Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Granule pro vašeho hafana: 10kilový pytel Propesko + dárek zdarma

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

František Hagara

Je pes vegetarián? Ten, kdo koupí tyhle granule s 4% obsahem masa, ten toho svého psa musí opravdu nenávidět.

Tereza Koudelná

Vážení, já chápu že vy to nevyrábíte, ale tím, že to prodáváte se aktivně podílíte na poškozování zdraví zvířat tím, že to prodáváte jako „krmivo pro psy“ nikoliv pro slepice – tím myslím jak prodejce, tak i slevomat. Pes je všežravý masožravec a 4 % masa v granulích jsou k smíchu, potřebuje mnohem víc. „Připravte pejskovi chutnou večeři“… vskutku by mě zajímalo, zda byste to vy vlastnímu psovi do misky nasypali. Granule v první řadě z obilovin, dochucené solí, k tomu barviva, konzervanty… smutné je, že je to tak nastavené, že to psům chutná a kvalitní granule po těchto často odmítají.

VeseléZvíře.cz

Dobrý den, nejprve se omlouvám, že jste museli čekat na odpověď.
Stejně jako my lidé jíme a kupujume různé potraviny, levnější či dražší, s rozdílným obsahem, tak podobná je i nabídka na trhu s krmivy pro zvířata. Každý zákazník si tak může svobodně vybrat. Co považuji za důležité je uvádět, co které granule obsahují.
Poprosil jsem o vyjádření přímo výrobce granulí:
v případě všech výrobků firmy Partner in Pet Food CZ s.r.o. jsou pro výrobu používány pouze vysoce kvalitní suroviny rostlinného (obiloviny, deriváty obilovin, zelenina) a živočišného původu (masové moučky, živočišný tuk o vysoké kvalitě) a samozřejmě také důležité minerální látky a vitamíny. Všechny používané suroviny jsou GMO free (negeneticky modifikované) a používáme v případě aditiv pouze taková, která jsou povolena legislativou EU. Do našich krmiv nikdy nepoužíváme žádná aditiva, která by mohla jakýmkoli způsobem negativně ovlivnit zdraví zvířete a nikdy nepoužíváme žádná léčiva (nehrozí tedy riziko křížové kontaminace).
Při tvorbě všech receptur se řídíme příručkou organizace FEDIAF (Evropská federace výrobců krmiv pro domácí zvířata) jejíž součástí jsou i nutriční požadavky pro jednotlivé druhy zvířat – tedy denní potřebná dávka pro zachování správné tělesné kondice a správné funkce všech tělních orgánů. Veškerá naše krmiva splňují požadavky dané touto normou na denní potřebu živin a jsou pravidelně kontrolována v akreditovaných laboratořích a také Státní veterinární správou ČR a Ústředním kontrolním a zkušebním ústavem (UKZUZ). V pravidelných intervalech je také kontrolována stravitelnost našich krmiv a výsledky jasně potvrzují, že naše krmiva jsou kvalitní a plně dostačující potřebám zvířete.
V neposlední řadě je také výrobní závod v Brništi pravidelně auditován dle mezinárodní potravinářské normy IFS (International Food Standard) s opakujícím se výsledkem na nejvyšší možné úrovni.

Patrik Süssmilch

Jestli Vám na tohle někdo skočí, tak to bude opravdu pacient. Každý týden se tyto granule objevují v různých maketech za cca 179kč a Vy chcete ještě poštovné? Asi největší úlet na Slevomatu.

VeseléZvíře.cz

Máte pravdu, jde o zboží, které se prodává, stejně jako spousta jiných, i v supermarketech za akční ceny. Momentálně by naše nabídka měla být nejlepší na trhu.
Další výhodou pro každého z nakupujících je to, že ke každému pytli granulí získá 4 kapsičky pro psy v hodnotě 45 Kč jako dárek.

Pražským zákazníkům umožňujeme vyzvednutí zdarma, mimopražským pak v síti Uloženek za 39 Kč, tedy za méně než je hodnota dárku.

Velká část zákazníků za možnost doručit granule až před dveře jejich bytu ráda zaplatí.

Jiní si radši zajdou na Uloženku či do supermarketu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru