Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Sportem ke krásné figuře: 2měsíční permice do World Class fitness na Václaváku

4,4 / 5 World Class Wenceslas Square Praha - Nové Město  (mapa) 29 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jakub

Dobrý den,
vzhledem ke špatné zkušenosti s konkurencí a skrytými chytáky v podmínkách, rád bych si ujasnil pár věcí. 

  1. V popisu je text „Permanentka je nepřenosná a platí pouze pro nové zákazníky – tzn. zákazníky, kteří ji v minulosti ještě nevyužili.“ Technicky vzato, TUTO permanentku v minulosti nikdo nevyužil, protože ji nabízíte až teď. Logicky to tedy znamená, že si zákazník nemůže koupit dvě a po vychození jedné použít druhou, s tím žádný problém nemám. Ale jak je to s dřívějšími podobnými akcemi. Chodil jsem k vám asi před rokem nebo dvěma taky přes nějakou akci (trvání ani cenu si už nepamatuji, ale mohlo to být plus minus podobné jako teď), chodil jsem na pobočku V Celnici, která už ani neexistuje. Pro mne to tedy není stejná akce. Ale jak pro vás? Nerad bych byl překvapen, že mi po zakoupení zůstane voucher v ruce.
  2. VOUCHER – SMLOUVA – PERMANENTKA. Používají se tu tři různé pojmy, které na první pohled vyvolávají pocit, že platnost od začátku chození bude 2 měsíce, ale to vůbec nemusí být pravda. 
„Voucher vyměníte za permanentku… Permanentka nabývá platnosti okamžikem výměny… Po dobu platnosti permanentky je počet vstupů neomezený… Při výměně voucheru je nutné podepsat smlouvu, která má platnost po dobu dvou měsíců.“ a zároveň „PLATÍ DO: 31. 5. 2017.“ Do té doby platí CO? Voucher nebo Permanentka? Pokud Permanentka, pak vzhledem k dnešnímu datu to efektivně bude jen měsíc a něco. A platnost smlouvy (právní rámec) je něco úplně jiného než platnost permanentky (předplacená služba).
Omlouvám se za hnidopišství, ale je to založeno na španých zkušenostech s kličkami v podmínkách, jak jsem zmínil, u konkurence.
Předem děkuji za odpověď.
World Class Wenceslas Square

Dobrý den,
co se využití této akce pro Vás týče, prosím, obraťte se na email obchodní zástupkyně: sarka.johanidesova@worldclass.cz s celým Vaším jménem a ona se na konkrétní případ podívá.
Co se druhého dotazu týče, permanentku je nutné aktivovat (podepsat smlouvu za pomocí uplatnění voucheru) nejpozději do 31.5.2017, od tohoto data nejpozději čerpáte Vaše dvouměsíční členství. Tedy lze využívat například od 31.5.2017 do 30.7.2017.
Snad je to nyní jasné. :-) S přáním hezkého dne World Class

Petr

Abyste vedeli, Fitko bbc nabizi za 1990 Kc neomezeny vstup az do 1 zari.
 Dekuji

Pavlína

Dobrý den,

chápu správně, že omezený vstup od 6 do 14 hod platí i pro skupinové lekce?
Děkuji.

World Class Wenceslas Square

Dobrý den, přesně tak, v rámci tohoto členství můžete využívat jak fitness, skupinové lekce, tak i saunu a páru. S pozdravem World Class

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru