Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dovolená s překvapením: 7 nocí v jednom z chorvatských letovisek vč. dopravy

4,2 / 5 CK Kalousek Makarská riviéra - Chorvatsko (mapa) 295 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Adéla Sedlářová

Dobrý den, ráda bych si ověřila dostupnost termínu 4.-13.9. pro dva. A jak si můžeme doplatit polopenzi? Děkuji za odpověď.

Martin Nejedlo

Dobrý den,jak to,prosím,vypadá s obsazeností v termínu od 4.9.-13.9. pro dva?A v kolik by byl odjezd a příjezd z Lbc?Díky moc

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli je ubytování volné. Odjezd z Liberce bývá kolem 12:30. Příjezd do Liberce bývá v odpoledních hodinách v závislosti na dopravní situaci. V případě dalších dotazů, nebo pro případnou rezervaci, nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Ivanova

Prosím vás je volný termín od14.8 do 23.8 pro tři osoby?

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale apartmány pro 3 osoby jsou ve Vámi vybraném termínu plně obsazeny. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Kateřina Šulová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je volný dvoulůžkový pokoj v termínu 28.8–6.9. Děkuji

Kateřina Casková

Dobry den, chtela bych se zeptat zda je jeste volny dvouluzkovy apartman v tedminu 21.8.-30.8. Dekuji Casková

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale nyní jsou všechna ubytování pro 2 osoby plně obsazena. Jiný termín by Vám nevyhovoval? Pokud ano, pak nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz pro ověření dostupnosti. Děkujeme.

Petra Hečková

Dobrý den, máte ještě volný termín 21.8. až 30.8. pro 2 dospělé osoby a 1 dítě 14let? Děkuji.

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli je ubytování volné. Pro případnou rezervaci nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Patricie Schwablíková

Dobry den,prosim v kolik je odjezd z Brna termin14.8–23.8 dekuji

CK Kalousek

Dobrý den,
odjezd bývá kolem 17. hodiny. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

štěpu

Dobrý den,
mohu se zeptat, je volný termín 7.8. – 16.8. ? Jaká by byla cena v případě, že bych jela sama, v jednom člověku?
Děkuji!

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale ubytování pro 1 osobu ve Vámi vybraném termínu není možné. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Daniela

Dobry den,
v terminu 7. 8. – 16. 8. je jeste volno pro 3 osoby (dva dospeli a dite)?
V kolik hodin se odjizdi 7.8. z Prahy? Dekuji za odpoved.
Daniela

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale v tuto chvíli Vám ubytování pro 3 osoby nemohu nabídnout. Jiný termin by Vám nevyhovoval? Odjezd z Prahy bývá kolem 13. – 14. hodiny. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Ilona

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat v termínu od 14.8. –23.8. jsou volné pouze apartmány pro 3–5 osob. Bylo by možné , aby jste nás dali dohromady s 3 člennou
rodinou dohromady? Jsem matka s 9. letým synem. Musí dítě platit plnou cenu
zájezdu? 4.499,–Kč, tak jako dospělí. Jídlo si můžeme dokoupit dle přání?
Děkuji Ilona

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale tuto možnost ubytování nenabízíme. V každém případě by dítě platilo stejnou cenu jako vy, tedy 4 499 Kč. Jídlo si můžete dokoupit dle Vašeho přání. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

štěpu

Dobrý den,
je volný termín 7.8. – 16.8. ? Jaká by byla cena v případě, kdybych jela sama?
Děkuji!

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale ubytování pro 1 osobu ve Vámi vybraném termínu není možné. Děkujeme.

Anna Ventrčová

Dobrý den, 7.8.-16.8. pro 2 osoby je volno? 1 dospělý a 1 dítě 6,5 roku.
Děkuji za odpověď.
 Anna

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale ubytování pro 2 osoby jsou již plně obsazena. Jiný termín by Vám nevyhovoval? V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Danuše Moravcová, Proseč pod Ještědem

Nemáte prosím zájezd do Chorvatska na týden autobusem do karavanu / stan/ v době od 9.9. do 18.9. Byly bychom 2 osoby z Liberce. Děkuji Moravcová

CK Kalousek

Dobrý den, v termínu od 9. 9. – 18. 9. 2017 vám mohu nabídnout zájezd, který máme na Slevomatu a to je: Týden slunění a koupání v Chorvatsku s ubytováním jen 20 metrů od pláže. Pro jiné zájezdy se můžete podívat na naše stránky www.ckkalousek.cz, kde se nachází kompletní nabídka našich zájezdů. Děkujeme

Šárka

dobrý den, chci se zeptat zda máte ještě volná místa v termínu 31.7.-9.8. pro 4 osoby? a jestli ano byli by možné 2× 2lůžkový pokoj a nebo jsou v apartmánu 2 oddělené ložnice? děkuji

CK Kalousek

Dobrý den, bohužel v termínu 31. 7. – 9. 8. 2017 už není možné ubytování pro 4 osoby. Děkujeme

Klára

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli ubytování je tedy jenom v apartmánech a studiích nebo se mi může stát, že budem i ubytováni v karavanu nebo něčem takovém?

CK Kalousek

Dobrý den,
jedná se o ubytování v apartmánech/stu­diiích, nikoliv v karavanech nebo stanech. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Andrea Luxová

Dobrý den, zajímalo by mě, když píšete voucher uplatněte do 14.7. jestli to znamená, že potom už si zájezd nemůžu koupit.

CK Kalousek

Dobrý den, ráda bych vás poprosila o upřesnění na náš email usti2@ckkalousek.cz o jaký termín máte zájem? Děkuji

Petra Letošníková

Dobrý den, pokud bychom byli dva na třílůžkovém pokoji, znamenalo by to doplatit ubytování za 3. osobu? Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, přesně tak. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Vendula

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na termín od 7.8.-16.8. 2017 zda jsou volná místa pro 3–4 osoby ? Děkuji za odpověď.

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli je ubytování volné. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Kamil

Dobry den,je ještě volno v termínu 4–13.9 pro dve osoby?Jaky je připlatek za nástupni misto Humpolec,Chru­dim,Pardubice?

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli volná místa jsou. Vámi uvedená nástupní místa jsou bez příplatku. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Romana

Dobrý den, jak je to v apartmánech s internetem? Je tam Wifi? Děkuji za odpověď

CK Kalousek

Dobrý den,
u většiny apartmánů je WiFi připojení. Pokud ale nutně potřebujete internetové připojení, pak doporučujeme zakoupit si datový balíček ještě před odjezdem na dovolenou. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Alex

Dobrý den,

je součástí vybavení také i gril? Dá se tam někde grilovat?

CK Kalousek

Dobrý den,
gril nepatří mezi standardní vybavení a proto Vám ho nemůžeme garantovat u žádného z apartmánů. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Nikola

Dobrý den,
stačí si na tento zájezd směnit pouze eura, nebo chorvatské kuny??
Děkuji předem za odpověď.

CK Kalousek

Dobrý den,
v Chorvatsku jsou hlavní měnou chorvatské kuny. Z tohoto důvodu je nutné mít sebou hlavně tuto měnu. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Míša

Dobrý den, Můžu se zeptat jestli je ještě volný termín pro 2 osoby od 28.8.- 6.9.-?
Předem děkuji za odpověď.

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, v tuto chvíli je ubytování volné. V případě dalších dotazů, nebo pro případnou rezervaci, nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Jana

Dobrý den, dala by se koupit jen čístě doprava do Chorvatska?

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, nabízíme i samostatnou dopravu do Chorvatska. V případě zájmu o autobusovou dopravu navštivte naše webové stránky www.ckkalousek.cz, kde si můžete dopravu zarezervovat, případně nás kontaktujte na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

iveta

dobrý večer chtěla jsem se zeptat zda je ještě volný termín 24.7.-2.8 pro 2 dospěle osoby a jedno dítě 8 let jaka by byla celková cena potom jak je to tam se stravou zda je tam možnost zakoupeni polopenze a jaka by byla cena a jestli je možné mít nástupní místo Ostrava nebo Havířov či Frýdek-Místek děkuji

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale ve Vámi vybraném termínu jsou již ubytování pro 3 osoby plně obsazena. Pokud tedy máte zájem o tento zájezd, pak je potřeba si vybrat jiný termín. Odjezd z nástupních míst Ostrava, Havířov či Frýdek-Místek není možný. Nejbližší odjezdové místo je v Brně. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Hana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kolik máte volných pokojů pro dvě osoby od 7.8.-16.8. Děkuji za odpověd

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli máme volné poslední 2 pokoje. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Tomáš

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli jsou v termínu 3.7. – 12.7. nebo 10.7. – 19.7. volný dvoulůžkový pokoje. Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale 2lůžkové pokoje jsou již plně obsazeny. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Tom

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda se dá domluvid na nástupním místě Ostrava nebo Frýdek Místek?

Děkuji za odpověď.

CK Kalousek

Dobrý den,
z Vámi uvedených nástupních míst do Chorvatska nejezdíme. Jako nejbližší odjezdové místo Vám mohu nabídnout Brno. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Barbora Nechanická

Dobrý den,
Jsou jeste volne dva dvoulůžkové Pokoje v termínech buď 17.7. – 26.7. nebo v termínu 24.7. –2.8. Děkuji za odpověď

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale ve Vámi uvedených termínech jsou již ubytování pro 2 osoby plně obsazena. Nejbližší volný termín je 7. 8. – 16. 8. 2017. Tento termín by Vám vyhovoval? V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Nikola K.

Dobrý den,

kolik voucheru bych musela koupit pro 3× dospělá osoba (z toho jeden student 18let) a 1× 5leté dítě? A kolik by byla celková cena? Mohli bychom být všichni na jednom pokoji? Jednalo by se o termín 31.7.2017–9.8.2017. Děkuji za odpověď.

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale v termínu 31. 7. – 9. 8. 2017 jsou již 4lůžkové apartmány obsazeny. Každopádně byste si musela zakoupit 4 vouchery v hodnotě 4 999 Kč/ks. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Monika Benesova

Dobrý den, chci se zeptat kolik zaplatím za malou – 4roky. Děkuji.

CK Kalousek

Dobrý den,
za dítě zaplatíte stejnou cenu jako za dospělou osobu. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz Děkujeme.

Monika

Dobrý den,
koupila jsem si voucher na tento zájezd. Všichni známí mě zasypávají otázkami, proč se konkrétní lokalitu pobytu dozvíme až takto krátkou dobu před odjezdem. Je k tomu nějaký důvod, prosím?
Děkuji za vysvětlení.

CK Kalousek

Dobrý den,
jedná se o zcela standardní nabídku, u které jsou podmínky všem známy. Tato nabídka je u klientů velmi oblíbená, protože se jedná o nejlevnější dovolenou v Chorvatsku včetně autobusové dopravy a zároveň jsou klienti do poslední chvíle plni očekávání, do kterého letoviska se podívají. Pokud chcete dopředu vědět, kam přesně pojedete, pak bych Vám doporučila vybrat si konkrétní ubytování včetně letoviska. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Markéta

Dobrý den,
chci se zeptat, zda máte volný termín od 24.7. – 2.8. nebo zda nevypadl někdo od 17.7.2017) a jak dlouho cca trvá cesta autobusem na místo.
Děkuji.

CK Kalousek

Dobrý den,
abych Vám mohla upřesnit volná místa, potřebuji vědět, pro kolik osob hledáte ubytování. Cesta autobusem z Brna trvá cca 14 hodin. Vzhledem k aktuální dopravní situaci se ale doba může lišit. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

jana Netušilová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak by to bylo s ubytováním kdybych jela sama. Děkuji.

CK Kalousek

Dobrý den,
můžete cestovat sama. Potřebuji ale znát termín, abych Vám ověřila cenu příplatku za jednolůžkový pokoj. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz .Děkujeme.

Martin

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat v jakých termínech jsou ještě volná místa pro dva.

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli jsou volná místa v srpnových termínech. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Věnceslava

Dobrý den, může jet s námi na tento zájezd i pes? Je možné si připlatit jeho ubytování?

CK Kalousek

Dobrý den,
je mi líto, ale pobyty se psy v apartmánech neumožňujeme. Děkujeme za pochopení.

Iva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na ceny výletů. Koukala jsem, že jsou tam třeba Národní park Krka- vodopády, Kravica vodopády, ale nikde není ani přibližná cena výletů. Děkuji za odpověď

CK Kalousek

Dobrý den,
přesné ceny včetně aktuální nabídky výletu Vám sdělí na místě delegát. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Šárka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jsou ještě místa v termínu od 21. do 30.8.2017.?

CK Kalousek

Dobrý den,
pro kolik osob hledáte ubytování? Děkuji.

Matěj

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda je volné ubytování v termínu od 31.7–9.8 pro 6 osob.
Děkuji za odpověď

Adela Rabkova

Dobry den chtela bych se zeptat zda je volno 17.7.-26.7. pro dve osoby? Jestlize ano pak jeste jednu otazku jestli nam je jedno kde sedime to ze muj pritel bude sedet nekde dal nez ja nebo je to mysleno ze budeme sedet spolu ale je jedno kde ? dekuji

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli jsou ve Vámi vybraném termínu již všechna studia pro 2 osoby plně obsazena. Pokud budete na jedné objednávce, pak budete v autobuse sedět u sebe. Děkuji.

Hanka Andres

Dobrý den,

máte volné místo v termínu 3.-.12.7. pro dvě osoby? Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíl je ubytování volné. Pro případnou rezervaci nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Anastasia Uminskaya

Dobrý den,

píši Vám ohledně Vaší nabídky zájezdu do Chorvatska na Slevomatu. Chtěl bych se zeptat zda jsou dvě volna místa na zájezd ve dnech od 17. 7. – 26. 7. 2017, a zda máme jistotu že jako pár budeme ubytováni ve 2 lůžkovém apartmánu. Dále bych se chtěl zeptat na vybavenost kuchyněk v apartmánech pro případ že bychom si tam chtěli vařit (sporák, varná konvice, lednička … ), a zda se toto vybavení nachází v samotném pokoji, nebo jde o nějakou společnou kuchyňku pro více pokojů. Dále bych se chtěl zeptat, zda jsou ještě nějaké povinné příplatky kromě cestovního pojištění a místenky.

CK Kalousek

Dobrý den,
pokud jste dva, pak budete bydlet ve studiu pro 2 osoby s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. V kuchyni je základní nádobí (talíře, sklenky, hrnky, příbory, pánev, hrnec). Rychlovarnou konvici negarantujeme. Cestovní pojištění a místenky nejsou povinné příplatky. Můžete si je zakoupit pouze v případě Vašeho zájmu. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Lenka slesingerova

Dobry den.Chci se zeptat byli by volne pokoje v terminu 23.7–6.8 pro 5 lidi + 1 dite bez luzka a na kolik by to celkem vyslo? A jsou potreba pasy?Dekuji

CK Kalousek

Dobrý den, termín je možný pouze 24. 7. – 2. 8. a v tomto termínu by byly volné 2 třílůžková studia, takže není možné mít dítě bez lůžka. Museli byste zakoupit celkem 6 voucherů. Pasy do Chorvatska nejsou potřeba stačí pouze občanský průkaz. Dítě musí mít vlastní cestovní doklad. V případě jakýchkoli dalších dotazů či zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Dalibor Šteflíček

Dobry den je moznost si koupit woucher a jet na misto svim vlastnim autem?? Mam velky problem jezdit takove dalky autobusem . Dekuji za odpoved

CK Kalousek

Dobrý den, tento zájezd je možný pouze na autobusovou dopravu. Pokud byste si zakoupil voucher a chtěl byste jet autem tak by to možné bylo ale nebyla by možnost žádné slevy. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Svatava Olbrechtová

Dobrý den, je volno od 24.7. do 2.8. pro 6 osob? Platí i 2leté děti bez nároku na lůžko? Děkuji.

CK Kalousek

Dobrý den, v termínu 24. 7. – 2. 8. pro 6 osob byste museli mít 2 třílůžková studia kde by cenu za osobu platilo všech 6 osob. V případě jakýchkoli dalších dotazů či zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Kateřina

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat kolik bysme platili za 4-leté dítě? Předem děkuji za odpověď Němcová

CK Kalousek

Vážená paní Němcová, 4 leté dítě platí cenu voucheru. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Adéla

Dobrý den, chci se zeptat, zda je pro 2 osoby volný termín 24.7–2.8?

CK Kalousek

Dobrý den, bohužel v termínu 24. 7. – 2. 8. už ubytování pro 2 osoby volné není. Mohu vám nabídnout termín o týden dříve. 17. 7. – 26. 7. 2017. V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Karolína Topičová

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, zda máte ještě volno v termínu od 10.7.-19.7 pro dvě osoby?

CK Kalousek

Dobrý den, v termínu od 10. 7. – 19. 7. je ještě volné ubytování pro 2 osoby. Před zakoupením voucheru nás prosím kontaktujte o rezervaci na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Babincová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je autobusová doprava zajištěna oběma směry, tam i zpět, a také jaké příplatky platí pro nás když si zakoupíme voucher a pojištění si budeme chtít zarodot sami. Děkuji.

CK Kalousek

Dobrý den, ano autobusová doprava je zajištěna oběma směry. Pokud nebudete mít zájem o dokoupení stravování nebo pojištění, pak je cena voucheru konečná a nic dalšího připlácet nebudete. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Kristyna

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda není problém jet i když nejsme plnoleté.( je nám 17 let)
Děkuju Dubská

CK Kalousek

Dobrý den, pokud nejste plnoleté, pak za vás cestovní smlouvu musí vyřídit zákonný zástupce. Při cestě do Chorvatska pak určitě doporučujeme vzít s sebou úředně ověřený souhlas rodičů, že můžete jet sami nejlépe v angličtině. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Klára

Dobrý den,omlouvám se za předchozí dotaz,odpověď jsem přehlédla a už našla.
Mám jiný dotaz…Místenka na osobu-pod tím si mám představit,že si mohu rezervovat v autobuse konkrétní místa? A jak daleko je dostupnost obchodů?
Děkuji za odpověď

CK Kalousek

Dobrý den, ano místenka se zakupuje pokud máte zájem o konkrétní sedadlo. Pokud je vám jedno kde v autobuse sedíte, pak místenku kupovat nemusíte. Vzdálenost obchodu od ubytování záleží podle toho kde budete přesně ubytováni. Ve všech letoviscích, kde nabízíme ubytování je obchod s potravinami. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat do emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Klára

Dobrý den,pokud si budu vařit sama po celou dobu pobytu, budu ještě něco připlácet za spotřebu energie?
Děkuji za odpověď

Babu

Dobry den, chci se zeptat, zda je mozne si priplatit za jine nastupni misto, nez mate uvadeno?

CK Kalousek

Dobrý den, bohužel jiná nástupní místa než je uvedeno nejsou možná. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na email usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Adam Váleček

Dobry den chtel bych se zeptat zda je mozne sebou vzit i psa (civavu) jela by jiste v cest. tasce nebo boxu.

CK Kalousek

Dobrý den, bohužel psa do autobusu ani do apartmánů není možné vzít. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Patricie Schwablíková

Dobrý den psala jsem na email ohledně rezervace pro dvě osoby na datum 14.8–23.8 ale nedostalo se mi odpovědi

CK Kalousek

Dobrý den, na jméno Schwablíková máme rezervaci na termín 7. 8. – 16. 8. 2017 pro 2 osoby do 9. 6. 2017. Jediný email, který přišel byl na prodloužení rezervace, na který jsem Vám odpověděla, že Vám rezervaci prodloužím. V termínu od 14. 8. – 23. 8. 2017 jsou ubytovací kapacity pro 2 osoby volné. Mohu tedy zrušit původní rezervaci a zarezervovat Vám termín od 14. 8.? Děkuji

Patricie Schwablíková

Dobrý den am u vas rezervaci na 7.8–16.8 jelikož přítel nedostane ten termín dovolenou psala jsem o jiný termín a jeste mi ma dat pani vedet. Ale chci se zeptat zda mate volno pro dvě osoby od 14.8 do 23.8.2017? Dekuji Schwablíková

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, v termínu 14. 8. – 23. 8. 2017 je ubytování pro dvě osoby zatím volné. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Petr Truhlář

Dobrý den chtěl bych si u vás objednat tento zájezd v termínu 3.7 .2017 –12.7.2017 a chtěl bych se jen zeptat,když si koupím 3 vouchery jestli budeme ubytováni v apartmánu pro 3 osoby a jestli tento apartmán je samostatný jen pro 3 osoby,aby jsme nebyli ubytováni ještě s někým jiným. Děkuji za odpověď.

CK Kalousek

Dobrý den,
pokud budete 3, pak Vám zařídíme ubytování v apartmánu/studiu pro 3 osoby. Nikdo další s Vámi bydlet nebude. V případě dalších dotazů, nebo pro případnou rezervaci, nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Adéla Komrzá

Potřebovala bych ubytování pro 2 osoby (31.7–9.8)

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli je ubytování volné. Pro případnou rezervaci nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Adéla Komrzá

Dobrý den, chci se zeptat, zda máte volný termín od 31.7 do 9.8? Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den,
pro kolik osob hledáte ubytování? Děkuji za upřesnění.

Irena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je volný termín 24.7–4.8?jeli by jsme 3 1× dospeli. 2 děti ve věku 16 let a 8 měsíců. Kolik by byla celková cena? děkuji za odpověď

CK Kalousek

Dobrý den,
pro ověření dostupnosti ve zvoleném termínu nás kontaktujte na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Na váš dotaz poté bude odpovězeno nejbližší pracovní den. Cena je pro všechny osoby stejná, tedy 4 999 Kč/osoba. Děkujeme.

Adéla

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda bych mohla já jako nezletilá osoba (17) jet na tento zájezd bez doprovodu zákonného zástupce či jiné zletilé osoby pokud bych s sebou měla platný cestovní pas a souhlas rodičů

CK Kalousek

Dobrý den,
v první řadě je důležité, aby objednavatelem zájezdu byla osoba starší 18ti let. Na zájezd můžete jet bez doprovodu, musíte mít ale úředně ověřený souhlas od zákonného zástupce. Samozřejmostí je platný cestovní doklad. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Aneta Barvířová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli máte volný termín od 24.7 do 2.8 pro 4 osoby a kolik by to tak stálo? A jestli by bylo možné ubytování v apartmánu pro 4 osoby

CK Kalousek

Dobrý den, bohužel v tomto termínu jsou volné pouze apartmány pro 3 osoby. Apartmán pro 4 osoby vám mohu nabídnout v termínu od 31. 7. – 9. 8. 2017. Pokud budete v apartmánu 4 osoby, pak musíte zakoupit 4 vouchery. V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat na email usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Petr Navrátil

dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli máte volný termín od 24.7 do 2.8 pro 2 osoby a 1 dítě 4 roky. Když tak kolik by to stálo a kde bychom asi bydleli. Jinak se chci zeptat, je možné jet vlastním autem a o kolik by to bylo levnější. Děkuji za info

CK Kalousek

Dobrý den, tento zájezd je možný pouze na autobusovou dopravu, na vlastní dopravu nelze. Pokud chcete jet na vlastní dopravu, pak si musíte zakoupit konkrétní ubytování, které je možné na vlastní dopravu. Nabídku ubytování naleznete na našich webových stránkách www.ckkalousek.cz. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat ne email usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Tina

Dobrý den. Mám dotaz chci se zeptat podle čeho vybíráte destinace. Jestli třeba podle rodin s dětmi, starších nebo naopak mladších lidi ? Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den, o destinaci rozhoduje, které kapacity v daném termínu zůstanou volné. Do těchto našich kapacit se poté rozdělují apartmány Fortuna. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkuji

Volnakova

Dobrý den . S mým se zeptat podle čeho pak rozhodujete o destinaci. Jestli podle rodin s dětmi, staršími lidmi nebo naopak mladými ? Dekuji

CK Kalousek

Dobrý den, o destinaci rozhoduje, které kapacity v daném termínu zůstanou volné. Do těchto našich kapacit se poté rozdělují apartmány Fortuna. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkuji

Patricie Schwablíková

Dobrý den chceme si koupit od vas dva vouchry na datum od 7.8–16.8 2017 natě volno pro dvě osoby ? Děkuji. V patek budeme platit vouchry

CK Kalousek

Dobrý den, ano v termínu 7. 8. – 16. 8. 2017 jsou volná místa pro 2 osoby. Na studio jsem Vám udělala rezervaci do pondělí 5. 6. 2017 do 17 hodin. Do této doby nám prosím zašlete čísla voucherů na emailovou adresu usti2@ckkalousek.cz. Pokud by vám vouchery do té doby nedorazily, kontaktujte nás prosím o prodloužení rezervace. Děkuji

Iva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se v okolí jakéhokoliv ubytování vámi zajištěném, nachází vždy obchod s potravinami a jinými obchody a jestli je to vždy v blízkosti i města nebo nějakého většího komplexu, kde by se dalo projít, posedět a pokoukat, aby jsme neskončili někde odříznuti ? Děkuji za odpověď

CK Kalousek

Dobrý den, v letoviscích, kde nabízíme ubytování, je obchod s potravinami i restaurace. Blízkost většího města bude záležet na ubytování ve kterém budete. Může být vzdáleno i cca 5 km. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Tina

Dobrý den. Chci se zeptat máte volno v termínu 3.7 do 12.7 pro 2 osoby děkuji.

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli je ubytování volné. V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Denisa

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli je volný termín od 10.7. – 19.7. pro 2 osoby.

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli je ubytování volné. V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Šárka

Dobrý den, omlouvam se. Mate volne ubytovani v terminu 7.8 – 16.8.2017 pro 2 osoby?
Děkuji za odpoved.

CK Kalousek

Dobrý den, ano v termínu od 7. 8. – 16. 8. 2017 je ubytování pro 2 osoby volné. V případě zájmu o rezervaci nás kontaktujte na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkuji

Šárka

Dobrý den, máte volné ubytovani v terminu 7.8– 16.8.2017.
Děkuji za opověď.

CK Kalousek

Dobrý den,
prosím o upřesnění, pro kolik osob hledáte ubytování? Děkuji.

Monika

Dobrý den,
je nutné mít s sebou do Chorvatska cestovní pas nebo stačí občanský průkaz? Nedávno jsem v televizních zprávách zaslechla, že po nás pas mohou chtít.
Děkuji.

CK Kalousek

Dobrý den,
na cestu do Chorvatska Vám stačí platný občanský průkaz. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Veronika Blektová

(OPRAVA) Dobrý den, je volno pro 2 lidi na termín 10.-19.7. ? Děkuji.

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, v tuto chvíli je ubytování volné. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Zuzana

Dobrý den, odkud přesně se vyjíždí z Prahy a nebo z Brna? Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den, z Prahy se odjíždí ze stanice metra Černý most a z Brna od Janáčkova divadla. V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Pavlína

Dobrý den, apartmány jsou dvouhvězdičkové a všechny s terasou? A jak Max daleko od
moře je garantujete?

CK Kalousek

Dobrý den, apartmány nemáme označené hvězdičkou, ale u všech ubytováních zaručujeme velmi dobrou kvalitu. Samostatnou terasu nebo balkon nemůžeme garantovat. Vzdálenost od moře je max 400 metrů. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat na email usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Eva Prejsová

Dobrý den,
máte prosím volný pokoj pro jednoho dospělého a dvě děti (5 a 10let) na termín 3.-12.7.?
Odjezd z HK, jaká bude prosím cena a kolik mám koupit voucherů?
Mohl by být syn 5 let bez nároku na lůžko zdarma??
Děkuji.
Prejsová

CK Kalousek

Dobrý den, pokud budete ve studiu 3 pak musíte zakoupit 3 vouchery. Bohužel pětileté dítě je na bez nároku na lůžko už velké. Pro dostupnost termínu nás prosím kontaktujte na email usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Adéla Boušová

Dobrý den,
chci se zeptat cca jak dlouho trvá cesta autobusem z Prahy na jednu ze dvou riviér?
Předem děkuji.
Adéla Boušová

CK Kalousek

Vážená paní Boušová, cesta z Prahy do Chorvatska trvá cca 18 hodin, záleží však na dopravní situaci. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme

Zdenka Čermáková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na volný termín 31.7.-09.08. 2017, pro dva dospělé a dvě děti ve věku 10 a 15 let. Mohu poprosit o celkovou částku? moc děkuji Zdenka

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli je ubytování volné. Celková cena zájezdu je 4× 4 999 Kč = 19 996 Kč. Uvedená cena zahrnuje ubytování na 7 nocí, dopravu autobusem, pobytovou taxu, služby delegáta. V případě dalších dotazů, nebo pro případnou rezervaci, nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Pavel Krumpoch

Dobrý den je volný termín od 31.7 pro dva děkuji

CK Kalousek

Dobrý den, v tuto chvíli volná místa jsou. Pokud si chcete zájezd zarezervovat, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

jitka

Dobry den,

rada bych se zeptala zda mate volny poco pro 3 osoby v terminé 31.7 – 9.8.
Dekuji
Kunstova

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli volná místa jsou. Pokud si chcete zájezd zarezervovat, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Pavlína Krejčí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte ještě volné 3–4 vouchery v termínu 10.7.-19–7. 2017.
Předem děkuji za odpověď.

CK Kalousek

Dobrý den,
v tuto chvíli volná místa jsou. Pokud si chcete zájezd zarezervovat, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Kristýna

Dobrý den, chtěly bychom si koupit dva vouchery, ale zajímalo by nás, zda bychom byly v apartmánu pro dva (bez dalších lidí)?
V nabídce je uvedena Omišská a Makarská riviéra, tak by nás zajímalo, jak se rozhoduje o umístění do lokality ?
Předem děkuji za odpověď

CK Kalousek

Dobrý den,
pokud budete na objednávce dva, pak budete ubytováni ve studiu nebo apartmánu pro 2 osoby a nikdo cizí s Vámi bydlet nebude. O umístění rozhoduje přímo cestovní kancelář zhruba 2–3 dny před odjezdem. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Jitka

Dobrý den,
chceme jet s kamarádkou k moři, bohužel od sebe bydlíme dost daleko, takže nevíme jak to udělat s objednáním a poté zaplacením voucheru.

Děkuji,

 Jitka

CK Kalousek

Dobrý den,
můžete si každá zvlášť zakoupit voucher a poté nám zašlete čísla voucherů společně do jednoho e-mailu a budeme to brát jako jednu objednávku. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Andrea

Dobrý den, chci se zeptat,jestlije volný termín Po 31. 7. – St 9. 8. 2017 pro 2 osoby. Dekuji za odpověď :)

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, v tuto chvíli je v termínu 31. 7. – 9. 8. 2017 ubytování volné. V případě dalších dotazů, nebo pro případnou rezervaci, nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Dagmar Kulhánková

Dobry den,plati se kauce za apartman nebo nejake dalsi rezie spojene s ubytovanim?Je v kuchynce lednice a varna konvice?dekuji

CK Kalousek

Dobrý den,
kauci za ubytování neplatíte. V kuchyni je lednice, ale rychlovarnou konvici nemůžete garantovat ve všech apartmánech. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Monika

Dobry den je sociální zařízení na pokoji né společně pro všechny?A kuchyňka taky?Pro dvouluzkovy pokoj .A za tu cenu je slušné to ubytování čistota atd.děkuji Monika

CK Kalousek

Dobrý den,
každá ubytovací kapacita má svoje sociální zařízení a kuchyňku. U všech domů zařazených do tohoto programu garantujeme velmi dobrou kvalitu ubytování. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Diana

Dobrý den, chci se zeptat, zda máte stále volná místa pro 2 osoby v termínu od 7.8.-16.8. 2017? Děkuji.

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, v tomto termínu volná místa zatím jsou. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mail usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Monika

Dobry den chtela jsem se zeptat jsme z Ostravy bylo by mozne nastoupit od nas a priplatit za dopravu dekuji Tomiova

CK Kalousek

Dobrý den,
bohužel, odjezd z Ostravy nenabízíme. Jako nejbližší nástupní místo Vám můžeme nabídnout Brno. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Pavlína Lupínková

Dobrý večer. Mohu se zeptat, zda jde zjistit, do jaké lokality zájezd v určitém termínu bude?
 Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den,
ubytování bude zajištěno v některém letovisku na Omišské nebo Makarské riviéře. Takto dopředu Vám nedokážeme říct, ve kterém letovisku budete ubytování právě Vy ať už si vyberete jakýkoliv termín. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

Petra Chvojková

Dobrý den, máte ještě volno pro dvě osoby v termínu 10–19.7? Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, v termínu 10. – 19. 7. 2017 je zatím ubytování volné. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na usti2@ckkalousek.cz. Děkujeme.

NATY

Dobrý den, je možnost vystavení faktury pro zaměstnavatele? Pokud ano , jak mám postupovat?

Hanka

dobrý den,chtěla bych se zeptat,dítě si kupuje vlastní voucher?chtěly by jsme jed v první polovině srpna, 2 dospělý a 2 děti 4 roky. Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, všechny osoby si kupují voucher. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz

Milda

Dobrý den, chtěl bych se zeptat u polopenze máte napsáno že stojí 2699,– a pak za lomítkem máte napsáno 1899,– pro dospělou osobu. Tak se chci zeptat jak je to myšleno. Díky za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Mildo,

polopenze pro dospělého stojí 2699 Kč a pro dítě do 12 let 1899 Kč.

Hezký zbytek neděle. Míša

Michaela

Dobrý den. Kolik by tedy stál příplatek za jednolůžkový pokoj v termínu od 14.8–23.8. Děkuji

CK Kalousek

Dobrý den,
příplatek za jednolůžkový pokoj je 3 299 Kč. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu usti2@ckkalousek.cz.

Romana Tichá

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, pokud jsme 2 dospělí a dítě 6 let, mám zakoupit vouchery 3 a mam garanci že všichni budeme spolu?
Ještě bych se chtěla zeptat, jak dlouho trvá cca cesta a jak to děti zvládají.
Prosím ještě o celkovou cenu vč. snídaně a celkovou cenu vč. polopenze.
Prosím jěště jak postupovat po zakoupení voucherů, budu uplatnovat benefity Sodexo.Děkuji
Děkuji Tichá

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, je potřeba si zakoupit 3 vouchery. Určitě budete ubytováni ve stejném apartmánu/studiu. Cesta do Chorvatska se odvíjí dle aktuální dopravní situace, ale orientačně počítejte cca 14 hodin z Brna. To, jak děti zvládají cestu, je individuální.
Pro výpočet celkové ceny potřebuji znát termín, který jste si vybrali pro Vaši dovolenou. Pro nákup na Slevomat.cz pomocí Vašich benefitů z cafeterie mojeBenefity od Sodexo je potřeba benefity nejprve převést na kredity, kterými jde platit na Slevomat.cz.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na usti2@ckkalousek.cz.

Michaela

Dobrý den. Chtěla bych jet sama, vím, že musím i tak koupit dva vochery. Ale cena je i s dopravou, byla by nějaká sleva když obsadim pouze jedno místo?? Děkuji.

CK Kalousek

Dobrý den,
pokud budete sama, pak si zakoupíte 1 voucher na portálu Slevomat.cz a příplatek za jednolůžkový pokoj uhradíte přímo cestovní kanceláři. Pro přesnou výši příplatku za jednolůžkový pokoj prosím uveďte, o jaký termín máte zájem. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na usti2@ckkalousek.cz.

Tibor Vyskočil

Dobrý den,
mám dotaz. Uvádíte, že v ceně varianty je 7× ubytování ve 2lůžkovém pokoji. V celkovém popisku je ale uvedeno, že bydlení je ve 2–6lůžkových apartmánech. Jak to tedy je? Pokud koupím 2 vouchery, mám jistotu, že budu mít samostatný pokoj pro dva?

Děkuji.

CK Kalousek

Dobrý den,
ano, pokud koupíte 2 vouchery, budete mít ubytování ve 2lůžkovém pokoji/studiu. Nikoho dalšího k Vám neubytujeme.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na usti2@ckkalousek.cz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru