Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Čištění peří bez chemických přípravků a ušití nového povlaku: 1, 5 nebo 10 kg

Čistá Peřina Praha - Smíchov  (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Alena Kunftova

Dobry den. Mam dva dotazy. Perova deka 200×200 pouze vycistit celou deku, (bez siti noveho povlaku) – da se? a za kolik? A druhy dotaz presiti deky 200×200 s vasi sypkovinou a vycistenim peri – (kvalitnejsi sypkovina) – za kolik ? Mnohokrat dekuji za odpoved.

Čistá Peřina

Dobrý den. Deka vyčistit vcelku nejde. Vždy se jedná o „rozebrání“, vyčištění peří a ušití nového sypku, tedy přešití, což je Váš druhý dotaz. Sypkovina na deku 200×200 stojí 1381,–Kč, 1633,–Kč a nebo 1860,–Kč. Rozdíl v ceně je podle kvality. V dece je cca 3kg peří, tedy musíte mít voucher na pokrytí tohoto množství. K tomu se ještě musí připočítat párání 48,–Kč. Přeji hezký den.

Veronika

Dobry den. Trochu jsem se v techto dotazech ztratila. Zeptam se pro jistotu znovu.
Mam 2× polstare a 2× deky – klasicky rozmer. Chci nechat vse vycistit a dat do noveho. Na kolik me tedy toto vyjde a kolik poukazu si budu muset objednat?
Moc Vam dekuji za odpoved.

Čistá Peřina

Dobrý den, za 1 polštář 70×90 zaplatíte na provozovně od 208Kč – do281Kč a za prošívanou deku 140×200 od997 – 1337Kč. Bude záležet na kvalitě sypkoviny jakou si vyberete. K tomu budete muset mít voucher na 10 kg za 290Kč.

Petra

Kolik peří přijde do polštáře 70×90, který není moc nacpaný? Děkuji

Čistá Peřina

Cca 1,5 kg

Vendula R

Vy můžete pozměnit již napsanou odpověď?!? Zcela jasně jste paní odpověděli, že nabídka zahrnuje POUZE čištění peří, ale na sypkovinu a čištění se to již nevstahuje a najednou ŠUPKY HUPKY je text odpovědi jiný!

Čistá Peřina

Ano, jak již bylo předesláno šlo o nedorozumnění, tak jsem raději přistoupil na tuto variantu. Máme společný zájem o spokojenost zákazníka. Přeji hezký den.

nila oskar

Mimochodem, i hlavni nadpis hlasi to same "Čištění peří bez chemických přípravků a ušití nového povlaku " Tak neveste buliky, kdyz na usiti zadnou akci nemate.

Čistá Peřina

Omlouváme se za mystifikaci. Voucher se týká čištění peří a ušití nového produktu. Sypkovinu je nutné si přinést vlastní nebo si ji vybrat na provozovně a uhradit ji dle platného ceníku.

Čistá Peřina

Ano, cena zahrnuje zvýhodněné čištění peří + šití nového produktu v rámci voucheru zdarma.

nila oskar

Zcela jasne a zretelne je zde uvedeno " Varianta zahrnuje : -cisteni… – usiti noveho produktu. "

nila oskar

Neni mi moc jasne co voucher presne obsahuje a co se doplaci? Voucher zahrnuje cisteni a siti a doplaci se material sypkoviny?? Nebo jak?

Čistá Peřina

Voucher se týká čištění peří a ušití nového produktu. Sypkovinu je nutné si přinést vlastní nebo si ji vybrat na provozovně a uhradit ji dle platného ceníku.

Zdeňka Řípová

Prosím sdělte mi kolik zaplatím za vyčištění a znovu ušitou prošívanou deku z Vašeho materiálu v klasickém rozměru s touto slevomatoslevou. Děkuji zdenka.ripova@seznam.czZdeňka

Čistá Peřina

Za ušití prošívané deky včetně sypkoviny zaplatíte od 1177,–Kč až 1517,–Kč. Čištění se platí samostatně a na něj lze uplatnit slevu. V dece máte cca 2 kg peří.

Hana K.

Prosím, máte na skladě i lepší sypkoviny, než jsou na obrázcích?

Čistá Peřina

Na skladě máme samozřejmě víětší výběr co se týče kvality i barev.

Olga Pechníková

Prosím, kolik přibližně stojí ušití deky.

Děkuji Pechníková

Čistá Peřina

Samotné ušitï stojí 280Kč,–

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru