodaný. Autobusová doprava je k zájezdu za příplatek 2490 Kč/osoba.

Zuzana Netolická

Dobrý den, máte ještě prosím volný pokoj od 1. do 8.7.2017 pro 2 dospělé, a tři děti ( 8 měsíců, 9 a 11 let)? V případě, že ano, jaká je prosím cena? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Vámi vybraném termínu není pokoj s možností 2 přistýlek dostupný. Volný je však hned o týden později, tzn. od 8.7. do 15.7.2017. K ceně 2 zakoupených voucherů se doplácí 2× 3790 Kč za děti do 11,99 let na přistýlkách.

Anna Bubulici

Dobry den! Máte volny termin 1.07–8.07 pro 2 dospělé?a jé možné s dopravou?

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, ve Vámi vybraném termínu je ještě volný pokoj pro 2 dospělé osoby (balkon za 700 Kč nebo francouzské okno v ceně). Příplatek za dopravu je 2490 Kč na osobu.

Markéta Hlavatá

Dobrý den,
dopravu nezajišťujete? Je možné ji dokoupit?

CK České kormidlo

Dobrý den, autobusovou dopravu k zájezdu lze přikoupit přímo u nás v cestovní kanceláři za 2490 Kč/osoba.

Jana

dobrý den.v termínu 19–26,8 máte 2 pokoje pro 2 rodiny? jedna rodina dítě 6 let a druhá 2 děti 5let? děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, ve Vámi poptávaném termínu jsou ještě tyto pokoje volné.

Nicol Esperanza

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné nastoupit na hotel od 7.08 – 12.08. Tento termín není uveden je tam od 5.08. – 12.08 ale bohužel to nastoupit nemůžeme…klidně by jsme to koupili za zminivanou cenu pokud by to slo pro dvě osoby…děkuji za info.

CK České kormidlo

Dobrý den, letní pobyty prodáváme téměř vždy od soboty do soboty. Pokud můžete na pobyt nastoupit až později, tak to není vůbec žádný problém, pouze domluvíme s majitelem ubytování Váš pozdější check-in. Cena zájezdu však zůstává stejná.

Brůžková Šárka

Dobrý den, také bych ráda věděla, zda je možné mít s sebou pejska??Děkuji za odpověď. Brůžková

CK České kormidlo

Dobrý den, v pokoji bohužel nelze ubytovat žádné domácí zvíře.

Maxiánova Jitka

Dobrý den, je prosim volny termín 5–12. 8.pro dvě rodiny. První 2 dospěli+1 dite 7let.Druha rodina 2 dospělý+2 deti (9 a 11)+ pes do 3 kil. Doprava vlastni + POLOPENZE. Děkuji za info

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, ve Vámi poptávaném termínu jsou zatím tyto dva pokoje volné. Pro ověření aktuální dostupnosti termínu a vytvoření předběžné rezervace, volejte prosím přímo do CK na tel. 511 444 355 nebo napište e-mail na brno@ceskekormidlo.cz Psa ani žádné jiné domácí mazlíčky není možné ubytovat. Děkujeme za pochopení.

Jitka Ševčíková

Pěkný den,
je možné ubytování na 10 nocí v měsíci září s vlastní dopravou? / při zakoupení 3ks vouher /
Za odpověď děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, ubytování je poskytováno vždy pouze na 7 nocí, tzn. 8 dnů (od soboty do soboty). V případě požadavku na delší dovolenou, lze sjednat dva spojené termíny. Ubytování na 10 nocí není možné.

Dita Bernasova

Dobry den, dite 12 let je jiz za plnou cenu i kdyby byl na pristylce?
 Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v případě, že dítě má již dovršený věk 12 let, platí cenu dospělé osoby na přistýlce. Pokud je tato cena v CK vyšší než cena voucheru, lze zakoupit pro dítě na přistýlce také voucher ze Slevomatu.

Jana Machalová

Dobrý den, je možné sebou vzít malého psa 4kg v termínu od 10.6.-17.6. Doprava by byla autobusem a za kolik odjezd z Brna..

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Vile Jeleně nelze ubytovat žádné domácí mazlíčky v pokoji a také nelze přepravovat žádná zvířata autobusem. Děkujeme za pochopení.

Milada Procházková

Dobrý den, je ješzě volný termín poslední týden v srpnu pro 2 dospělé a 2 děti 6 a 9 let? Jaká by byla celková cena s polopenzí? Děkuji Milada.

CK České kormidlo

Dobrý den, v posledním termínu v srpnu už není volný žádný pokoj pro 4 osoby. Pro informaci, ve kterém termínu je tento pokoj ještě volný, kontaktujte prosím přímo CK na tel. 511 444 355 nebo e-mailu brno@ceskekormidlo.cz Děkujeme.

Martin Chládek

Dobrý den,je ještě volný termín 15.7.-22.7. pro 2 dospělé a jedno dítě ve věku 8 let a pokoj s výhledem na moře? Jaká by ba celková cena i s polopenzí pro dítě? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, tento typ pokoje (s dítětem zdarma do 11,99 let) ve Vámi vybraném termínu je zatím volný, ale pro aktuální ověření dostupnosti kontaktujte prosím přímo CK na tel. 511 444 355 nebo e-mailu: brno@ceskekormidlo.cz
Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru