Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zpáteční jízdenka na parní vlak a vstupenka na parostrojní festival v Holoubkově

4,5 / 5 Paro-strojní festival Holoubkov  (mapa) 214 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Pavlína

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v nabídce máte ještě voucher na 13.5.2017 v 10:00 vstup+ zpáteční jízdeka Plzeň-Rokycany-Holoubkov – 290,– Kč . Je to pro jednu osobu, musím koupit voucher 3×, když chci 2 dospělí a dítě 12let? Nastupovali bychom v Rokycanech.
 Děkuji

Paro-strojní festival

Dobrý den, opravdu musíte zakoupit 3 vouchery, které jsou včetně vstupného a zpáteční jízdenky. Přeji pěkný den.

MB

Dobrý den. Mám nejen jeden dotaz k vaší nabídce. Na oficiálních stránkách je uvedeno, že se bude prodávat jízdenka+vstupenka na odpolední vlak, ale vy uvádíte dopolední. Dále je na oficiálních stránkách uvedeno, že se bude prodávat jednosměrná jízdenka+vstupenka za 199,–Kč, ale takovou variantu zde vůbec nevidím. A právě o tuto variantu mám zájem (jak je ofic.uvedeno). Prosím o zodpovězení těchto dvou nejasností. Dále bych rád jen podotknul, že zpáteční parní vlak není nafukovací, nebo snad ano? Pokud návštěvníci z dopoledního vlaku i z odpoledního vlaku zůstanou až do večera, tak se asi všichni do jednoho parního zpátečního vlaku nedostanou. Děkuji za odpovědi. MB.

Paro-strojní festival

Dobrý den. Máte pravdu na našich stránkách již propagujeme prodej odpoledního vlaku, jelikož dopolední vlak je již v podstatě vyprodán. U nabídky na odpolední vlak je připsáno, že prodej zahajujeme dnes ve 24.00 opět na SLEVOMATU. Ohledně zpátečního odpoledního vlaku, který opravdu není nafukovací, je jasně stanoveno, že cestující dostanou již při cestě na akci možnost zakoupení zpáteční jízdenky a tím si zajistit místo. Dopolední vlaky mají zpáteční jízdenky s pevným odjezdem. Děkuji za Váš zájem a těšíme se na Vaší návštěvu.

Luda Jechu

Dobry den mela bych zajem o parni masinku 13.5.2017 s vnou­ckem kterymu jsou 3 roky muzete mi poslat blizsi informace o cene a odjezdu dekuju Kopelentova

Paro-strojní festival

Dobrý den. Veškeré informace k odjezdům a ceně najdete u nabídky SLEVOMATU, nebo na našich stránkách www.parostrojnifestival.cz. Přeji pěkný den.

Kateřina Špidlová

Dobrý den, omylem jsem koupila 4 vouchery s odjezdem z Berouna místo z Plzně a zjistila jsem to až dnes při kontrole termínu akce. Co se s tím dá dělat? Dají se vyměnit​
 ?

Paro-strojní festival

Dobrý den, pošlete prosím čísla voucherů na mail vstupenka@parostrojnifestival.cz, zařídíme Vám přebukování jízdenek na odjezd z Plzně. Přeji pěkný den.

Paro-strojní festival

Dobrý den, pošlete prosím čísla voucherů na mail vstupenka@parostrojnifestival.cz, zařídíme Vám přebukování jízdenek na odjezd z Plzně. Přeji pěkný den.

Michaela Zíková

Dobrý den všem zájemcům, zakoupila jsem omylem o jeden voucher více, Slevomat mi ho odmítá stornovat. Pokud byste o něj měl někdo zájem, mohu vám ho přenechat levněji, protože jinak mi propadne a to by byla škoda, já se samozřejmě 2× jedné akce zúčastnit nemůžu :-) V případě zájmu se ozvěte na michaela.zikova@gmail.com a domluvíme se. Díky

Paro-strojní festival

Pořadatel: Vzhledem k náročnosti vypravení historického parního vlaku, si nemůžeme dovolit stornovat jízdenky a mít tak neobsezená místa. Pokud se Vám nepodaří jízdenku prodat kontaktujte nás na mailu vstupenka@parostrojnifestival.cz a najdeme společně nějaké řešení. Přeji hezký den.

Vojtěch Bilý

Dobrý den může nastoupit i pejsek a kolik by pak stála jeho jízdenka ?

Paro-strojní festival

Dobrý den. Pokud se jedná o nějakého malého pejska a nevadí mu hluk a velký dav lidí není s tím žádný problém. U většího psa / labrador/požadujeme náhubek a vodítko. Bojová plemena vzhledem k účasti velkého počtu dětí nepřepravujeme. Děkujeme za pochopení.

Paja15

Kdy platí ten vstup to království železnice ??? Myslím i víkend.

Paro-strojní festival

Vstupenku do Království železnic můžete uplatnit kdykoliv v rámci jejich otvírací doby. Je pouze omezená její platnost a to do konce srpna letošního roku. Děkuji pěkný den.

Luboš Fiala

Den dobrý, první varianta znamená jízdenku tam a zpět.

Paro-strojní festival

Dobrý den ,všechny varianty jsou i se zpáteční jízdenkou. Přeji hezký den.

Marta

Dítě od 6 let platí plnou cenu 290,– ?
Děkuji za odpoved

Paro-strojní festival

Ano přesně tak, jsme limitováni kapacitou vlaku a daným rozpočtem na provoz vlakové soupravy. Děkuji za pochopení. Přeji hezký večer.

Danča Sklenda

Děkuji za upřesnění i nabídku – ještě to promyslím :-)

Paro-strojní festival

.

Danča Sklenda

pokud bych využila odjezd jiným spojem ČD jak mi nabízíte, tak by se na to vztahovala má zde zakoupená zpáteční jízdenka?…děkuji za upřesnění…

Paro-strojní festival

Bohužel ne, ale mohu Vám nabídnout odjez kolem 20.00 našim vlakem, který bude stahovat všechny účinkující zpět do Plzně.

Danča Sklenda

Dobrý den, nabízíte pouze variantu jízdy vláčkem tam i zpět, to ale v cíli znamená jen necelé 3 hodiny na doprovodný program – dá se to stihnout v pohodě? Nebo existuje nějaká možnost jet parním vláčkem jen jednosměrně? Konkrétně jen z Plzně do Holoubkova? Tam odsud už individuálně autem? Děkuji

Paro-strojní festival

Dobrý den. V nabídce je v současné době pouze obousměrná jízdenka a program je přizpůsoben jízdnímu řádu jednotlivých vlaků, takže o nic nepřijdete. Pokud se rozhodnete zůstat déle můžete využít k cestě zpět některého vlaku ČD, které mají pravidelnou zastávku v Holoubkově. Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

Ap

Dobrý den, je možná jízda i s kočárkem? Je nutné mít nějakou jízdenku?

Paro-strojní festival

Dobrý den, kočárek Vám přepravíme ve služebním voze a žádná speciální jízdenka není potřeba. Při příchodu k našemu vlaku oslovte jednoho z našich průvodčích a ten Vám rád pomůže. Přeji hezký den.

Marie Andrášková

Dobrý den, v textu uvádíte, že „Děti do 6 let mají jízdné (bez nároku na sedačku) a vstup na festival zdarma.“. Přitom ale v nabídce je „Jízdenka tam i zpět parním vlakem na akci pro dítě do 6 let 220 Kč“.
Jak to tedy je? Prosím o vysvětlení?
Předem děkuji.

Paro-strojní festival

Dobrý den, děti do 6 let mají opravdu jízdné zdarma s tím, že cestují s rodiči a sedí na klíně. V minulé kampani jsme měli velkou poptávku od rodičů, kteří chtěli samostatné sedadlo pro své dítě, tak jsme přidali ještě tuto variantu. Přeji hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru