Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

2 noci v Chorvatsku s výlety do Národních parků a Dubrovníku vč. polopenze

4,2 / 5 CK České kormidlo Dubrovník - Chorvatsko 46 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Leona Voldánová

Dobrý den.Smlouvu o zájezdu už dávno mám.V pokynech mě přišlo další číslo voušeru.Je nutno ho opět poslat a řešit novou smlouvu?

CK České kormidlo

Dobrý den, ne, voucher spolu s pokyny si pouze vytiskněte a vezměte s sebou na zájezd.

Leona Voldánová

Ještě dotaz.Stanice Mol ve Velkém Meziříčí je ta přímo na D1 nebo pod sjezdem z dálnice.V po­kynech mě teď přišlo,že čas odjezdu je v 19:50 . To je z ČR nebo zpět z Chorvatska.Dě­kuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, nástupní místo ve Velkém Meziříčí je čerpací stanice Mol na dálnici D1, směr na Brno. Čas uvedený v pokynech je čas odjezdu z nástupního místa v ČR. Čas odjezdu ze zahraničí Vám sdělí přímo průvodce nebo pan řidič.

Leona Voldánová

Leona
Dobrý den.Příjdou ještě nějaké informace od vás,nebo smlouva stačí.Ještě dotaz.Platí se všude v kunách,nebo jsou potřeba i eura.Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, na Vámi zadaný e-mail v objednávce u CK Vám přijdou pokyny k odjezdu. Kolegyňka je bude rozesílat ještě dnes. Děkuji za pochopení.

Petra Fapšo

Dobrý den, omlouvám se, ale asi jsme si nerozuměli: zajímal mě doplatek na příp. občerstvení lodí do Makarské…Děkuji Petra Fapšo

CK České kormidlo

Dobrý den, v rámci lodního výletu do Makarské bude určitě možnost zakoupit si na lodi alespoň nápoje. Doporučujeme tedy vzít si s sebou peníze.

Petra Fapšo

Dobrý den,
mám dotaz k poplatkům u pobytového zájezdu do Chorvatska:nevíte zda lze vstupné do NP platit na místě kartou a zda na lodi není nutné platit již žádné další doplatky (např. občerstvení apod.)? Děkuji P.Fapšo

CK České kormidlo

Dobrý den, tuto informaci sice nemáme ověřenou, ale předpokládáme, že na pokladně disponují platebním terminálem. Každopádně skupinovou slevu na vstupenku lze uplatnit pouze pokud platíte v hotovosti a v kunách, takže doporučujeme využít této varianty. Loď v NP už je v ceně vstupenky a žádné další povinné poplatky už zde nejsou.

Klara

Dobry den ,jsou jeste dve volna mista v terminu 28.09–2.10 ? Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, 2 osoby tento zájezd stornovaly, takže se nám uvolnila 2 místa. Jinak je zájezd vyprodán.

Vanda

Dobrý den,máte ještě volny termín od 28.9.? Kolik bych platila za 1 dospělého a 2 děti 6 a 9 let,odjezd z Brna? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale termín od 28.9. je již vyprodaný. Volný už je pouze termín od 5.10. Cena zájezdu se neliší podle věku účastníků, pro děti i dospělé je jednotná.

ČERNÁ OLESJA

Dobry den ,jsou jeste dve volna mista v terminu 28.09–2.10 ? Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, na tento termín je ještě několik posledních míst volných.

Svetlana Hulková

DOBRÝ DEN .Jede s náma dcera ,tak že tedˇ nevím muže byt s náma na pokoji ,má 12let .

CK České kormidlo

Dobrý den,

úplně nerozumím Vašemu dotazu. U tohoto zájezdu máme k dispozici i pokoje 2+1, takže pokud budete celkem 3 i s dcerou, určitě s Vámi může být v pokoji 2+1.

Jana

Dobrý den,je v ceně i plavba lodí?

CK České kormidlo

Dobrý den, V CENĚ VARIANTY je doprava autobusem, 2× ubytování v hotelu Nano nebo Depandanci Iris ***, 2× polopenze, plavba lodí do Makarské, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Iruš Novák

Dobrý den, chtěla bych vědět v kolik hodin je v pondělí předpokládaný návrat do Prahy. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, předpokládaný návrat do Prahy je v poledních až odpoledních hodinách (cca kolem 13. hodiny).

Hanková Jitka

Není možný termín ještě v srpnu 2017?

CK České kormidlo

Dobrý den, na srpen není žádný termín vypsán, protože jsou v Hotelu Nano ubytováni hosté na týdenní pobytové zájezdy.
Děkujeme za pochopení.

Václava Melkova

Dobrý den,prosím platí se záloha nebo rovnou celá cena děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, domnívám se, že není možnost zakoupit vouchery jinak, než v plné výši. U nás v CK musí být uhrazena celková cena zájezdu min. 1 měsíc před odjezdem.

Josef Němec

Dobrý den,

pokud bych jel na zájezd sám v termínu od 28. 9., našel by se někdo, komu by nevadilo, doplnit můj pokoj?

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale tuto službu doplnění druhé cizí osoby do pokoje neposkytujeme. V případě, že pojedete sám, je nutné uhradit příplatek za jednolůžkový pokoj. Jestliže chcete jet ve dvou, musíte si druhou osobu nalézt sám.

Veronika Halamova

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda byste mi mohli vystavit fakturu na zaměstnavatele a popřípadě vyčkat, až zaplatí? Já jako zaměstnanec nikdy nevím, do kdy to stihnou zaplatit. Někdy to trvá týden, někdy méně, někdy dokonce i více. Děkuji, Halamová

CK České kormidlo

Dobrý den, vše záleží na tom, jaký termín dovolené jste si vybrala. Pokud bude do odjezdu na dovolenou lhůta alespoň měsíc, tak je možné vystavit fakturu na zaměstnavatele a vyčkat až zaplatí. V případě, že lhůta do odjezdu na dovolenou bude kratší, budeme po Vás požadovat uhrazení alespoň zálohy na zájezd, kterou Vám vrátíme ihned, jakmile bude připsaná platba od zaměstnavatele.

Pavla

dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je v termínu 25.05. – 29.05. – zastávka v NP Plitvice ještě nějaké volné místo? děkuji za odpověď

CK České kormidlo

Dobrý den, prodej všech květnových termínů na tento zájezd byl již ukončen.

Alena

Dobrý den, máme zájem o termín 18.05. – 22.05. – zastávka v NP Krka, ale problém, je, že manželovi se dělá velmi špatně na lodi. Mám dve otázky. Je mozne pro ten jeden den výletu na lodi, udelat individualní plán a pak se opet pripojit? A dále svagrová tvrdí, ze do NP Krka se jede autobusem ale ja jsem nasla tady http://chorvatsko.ubytovanivchorvatsku.cz/narodni-park-krka-malebny-kanon-se-sedmi-vodopady/ ze je mmozne dorazit do NP krka jen lodí. V prípade, ze se tam muzeme dostat jen lodi, je to dlouhá plavba? Jak dlouho ca trvá? Predem velice děkuji za opdpoved!

CK České kormidlo

Dobrý den, NP Krka si lze prohlédnout i bez převozu lodí. Nachází se tam mnoho pěších stezek, kterými se můžete celý den procházet. Do parku existuje celkem 5 vstupních míst a zatím není jisté, ke kterému konkrétnímu se pojede.

Jarmila

Dobrý den chci se zeptat jestli ten zájezd můžu zaplatit až v květnu jestli bude ještě aktuální když budu chtít termín a v září Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý večer, Jarmilo,

moc mě to mrzí, ale objednávku je nutné hradit do 2 pracovních dní v případě bankovního převodu.

Děkuji za pochopení a přeji vám hezký zbytek neděle. Míša

Michal Jirko

Dobrý den, ráda bych se zeptala na zájezd do Chorvatska 25.5.-29.5. Dubrovník Plitvice. Budeme bydlet v hotelu nebo departmandu? Jak dlouho bude trvat cesta autobusem a kolik je to kilometrů? Ubytování bude při 4 lidech ve 2 pokojích? A jak dlouho se bude v Dubrovníku ten poslední den? Předem děkuji Jirková

CK České kormidlo

Dobrý den, ubytování je standardně ve dvoulůžkových pokojích. Jestli to bude v budově hotelu nebo v depandanci předem nevíme. Vždy totiž záleží na aktuální obsazené kapacitě hotelu ostatními hosty. Trasa z Brna na Plitvická jezera měří cca 620 km a tato cesta bude autobusem trvat cca 9 hodin. V Dubrovníku je naplánována celodenní prohlídka města. Měla by tedy trvat cca 9 hodin a poté se bude odjíždět autobusem zpět do ČR.

Helena Belatková

Dobrý den, velmi zajímavá nabídka. Dalo by se zjistit, v kolik hodin by byl pravděpodobný návrat do ČR – do Jihlavy v termínu 28.9. – 2.10. 2017. Potřebovala bych to vědět vzhledem ke své pracovní době. Děkuji a přeji hezké jarní dny Belatková

CK České kormidlo

Dobrý den, předpokládaný příjezd do Jihlavy by mohl být kolem 12.00 hodin, pokud bude příznivá dopravní situace bez komplikací.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru