Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dovolená pro 4 osoby v novém luxusním apartmánu v letovisku Čanj v Černé Hoře

3,8 / 5 CK Adria Sun Černá Hora (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Dagmar

Dobrý den, je, prosím, volný 1 apartmán od 16.9. 2017?

CK Adria Sun

Dobrý den, ano, od 16.9. je apartmán ještě volný. Ubytování je možné na vlastní dopravu.

Květa Trnovcová

Dobrý den,
lze přijet i na 10 denní pobyt? Jedná se o termín 15.7–22.7.17. Že bychom přijeli již 13.7.17 (10dní)?

CK Adria Sun

Dobrý den, v případě, že by ubytování bylo volné, tak by to šlo. Požadovaný termín již bohužel není dostupný. V tuto chvíli zde máme z července poslední volný termín 21.7.-29.7. (8 nocí/9 dní).

Pařezová Hana

Dobrý den, je ještě volný termín 29.7.-5.8.?
Děkuji za rychlou odpověď.

CK Adria Sun

Dobrý den, pro ověřování dostupnosti jsou určena telefonní čísla a uvedená e-mailová adresa. Požadovaný termín již volný není. K dispozici je termín 22.7.-29.7. a následně termíny od 6.8. dále.

Katka

Dobrý den,
jsme 2 dospělí a 1 dítě-7let.
Na kolik by vyšel pobyt v termínu 5.8–12.8. s plnou penzí.
 Děkuji

CK Adria Sun

Dobrý den, 1× cena voucheru + cena plné penze, která se platí na místě. Cenu plné penze najdete přímo u slevové akce – plná penze 11 €/os./den.

Jirina pohlodkova

Koukala jsem že se dá i rezervovat samostatně pro 1 osobu a k tomu ten náš apartman s příplatkem 1000 kc

CK Adria Sun

Apartmány jsou na vile pouze čtyřlůžkové, jedna osoba tam tedy může být, ale musíte uhradit cenu za celý apartmán.
Moc nechápu Váš příspěvek.

Anna

Jak to v tomto místě je s plážnovým servisem? V ceně ubytování dle popisu není – můžete, prosím, uvést jeho cenu a co je v té ceně zahrnuto?
 děkuji

CK Adria Sun

Plážový servis není v ceně ubytování, jelikož apartmánové domy nemají vyhrazenu žádnou část pláže. Je tedy čistě na Vás, kde si na pláži lehnete, není nutné využívat plážový servis. Každý den si můžete plážový servis zaplatit přímo na pláži, ceny jsou ovšem různé a mohou se oproti loňskému roku lišit. Počítejte 7–10 €/den za set dvou lehátek a slunečníku. Co zahrnuje cena je uvedeno přímo u akce v pravém sloupci pod cenou. Tato část je tučně nadepsána „V ceně varianty:“.

Pohlodkova

Dobrý den jsme 4 dospely a 3 děti, 12,4,2 v termínu 27,7,–5.8

CK Adria Sun

Dobrý den, tento termín nemáme v nabídce. Nabízeny jsou pouze klasické termíny na 7 nocí od soboty do soboty, tedy termín 29.7.-5.8.2017. V tomto termínu máme volné poslední dva apartmány (č. 2 a č. 7).

Ivan Surov

Dobry den, jsme 4 dospělý + 1 dítě. Mate pro nas volný termin So 12. 8. – So 19. 8. 2017 ? Prosím o celkovou cenu. Děkují.

CK Adria Sun

Dobrý den, jak staré je dítě? Apartmány jsou pro čtyři osoby, případně můžeme zajistit dětskou postýlku pro menší dítě. V požadovaném termínu je volný větší typ apartmánu č. 1, příp. menší typ bez příplatku č. 3 a 6.

Barbora Kirschnerová

Dobrý den, máte volno v období od 26.8–16.6. Děkuji za odpověď

CK Adria Sun

Dobrý den, máte-li na mysli pobyt na tři týdny až do 16.9., tak tento bohužel již volný není.
Chcete-li týdenní pobyt v uvedeném rozmezí, tak bychom mohli nabídnout mírně posunutý první termín na přelomu srpna a září 28.8.-4.9.2017 (od pondělí do pondělí). Zakoupila byste voucher na termín 26.8.-2.9.2017. Případně můžeme nabídnout termín 9.9.-16.9.2017.

Karina Drdová

Dobrý den, měli bychom zájem o termín od cca 2.9.2017. Na stránkách CK jsem se dočetla, že je možné zajistit pobyt i na více než 7 nocí.
Je tedy možné zajistit ubytování pro 4 osoby v dvouložnicovém apartmánu na 10 nocí? Nevadilo by nám přijet třeba uprostřed týdne (zvolíme vlastní dopravu). A jaká by byla případně cena pro 4 osoby?

Děkuji Vám za odpověď.

Karina Drdová

CK Adria Sun

Dobrý den, ano, biser = perla.

CK Adria Sun

Dobrý den,

v požadovaném termínu je již obsazeno.

Ilona Žižkova

Dobrý den, v termínu 1.7.-8.7. Máte volné 2 apartmány? Potřebujeme pro dvě rodiny..děkuji

CK Adria Sun

Dobrý den, v tomto termínu je bohužel volný již jen jeden apartmán. Dva apartmány bychom Vám mohli nabídnout v následujícím termínu 8.7.-15.7., ve kterém jsou volné apartmány č. 2, 7 a 9.

Jiri novak

Dobrý den mám prosbu jestli je ještě volný termín od 24.6 do 8.7 a jednalo by se ještě o možnost připlatit si plnou penzi v tomto termínu pro 2 dospělé a 2 děti, a pak ještě otázka jestli je možno vzít sebou malého psa (king charles kavalír)je to malé plemeno cca5kg .Dekuji za odpoved

CK Adria Sun

Dobrý den, v prvním termínu bohužel již nemáme volný apartmán, ve druhém termínu je volný větší typ apartmánu č. 4.
V prvním termínu bychom Vám mohli nabídnout čtyřlůžkové studio v penzionu Palma v Bečiči, poté byste se mohli přesunout do apartánu Perla v Čanji. Penzion Palma je v základní ceně se snídaní.
https://www.slevomat.cz/sleva/1132859-tyden-u-more-v-cerne-hore-v-penzionu-se-snidani

Plnou penzi je možné přikoupit na obou kapacitách. V případě apartmánů Perla se plná penze připlácí na místě. U penzionu Palma je možné plnou penzi dokoupit při sepisování cestovní smlouvy.
Pes je možný za příplatek 80,– Kč/den v případě penzionu Palma a 150,– Kč/den v případě apartmánů Perla. U apartmánů Perla majitel vyžaduje ujištění, že v případě, když by pes poškodil vybavení apartmánu, bude škoda klienty uhrazena.

Hana

Zdravím Vás, chtěla bych se zeptat, jestli jsou volné dva apartmány v termínu od 15. do 22. července. A zda je možné zarezervovat si jeden apartmán se dvěma ložnicemi a terasou a druhý s jednou ložnicí? Předem děkuji za odpověď…

CK Adria Sun

Dobrý den, na jednom apartmánu v tomto termínu máme aktuálně přeběžnou rezervaci. Druhý apartmán by byl volný v termínu od 14.7.-21.7.2017. V obou případech se jedná o větší typ apartmánu.

Gabriella

Dobry den, kolik je to namisto km z Prahy a nase rodina jsme my s manzelem a nase deti 18, 9 a 4 roky. Je nejaky doplatek? Jak daleko je k mori? Je vstup do more pozvolny? Velmi dekuji!

CK Adria Sun

Dobrý den, vzdálenost na místo záleží na zvolené trase. Při cestě přes Chorvatsko je vzdálenost dle googlemaps zhruba 1370 km. Doplatek by byl 1.000,– Kč/ pobyt. Vzdálenost k moři je cca 450 metrů. Vstup do moře je spíše pozvolný.

Ája Prášková

Dobrý den,prosím moc je možné ubytování dva dospělí a děti ve věku 10,7,4,2, kolik by byl prosím doplatek???Dě­kuji Ajka

CK Adria Sun

Dobrý den, v apartmánu jsou 4 pevná lůžka a možnost jedné dětské postýlky.
Jedno z mladších dětí by tedy muselo sdílet lůžko s dalším dítětem nebo s rodiči. Příplatek za šestou osobu by byl 1.000,– Kč/pobyt.

Katka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli 3 lete dceři musim ještě zvlášť zakoupit pobyt. Jedeme 4 dospělí a 1 dítě

CK Adria Sun

Dobrý den, voucherem hradíte cenu za celý apartmán, za tříleté dítě již tedy nemusíte doplácet. V apartmánu by byla při příjezdu připravena dětská postýlka pro dítě.

Jarčí Čajanová

Dobrý den, je stále volný termín od 3– do 10–6.? Je možnost ubytování také se psem (cca 36 kilový boxer – starý dědeček, který většinu dne prospí)? Jeli bychom 2 dospělí a 2 děti (6 + 4 roky). Děkuji za odpověď. Čajanová

CK Adria Sun

Dobrý den, v tuto chvíli je apartmán v tomto termínu volný.
Pobyt s velkým psem je možný za příplatek 200,– Kč/den.

Michaela

Dobrý den, lze si u Vás připlatit za dopravu autobusem?

CK Adria Sun

Dobrý den, ano, můžeme zajistit dopravu autobusem z nástupních míst na Moravě – Opava, Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Hranice, Lipník nad Bečvou, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno a Mikulov.
Autobusová doprava z těchto míst je za 2.400,– Kč/os. a zaveze Vás do letoviska Bečiči.
Odkud je doprava zajišťována svozem (za příplatek na místě). Přesná cena svozu je závislá na obsazenosti svozu. Orientační cena svozu je 10–20 €/os.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru