Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pozdrav z udírny: ručně vyráběné mistrovské špekáčky s 92 % masa

4,2 / 5 Uzeniny A. Chmel Praha - Košíře  (mapa) 336 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana .

Dobrý večer, moc děkuji za nabídku a obrovskou ochotu. S tím se člověk již moc nesetká… :-) Jak zjistíte na místě, zda se jedná o osobu, které jste sníženou cenu nabídnul – dle mailu..? Přeji hezký večer a ještě jednou děkuji.

Uzeniny A. Chmel

Vidite :-) dobry dotaz. Poslete mi prosim email. obchod@uzeniny-chmel.cz

Jana

Dobrý den, narazila jsem na Vaši nabídku až nyní a je vyprodaná. Nebudete navyšovat počet voucherů? Jaká byla/je plná cena za 1 kg? Děkuji za odpověď.

Uzeniny A. Chmel

Dobry den. Zatim nebudeme navysovat. Jinak klasicka cena je 148 Kč. Rozhodl jsem se udelat tri vyjimky, kterym dam cenu Slevomatu. Jste druha. Takze se stavte a dostanete cenu stejnou.

Ptejte se po panu Princovi.

Hezky vecer.

 LP

Milada

Už zbyl jen 5 kg voucher a to je opravdu hodně😁, ale ráda se zastavím i bez voucheru. Po dobrém špekáčku nostalgicky dlouho pátrám. Tak snad teď!
I kvůli těmto nabídkám sleduji Slevomat. Ne kvůli ceně, ale že objevím prodejnu, kavárnu, restauraci,o které bych se jinak nedověděla.

Uzeniny A. Chmel

Dobrý den, nesmutněte, jelikož vouchery už opravdu došly, přijďte si u nás výjímečně nakoupit za Slevomatovou cenu. Až přijdete ptejte se po panu Princovi.

Krásný den
Lukáš Princ

Sabina

Tak to je super, špekáčky bez dusitanu jsem fakt ještě nepotkala, to je super zpráva. hned je jdu objednat, a vyzkouším :)

Miloš Vacek

Já se nechci zeptat na nic, protože buřty nejím. Ale chci vám říci, že z některých vašich odpovědí čiší jistá podrážděnost. A tu byste měl jako dobrý obchodník vždy potlačit neboť : náš zákazník náš pán. I na Slevomatu.......

Uzeniny A. Chmel

Dobry den,

Nevim zda jsem se nekde nevhodne vyjadril. Snazil jsem se naopak odpovidat, aby jsem uspokojil vsechny. Pokud jsem neco napsal spatne, omlouvam se.

Hezky vecer.

Lukas Princ

Sabina

Dobrý den, v úvodním textu máte napsáno, že neobsahují žádné chemické přísady, opravdu neobsahují ani dusitan sodný, který je v drtivé většině uzenin? děkuji

Uzeniny A. Chmel

Dobry den,

Ano. Spekacky, ktere zde nabizime neobsahuji dusitan. Nektere vyrobky jako krkovice ano. A to z duvodu flekatosti. Dusitan se pouzival jiz v minulem stoleti a pouzivali jej vsichni. Jinak barviva, stabilizator, separat, kuzovou emulzi, glutamat u nas nenajdete. Vyrabime I produkty pouze s morskou soli. Napr.zavarena masa ve vlastni stave, ktere doporucujeme zejmena pro deti a zakazniky, kteri jsou v prirode, ci na cestach a nechteji do sebe ,,tlacit'' nekvalitni pastiky atd. Kdyz se zastavite, rad s vami projdu vsechny vyrobky. Hezky vecer.

dali

Pisete, ze „Podle nezávislého průzkumu tráví 10 z 10 špekáčků léto u ohně“ – skoda tedy, ze akce konci jiz 30.6., nez leto poradne zacne. Ale i v cervnu se da opekat.

Ocenuji, ze pri nadvaze uctujete za zlevnenou cenu. Mam spatnou zkusenost z prodeje syru – sleva 100%, ale VZDY nadvaha aspon 20% – a doplatek za nezlevnenou cenu. To byl evidentni podvod a pokus prodat co nejvic za puvodni cenu. Ocenuji vasi serioznost, az budeme grilovat/opekat, vyzkousime vas.

Uzeniny A. Chmel

Dobrý den,

děkujeme za příjemná slova. Tohle prostě potěší…

Hezký den.

Václav

Dobrý den.
Kolik kusů špekáčků je 1kg prosím?
Předem děkuji za odpověď.

Uzeniny A. Chmel

Dobry den. Cca 8–9 kusu.

Ota

Dobrý den,
dnes jste prodávali v obchodě špekáčky za 118 Kč/kg. Znamená to, že „sleva“ na Slevomatu ze 148 Kč na 109 Kč/kg je jenom taková legrační hra na zákazníka ?

Uzeniny A. Chmel

Dobry den. Proc jste tedy neco nerekl na miste? Spekacky za 118 Kc nemame. Mame libove parky za 118 Kc, toceny salam za 118 Kc. Tohle me opravdu mrzi. Mrzi me, ze misto uprimneho dotazu na prodejne, tady sirite takove nesmysly. Tohle jednani je mi cizi a urazil jste me.

Hezky vecer

Lukas Princ

Radka Peony

Dobrý den, měla bych zájem o 2kg špekáčků, jsme z Brna, ale do Prahy jedeme v sobotu 15.4 odpoledne do pondělí 17.4 bylo by možné jeden ze dnů u vás vyzvednout nebo máte zavřeno?

Uzeniny A. Chmel

Dobrý den. Máme zavřeno bohužel všechny dny, které píšete. Leda bychom vám je jeden z nás někam hodily…

Zdeněk Suchý

Dobrý den,
Jsou ty špekáčky v pravém střívku nebo v umělém ?

Uzeniny A. Chmel

Jelikož se zabýváme výrobou tradičních uzenin, nikdy bychom nepoužili při výrobě nic co není tradiční surovina. Jinými slovy – používáme pravá střívka.
Hezký den.
Lukáš Princ

Frankie

Dobrý den,
jsou uzeniny bezlepkové?

Uzeniny A. Chmel

Dobrý den. Všechny naše uzeniny jsou bezlepkové.

Hezký den.

Lukáš Princ

Antonin Plechaty

Já mám zase opačný dotaz než paní Klára.
Pri váze nižší je cenový rozdíl vrácen? Nebo zůstává obchodu..? Nebo bude vždy navazeno více než by mělo aby, kupující musel doplácet?
 Díky.

Uzeniny A. Chmel

Dobrý den,

pokud jste si zakoupila poukázku 1 kg, pak se nemůže stát, aby jste nedostala alespoň tuto váhu. Může se stát, že bude váha spíš o pár gramů více. Nikoliv pod hranicí 1g. Hezký den.

Lukáš Princ

Klára

Dobrý den,prosím ještě jednou vysvětlení vámi dané připomínky…
Při vyšší hmotnosti se účtuje doplatek 10,90 Kč za 100 gramů…
Znamená to tedy,že cena bude ještě vyšší,než je uvedeno v možnostech?
Děkuji za odpověď

Uzeniny A. Chmel

Dobrý den,

cena za 1 kg je 109 Kč. Pokud si vezmete např.1,1 kg, pak doplatíte za oněch 100g částku 10,90 Kč. Částka doplatku vychází z akční ceny na Slevomatu. Stačí Vám to takto? děkuji Lukáš Princ

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru