Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Odstranění nežádoucích znamének, pih a bradavic frakčním laserem

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Marcela

Dobrý den,mohu se prosím zeptat,zda je možné i odstranění kožních výrustků?
Děkuji za odpověď
Marcela

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Marcelo. Odstranění kožních výrůstků možné je. Je k tomu jiná naše akce na portále Slevomat.cz – určitě snadno najdete a vyberete si pro Vás nejvhodnější variantu. Kdybyste k tomu potřebovala ještě cokoliv dalšího upřesnit, rádi Vám opět odpovíme. Prozatím příjemný víkend a těšíme se na Vás!

Anna Rýdlová

Dobrý den,

mám vystouplou pihu na rameni přímo mezi ramínek od podprsenky velice nebezpečné místo.Lze ji odstranit?

dekuji R.a

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Rýdlová, velmi pravděpodobně ano, ale bez osobní návštěvy Vám to nemůžeme slíbit – lékař musí vidět a diagnostikovat. V nejbližších dnech máme na výběr volné termínky jak dopoledne, tak odpoledne. Neodkládejte a přijďte. Zavolejte nám prosím o termín, dnes máme otevřeno do 18h, zítra 9–15 hod. Přejeme příjemný prodloužený víkend a těšíme se na Vás!

Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na odstranění pih na obličeji. Je možné že po zákroku bych měla na obličeji viditelné jizvy? Děkuji za odpověď. Tereza

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Terezo. Půjde-li na chirurgické odstranění znamének (kožních útvarů), budete mít po zákroku jizvu/jizvičku (dle velikosti útvaru) vždy. Z definice metody. Půjdete-li na laserové odstranění, jizvička vzniknout může a nemusí. Záleží na typu útvaru, jeho velikosti, na jeho hloubce ve tkáni, na Vašem imunitním systému… Každý organismus reaguje individuálně. V obecné rovině platí, že po laserovém zákroku je zásah v ošetřeném místě méně nápadný. Vznik jizvičky nelze zcela vyloučit, ale případnou jizvičku lze v rámci korektivní návštěvy, kterou máte v ceně zákroku, laserem vylepšit a zkorigovat (lehce zbrousit, aby nebyla moc vidět, nevystupovala nad povrch pokožky atd.). Když je jizvička „čerstvá“, tak je větší šance, že se korektivní úpravou dosáhne hezkého výsledku. Jelikož to máte na obličeji, doporučujeme – přijďte co nejdříve – dokud je venku ošklivě a prší. Termínů máme dost na výběr. Těšíme se na Vás!

Radmila Sejkotová

Dobrý den, chtěla bych si nechat odstranit bradavici, ale možná nezmizí po prvním zákroku. Mám si pro jistotu koupit dva vouchery? Děkuji za odpověď. Radka

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Radko. Ze zkušenosti víme, že hodně bradavic je dost „zarputilých“. V ceně zákroku máte 1 korektivní návštěvu (= 2 odstranění stejné bradavice). V případě, že Vám 1 voucher nebude k odstranění stačit, nabídneme Vám stejnou (zvýhodněnou) cenu i na další návštěvy – už jako našemu stálému klientovi. Těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru