Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

8 prosluněných dní na italském ostrově Ischia s polopenzí

4,3 / 5 CK Petra Tour Itálie (mapa) 64 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zuzana Teo

Dobrý den, je možné se dostavit na místo pobytu v pondělí u zájezdu který je od soboty do soboty ? Děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den,
ano, bylo by možné i od pondělí. Koupit voucher na sobotu a smlouvu pak připravíme na pondělní termín.
Děkuji a pěkný den!

Martina

Dobrý den,
je možno si za příplatek objednat pokoj s klimatizací?
Jak daleko je nejbližší pláž od hotelu a jak často hotelobý bus jezdí zpět do hotelu, kdybychom chtěli během dne tam a zpět?
Děkuji. Martina

CK Petra Tour

Dobrý den,
hotel klimatizaci nemá k dispozici. Možný je pouze klasický větrák (k dispozici na pokoji comfort – za příplatek, pokud byste chtěli jen větrák, tak bychom zjistili, zda ta možnost je). Nejbližší pláž je cca 30 minut chůze z kopce, zpět je lepší využít dopravu. A nebo pak zátoka Sorgeto cca 20 minut + 200 schodů. To ale není klasická pláž. Hotelový svoz jezdí 1× po snídani a pak 1× před večeří. Během dne ne. Nicméně je možné využít místní MHD dopravu, jedzí více linek, takže je to přibližně každých 10–20 minut. Jízdenka na MHD stojí 1,20€ (jednorázová, nepřestupní). Je možné koupit i týdenní permanentku za cca 13€ a tu pak využít po cestách na ostrově. Určitě se vyplatí se jet podívat i na jinou pláž, je to hodně různorodé.
Pro bližší informace nás, prosím, kontaktujte telefonicky nebo e-mailem.
Děkuji a pěkný den!

Romi

Dobrý den. Budete mít také nějaké termíny na srpen zde na slevomatu? Děkuji.

CK Petra Tour

Dobrý den,
bohužel nebudeme. V této sezóně se již žádné jiné termíny vypisovat nechystáme . Srpen a září patří k nejvyšší sezóně, tam je obsazenost již velmi dobrá. Nicméně můžete sledovat LAST MOMENT nabídky na našem webu, třeba se tam pro Vás něco vhodného objeví.
Děkuji a pěkný den!

Denisa K.

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak to chodí když to je jeden dospělý a jedno dítě 4 roky děkuji za odpověď

CK Petra Tour

Dobrý den,
musí se platit 2 pevná lůžka, tzn. 2× voucher za 6.290,–. V tomto případě bohužel není poskytována žádná sleva.
Děkuji a pěkný den!

Helena Chroustová

Dobrý den,
je možné se dostat do této destinace letecky?
Děkuji za info.H.Chroustová

CK Petra Tour

Dobrý den,
ano, nabízíme možnost přikoupení letecké dopravy. Letí se do Neapole a odtud transfer do přístavu, trajekt a transfer do hotelu.
Pro bližší informace nás, prosím, kontaktujte e-mailem/telefonicky.
Děkuji a pěkný den!

Hana Filová

Dobrý den,
děkuji za odpověđ, co se týká cen. Máte ještě volný 4 lůžkový pokoj, jak jste mi psala v termínu 15.7.-22.7.2017?
Diky
 Filová

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, pokoj je v tomto termínu volný.
Děkuji a pěkný den!

Hana Filová

Dobrý den, jaká by byla cena pro 2 dospele a 2 děti 2,6 let?
Děkuji.
 Filová

CK Petra Tour

Dobrý den,
dospělá osoba – cena voucheru. Děti platí 50% z ceny voucheru. Tedy na červencové termíny 2× 6.290,– + 2× 3.145,–. Celkem 18.870,–. Za předpokladu, že budete s dětmi na 4lůžkovém pokoji a bude volný ve vybraném termínu.
Děkuji a pěkný den!

Iva Spálenková

Dobrý den,
máte prosím ubytování 2 dospělé + 2 děti (10 a 6 let) v termínu od 8.7.? Děkuji. S pozdravem Iva

CK Petra Tour

Dobrý den,
ano, v tuto chvíli je 4lůžkový pokoj k dispozici v termínu 08.07. – 15.07.
Děkuji a pěkný den!

Václav Janek

Zdravím,vstup na pláž Sorbeto tedy kde se termál vlévá do moře je zdarma nebo zpoplatněn?Jaká je teplota vody a je to plytké i pro děti,není něco podobného blíže

CK Petra Tour

Dobrý den,
přístup i koupání v zátoce Sorgeto je zdarma. K zátoce sejdete po cca 200 schodech. Jedná se spíše o takové kamenné vany, není to na plavání. Přístup do vody je na některých místech trošku náročnější, doporučujeme boty do vody, trochu to klouže. Koupání je spíš formou tam vejít a v podstatě sedět v té teplé vodě. V druhé půlce zátoky si můžete i zaplavat, nicméně tam teplota vody bude již normální jako jinde, a přístup je přes kameny, takže ne zcela ideální, ale dále se plavat dá. Pokud se týká teploty vody tam, kde vyvěrají prameny, tak samozřejmě nelze říci přesně. Vždy záleží, jak moc se mořská voda mixuje s tou termální, zda fouká, a v každém tom místě je to jiné. Ale je to na sezení velmi příjemné, pokud jsou ideální podmínky. V určitých místech je potřeba si dávat pozor, aby se člověk neopařil. Je to jediné místo na ostrově, kde je voda opravdu teplá díky pramenům, místy až horká, jak jsem psala. Jinak je možné pak vyzkoušet např. pláž Cava Grado, kam jezdí hotelový svoz, kde občas místy narazíte také na nějaký teplejší pramen. Pro děti je nejvhodnější pláž Chiaia nebo San Montano, kde máte pozvolnější vstupy, ale je potřeba si k nim dojet a teplota vody je standardní jako jinde. Nicméně v červenci je již samozřejmě voda dostatečně teplá na příjemné koupání.
Pěkný den!

Zdeňka Moravcová

Dobrý den, jaká by byla cena při tomto složení: 2 dospělí a 3 dětí (6, 8 let a téměř jednoleté batole). Děkuji za odpověď
A je vůbec ještě volno?

CK Petra Tour

Dobrý den,
dospělá osoba cena voucheru, děti 6 a 8 let mají slevu 50%. Dítě 1 rok je zdarma, s tím, že spí s rodiči na posteli a platí se jen případná konzumace na hotelu. Jednalo by se o 4lůžkový pokoj, museli bychom zjistit, zda má hotel k dispozici. V případě zájmu nás kontaktujte a zjistíme. Nevím, o který termín se jedná a zda budete chtít nějakou dopravu.
Děkuji a pěkný den!

Ivana

Dobrý den, je ještě volný termín 22.7 – 30.7. s autobusovou dopravou? Jak jsou vybavené autobusy, které tam jezdí? Moc děkuji za odpověď.

CK Petra Tour

Dobrý den,
ano, tento termín je k dispozici. A nebo pak týden před, tj. 15.07.-22.07. (resp. s dopravou 14.07. – 23.07.).
Doprava zahraničním autobusem SETRA 516 HD s WC, klimatizací, videem a možností zakoupení chlazených a teplých nápojů. Autobus je poměrně nový, pohodlný.
Děkuji a pěkný den!

Matěj

Dobrý den,
Máte volný pobyt 8.7. – 15.7.2017 pro dvě osoby?
Múžu zakoupit bez problému voucher, nebo Vás mám nejdříve kontaktovat?
Jiný termín neni pro nás vhodný, děkuji.

CK Petra Tour

Dobrý den,
ano, pro tento termín je dvoulůžkový pokoj k dispozici, můžete zakoupit voucher.
Děkuji a pěkný den!

Mertová

Dobrý den.chtěla bzch se zeptat na od 15.7–22.7,zda je volný a jestli je možná i kombinovaná doprava,tam autobusem a zpět letadlem.Jinak bych samozřejmě zvolila pro nás schůdnější cestu,děkuji za odpověď. Mertová

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, pokoj je k dispozici. Doprava by byla možná i kombinovanou formou – cena 6.990,–/osoba. Jinak je možná i autobusová nebo letecká doprava na obě cesty. Ceny pod nabídkou akce na slevomatu.
Přeji pěkný den!

Dominika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho trvá cesta autobusem (z Prahy) a jak dlouho cesta trajektem. Děkuji.

CK Petra Tour

Dobrý den,
z Prahy se vyjíždí v 08:30 ráno v pátek. V sobotu v 5h ráno přijíždíte do přístavu. Poté se čeká na trajekt, který jede přibližně kolem 6h, plavba trvá cca 1–1,5h v závislosti na vybrané společnosti.
Děkuji a pěkný den!

Jana K.

Dobrý den, jaká by byla prosím konečná cena pro rodinu – 2 dospělí a 2 děti – 20 měsíců ( menší by spalo s námi v posteli) a 3,5 roku vč. letecké dopravy a transferu do hotelu? Předem děkuji.

CK Petra Tour

Dobry den,
rada bych Vam sdelila konecnou cenu, ale u letecke dopravy potrebujeme znat presny termin pobytu kvuli poctu osob na transfery, abychom mohli sdelit cenu. Kontaktujte nas prosim na e-mail nebo telefonicky, radi vam cenu sdelime.
Dekuji a pekny den

Ivana Knoppová

Dobrý den,
je prosím ještě místo pro dvě osoby v termínu 8.-15.7. a je v tomto termínu ještě nějaká doprava?

CK Petra Tour

Dobry den,
ano, tento termin je k dispozici a i oba typy dopravy. Autobus – 3.500,–/osoba, letadlo vcetne transferu – 8.690,–/osoba.
Dekuji a pekny den

Ivana De Feudisova

Dobryden,je mozne mit malehopsa vhotelu?

CK Petra Tour

Dobry den,
ano, je to mozne, pokud se jedna o psa opravdu maleho vzrustu, musime se zeptat na rasu, ktera je potreba nahlasit. Pes nesmi na hotelu rusit ostatni hosty a pokud budete odchazet ven, tak si vzit psa vzdy sebou. Priplatek 5eur/den.
Dekuji a pekny den

Jan Novak

Dobry den,

je na kazdem pokoji televize a je mozne pripojeni wifi na pokojich?

 Dekuji

CK Petra Tour

Dobrý den,
televize jsou na pokojích comfort, které jsou za příplatek. Wi-fi připojení je možné ve společných prostorách, to je hala u recepce, bar, teresa.
Děkuji a pěkný den!

Dana

Dobrý den,

můžete mi prosím uvést přibližné ceny výletů pořádaných CK na Ischii? Zajímá mě zejména výlet Vesuv, Pompeje a ostrov Capri. Děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den,
uvádím přibližné ceny z loňského roku. Okruh ostrovem 20€, Capri 62€, Vesuv+Pompeje 55€ (+vstupy), Za poznáním starodávné Ischie 19€, Léčivý pramen Nitrodi s obědem v původním vinném sklípku 33€. Nabídka výletů může být i širší, záleží na konkrétním období, obsazenosti apod.
Děkuji a pěkný den!

Sylva

Dobrý den, termíny 27.5.-3.6.či 24.6.-1.7.jsou ještě volné? 1 dospělá os.a 3 děti 10, 8 a 5 let. Bus 3500 mi přijde hodně pro nás 4. Čili bych dopravu pořěšila vlastním způsobem.
Cena by tedy byla 2× 5.690+ 3× 50% ceny?
17.070? Počítám správně?
Děkuji předem za odpověď.
S. Tk.

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, oba termíny jsou ještě volné. Dopravu samozřejmě necháme na Vás, ale o moc méně Vás nevyjde, zda-li tedy vůbec to bude méně. Pokud se týká ceny, platí se 2 pevná lůžka v pokoji, tj. 2× 5.690,–+ 2× dítě na přistýlce 50% z ceny. Celkem tedy 17.070,–, jak píšete.
Děkuji a pěkný den!

LB

Dobrý den, je možné cestovat sama 20 – 27/5, je k dispozici jednolůžkový pokoj za příplatek a volné místo v autobuse? Děkuji moc za reakci :-)

CK Petra Tour

Dobrý den,
ano, určitě, možné to je, místo je v hotelu i v autobusu. Prosím ozvěte se nám do kanceláře a můžeme domluvit detaily :-)
Děkuji a pěkný den!

Svatava

Dobrý den, je možno dokoupit autobusovou dopravu v termínu 10,6–17,6,

CK Petra Tour

Dobrý den,
ano, doprava je v tomto termínu k dispozici.
Děkujeme a pěkný den!

Lucie Váchová

Dobrý den,
jaká doprava je možná v brzkých ranních hodinách z hotelu do přístavu? Je možné spolehlivě využít místní autobus tak, aby bylo možné v klidu stihnout trajekt i letadlo?

CK Petra Tour

Dobrý den,
záleží, co znamená v brzkých ranních hodinách. Místní doprava jezdí přibližně od 5 hodin ráno. Ráno by k žádným zpožděním docházet nemělo, přes den se to může stát vlivem obsazenosti ostrova, dopravní špičky apod. Do přístavu Vám od tohoto hotelu jednou 3 linky. Ale samozřejmě nikdo Vám nezaručí dopředu. Další varianta je pak objednat si u delegátky transfer a nebo využít taxi, většinou mají připravené přímo ceny na jednotlivá místa, tak se s ním dohodnout třeba i předem.
Děkuji a pěkný den!

Kateřina Šafrová

Dobrý den,
bylo by možné dokoupit leteckou dopravu v termínu 10. – 17.6. ?
Kolik by případně stála pro dvě osoby?

CK Petra Tour

Dobrý den,
v tomto termínu máme momentálně poslední 2 letenky v rezervaci, může se tedy stát, že se ještě uvolní. Nicméně můžeme připravit kalkulaci na jiné letecké společnosti v jiné letový den. Cena letecké dopravy je 8.690,–/osoba včetně tranferu z letiště do hotelu a zpět. V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte na 386 352 653 nebo petratour@petratour.cz.
Děkuji a pěkný den!

Anna Hegerová

Dobrý den,

pouští děti 1.rok do termálů? Na Slovensku ano, tak zda i v Itálii? Děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den,
pravděpodobně Vás tam v některém z termálních parků pustí, nicméně pro takto malé dítě to není vhodné. Voda je ve většině případů velmi radioaktivní (což pro léčebné účely je v pořádku), pro děti to vhodné není. I starším dětem je doporučeno pobyt v termální vodě pouze krátce a pak delší odpočinek. Nicméně jsou hotely a i ve většině termálních parků je k dispozici vždy nějaký bazén s minerální vodou (tedy ne termální) nebo s mořskou vodou a tam s dítětem určitě můžete. Jen je potřeba se vyhnout těm termálním.
Děkuji a přeji pěkný den!

Petra

Dobrý den,nabízíte i volné termíny v srpnu?5.8.-11.8.2017 a jaká by byla případně cena,děkuji Petra

CK Petra Tour

Dobrý den,
pokud by se jednalo pouze o ubytování bez dopravy, tak by byl tento termín volný. Nicméně srpen je úplně nejdražší sezóna, prodejní cena za pobyt na 7 nocí s polopenzí je 13.490,–/osoba. V případě Ischie doporučujeme nejen kvůli cenám, ale též kvůli množství turistů a počasí volit raději červen, červenec, září.
Děkuji a pěkný den!

Jana Kollárová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na nástupní místo Praha: do kterých měst pak ještě autobus zajíždí, než opustí ČR? Tj. kolik zajížděk?
 Děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den,
autobus jede po trase Praha – Písek – České Budějovice – Kaplice. V Kaplici bývá pauza cca 30 minut a pak se pokračuje dále do Rakouska.
Pěkný den!

Petra Zmeskalova

Dobrý dem, můžete mi prosim napsat, kolik by stál trajekt na Ischii?
Dekuji PZ

CK Petra Tour

Dobrý den,
pokud se ptáte na cenu za auto, tak je to od cca 50€/jedna cesta/auto+řidič. Nicméně jezdí tam 2 společnosti, tato je levnější a pak dražší, tam je to od cca 70€/jedna cesta/auto+řidič. Trajektový lístek pro osoby je od cca 14€/jedna cesta.
Děkuji a pěkný den!

Eva

Dobrý den,chtěla bych se zeptat ohledně stravy.Bylo by možné zajistit bezlepkovou stravu.Děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den,
ano, bezlepková strava je možná na tomto hotelu.
Děkuji a pěkný den!

Jana

Dobry den,chtela bych si objednat pobyt na 2× tyden,bohuzel ale neni vypsany termin 1.7–8.7.,ten je jiz plne obsazen?Jine po sobe jdouci terminy nam nevyhovuji.Bylo by nas celkem 6. Dekuji

CK Petra Tour

Dobry den,termín 1.7.-8.7. neni plne obsazen na hotelu,nicméně je jiz obsazen hodne,proto neni vypsan.Prosim ozvete se nam na e-mail nebo telefonicky v utery a radi se na to podíváme.Dekuji a pekne Velikonoce!

Kris V

Dobrý den,

poprosím Vás o cenu za trajekt. Pochopila jsem to správně, že autobusová neobsahuje cenu za trajekt? Děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den,
v ceně autobusové dopravy již trajekt a všechny transfery jsou, neplatíte tedy již nic navíc :-) Děkuji a pěkný den!

Petr Horká

Dobrý den. Kolik platí dítě 2roky, když nepotřebuje přistýlku, stravu a nic podobného? Děkuju pěkně Petra

CK Petra Tour

Dobrý den,
pokud by se jednalo o dítě do 2 let (resp. do 1,99), tak to neplatí samozřejmě nic. Pokud již mu však 2 roky jsou, má slevu 50% z ceny, to platí pro děti 2–12 let, bez ohledu na to, zda potřebuje či nepotřebuje přistýlku, hotel má ceny takto nastavené. V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte na telefonu 386 352 653.
Děkuji a pěkný den!

Jana

Dobrý den,
chci se informovat ,zda hotelový autobus jezdí k plážím bezplatně.
Děkuji.
Zdraví Jana

CK Petra Tour

Dobrý den,
ano, jezdí bezplatně, nicméně pouze 1× dopoledne po snídani a pak 1× odpoledne zpět před večeří. Je potřeba se dopředu objednat.
Asi 200m od hotelu je také autobusová zastávka místní dopravy, kterou se dopravíte kamkoliv. Ideální je zakoupit permanentku na pobyt za cca 13€ (údaj z loňského roku, letošní prozatím nemáme) a můžete po ostrově cestovat, kam budete chtít. Autobusy jezdí po ostrově dokola, takže se dostanete opravdu kamkoliv.
Děkuji a přeji pěkný den!

Dana

Dobrý den,

v kolik hodin je prosím v případě autobusové dopravy odjezd v pátek z Prahy? Pokud bych na zájezd chtěla vyrazit sama, stačí si koupit voucher a v cestovní kanceláři se následně doplácí pouze příplatek za jednolůžkový pokoj?

Pokud by nějaká žena měla zájem o sdílení dvoulůžkového pokoje, příp. o společnost na dovolené, klidně se mi ozvěte :-)

Děkuji.

CK Petra Tour

Dobrý den,
odjezd z Prahy bude pravděpodobně v 08:30 – stanice Metro A Strašnická. V Neapoli v přístavu je pak autobus druhý den cca v 5h ráno. Poté trajekt na Ischii a cesta do hotelu.
Ano, pokud budete chtít jet sama, stačí koupit voucher a u nás doplatíte příplatek za jednolůžkový pokoj, případně dopravu.
Pokud se týká o sdílení pokoje, tak tuto službu bohužel neděláme, nemáme s ní úplně dobré zkušenosti. Nicméně pokud by se objevil stejný zájemce, tak Vám můžeme zprostředkovat např. kontakt, pokud byste se domluvili, smlouva by musela být pak společná na dvoulůžkový pokoj. Ale nemusíte se bát, že budete na hotelu sama, máme tam každý týden nějaké české klienty, někdy více, někdy méně, takže určitě tam poznáte někoho, s kým budete moci něco podniknout na ostrově :-)
Děkujeme a pěkný den!

Valentová Anna

Je
hotel bezbarierový ?

CK Petra Tour

Dobrý den, hotel bohužel není bezbariérový.
Děkuji a pěkný den!

Zizd

Dobrý den, Ischia je krásný ostrov. V tomto hotelu jsem již byla (přes jinou CK) a ráda bych se zeptala, zda se od roku 2013 změnili majitelé? Koukala jsem, že už se změnil popis hotelu i okolí. Je trošku realističtější :), ale nerada bych na další dovolené jedla jídlo koupající se v tuku vařené českým kuchařem z protlaků „Aro“ dovezených z ČR. Máte prosím tuhle informaci? Děkuji a přeji hezký den.

CK Petra Tour

Dobrý den,
hotel byl koupen v roce 2013 českými majiteli, tak pokud jste byla na hotelu v roce 2013, budou to pravděpodobně stejní majitelé. Nicméně přístup v hotelu se změnil, ale ani v roce 2013 nevařil český kuchař, ten tam nikdy nebyl, vaří místní kuchař z místních surovin, rozhodně se nepoužívají „aro“ protlaky, jelikož Ischia je bohatá na místní čerstvé produkty. Kuchyň je velice chutná, středomořská, nicméně pro každého je samozřejmě chutné něco jiného. Je potřeba počítat s tím, že se využívá hodně i olivový olej, ale nedá se říct, že by se jednalo o jídlo koupající se v tuku, většina klientů si jídlo velmi chválí.
Přeji pěkný den!

Veronika

Dobry den, jsou v nabídce i pokoje pro 2 dosp.a 2 děti (9,7 let)? Jaka by byla cena v letním terminu. Dekuji.

CK Petra Tour

Dobrý den,
ano, i tyto pokoje jsou na hotelu k dispozici. Museli byste zakoupit 2× voucher za 6.290,–/osoba (pro pobyt v červenci – dle nabízených termínů) a děti mají slevu 50%. Celková cena za 7 nocí s polopenzí by byla 18.870,– pro všechny 4 osoby.
Pěkný den!

Klára

Dobrý den, je možné využít FKSP? To by znamenalo zablokovat si termín, poslat Vám objednávku a vy fakturu, která by se pak zaplatila. Děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den,
v normálním případě to samozřejmě možné je. Nicméně zde, jelikož probíhá platba ubytování přes slevomat, tak Vás poprosím domluvit se přímo s nimi. Pokud byste doobjednávali dopravu, tak na tu vystavit fakturu můžeme určitě.
Děkuji a pěkný den

Klara

Dobrý den, máte pobočku v Hradci Králové, kde by bylo možné sjednat podmínky?
 Děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den,

kancelář máme pouze v Českých Budějovicích. Můžeme vše vyřídit po telefonu, e-mailu, smlouvu lze zaslat poštou, budeme se snažit Vám maximálně vyhovět takto „na dálku“.

Šárka

Moc děkuji za rychlou odpověď. Ještě mám otázku zda-li je v ceně autobusové dopravy i trajekt? Případně kolik stojí?
Moc děkuji

CK Petra Tour

Autobusová doprava je z ČR až do hotelu, tzn. včetně trajektu, ten již navíc neplatíte :-)

Šárka

Dobrý den,
je možno dokoupit autobusovou dopravu ke všem termínům?
Tedy i k termínu 20–27.5.? Moc děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den,

ano, ke všem termínům je doprava k dispozici, i v květnu. Květen je na Ischii nádherný, vše je rozkvetlé, počasí stabilní a letní, vřele doporučujeme :-)

Jana Čonková

Dobrý den,jaka je prosim cena letecké dopravy pro dospele a děti?

CK Petra Tour

Dobrý den,

cena letecké dopravy je 8.690,–/osoba, včetně transferu do hotelu na pravidelných sobotních letech. U dětí záleží na věku, ale pokud je dítěti 4 roky a více, platí bohužel stejnou cenu, tam letecká společnost nerozlišuje. Nicméně některé termíny jsou již vyprodané, konkrétní informace Vám rádi sdělíme na tel.: 386 352 653.

Robil

Dobrý den, kolik hodin trvá cesta autobusem? Jaká jsou nástupní místa? Děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den,
nástupní místa jsou uvedena úplně dole pod textem akce:

hlavní nástupní místa (bez příplatku): Praha, Příbram, Písek, České Budějovice, Kaplice
nástupní místa za příplatek 300 Kč/os./obou­směrně: Mladá Boleslav, Plzeň, Tábor
nástupní místa za příplatek 500 Kč/os./obou­směrně: Liberec, Jablonec nad Nisou, Turnov, Brno, Humpolec, Jihlava

Cesta z Českých Budějovic trvá přibližně 17h do přístavu, poté trajekt a na ostrově do hotelu přibližně 45 minut.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru