Nabídku Exkluzivní jízda v závodní formuli Renault 2.0 mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vystřelíte jako šíp: Exkluzivní jízda v závodní formuli Renault 2.0

4,6 / 5 Enjoy Racing (2 pobočky) Trenčín  (mapa) 49 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Terez

Dobrý den,
jaký je rozdíl mezi jízdou start a jízdou pilot??
O příplatku jsem si přečetla :)

Enjoy Racing

Ahoj Terez,

rozdiel je v dĺžke jazdy. Pri programe START sa jazdia 4 kolá, pri programe PILOT je to 7 kôl. Príplatok je pri oboch jazdách rovnaký.

Enjoy Racing
 Tomáš

Tereza Klesová

Dobrý den,
Kolik je příplatek za palivo na 4kola?
Na 4kola s palivem uz máte bohužel vyprodáno.
Děkuji.
 TK

Lukáš

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na okruh u Prahy.Otázka zní jak dlouho trvá zhruba ujetí těch 4 kol?A zda se jedná o klasický okruh či postavený okruh například na letišti?

Enjoy Racing

Ahoj Lukáš,

jedno kolo trvá do dvoch minúť. Okruh je postavený na letisku, nejedá sa ale len o jazdu len na runway-i. Využívame aj ďalšie plochy. Okruh je tým pádom zložený z roviniek a technckých častí (pomalšie aj rýchle zákruty). Jazda na okruhu by bola niekoľkokrát drahšia. Jazdíme preto na veľkých letiskách, ktoré dokážeme „zokruhovať“ a čo najviac sa priblížiť jazde na profesionálnom okruhu. Určite si jazdu naplno užiješ.:)

Enjoy Racing
 Tomáš

Lukáš

Dobrý den,jak dlouhý je okruh u Prahy a jak dlouho trvá zajetí jednoho kola když jsou v ceně jen 4 kola?

Jirka

Dobrý den,
měřím 192cm, 89 kg, měříte nějak přísně, nebo si můžu kupon koupit? Jsem nadšenec do motokár, takže bych si rád projel i formuli.
Děkuji Jirka

Enjoy Racing

Ahoj Jirka,

myslím, že by nemal byť s jazdou problém. Náš inštruktor je rovnako vysoký, len o niečo ľahší. Na mieste nemeriame, ani nevážime.:) Sú to skôr orientačné miery. Každý má inú postavu. Ide o to, aby sa do formule v pohode zmentil. Kokpit je malý, funkčný. Žiadny luxus.:) Ak by si mal ale problém s miestom, môžeš si jazdu odjazdiť na Arieli Atom 3.5 – https://www.slevomat.cz/sleva/1119315-blazniva-jizda-v-rychlem-aute-ariel-atom-3-5 . Je to taká raketová motokára. Takže by si v podstate o nič neprišiel.:) Ale myslím, že by to malo byť s výškou a váhou OK. Budeme sa na teba tešiť.

Enjoy Racing
 Tomáš

Oldřich Nosek

Zdravím, jakou přibližně max. rychlostí můžu v dáném okruhu dosáhnout s R2 ? diky

Enjoy Racing

Ahoj Oldřich,

rýchlosť na konci najdlhšej rovinky býva v závislosti od jazdca okolo 200 km/h. Pocit z rýchlosti je dokonca oveľa intenzívnejši, nakoľko sa jedná o otvorený monopost.:)

Enjoy Racing
 Tomáš

Michal Richter

PS: Vidím také zvýšené patníky. To je doufám jen nějaký výjezd z „boxů“, nebo takto vysoké patníky jsou i na okruhu, kde se jezdí?

Enjoy Racing

AHoj Michal,

fotky sú zatiaľ z Anglicka, odkiaľ sme formule kupovali. Sezóna ešte nezačala, takže zatiaľ nemáme vlastné fotky. Letisko v Tchřovicích má širku približne 30 metrov, v jednom úseku je šírka 15 metrov a časť okruhu má šírku 60 metrov. V Trenčíne má letisko širku 25–30 metrov. Myslím, že mimo profesionálnych okruhov budeme jazdiť na najlepších miestach v rámci Česka a Slovenska. Určite budeš mať možnosť formulu poriadne prehnať.:)

Enjoy Racing
 Tomáš

Lukáš -

Dobrý den, závodní kombinézu si zapůjčit nelze? Když už to má být zážitek na celý život, tak se vším všudy :-) Jedná se mi totiž o 2 věci – jak o pocit profi závodníka, tak i o fotografie…

Enjoy Racing

Ahoj Lukáš,

žiaľ, kombinézy zatiaľ nemáme. Tých veľkostí musí byť naozaj veľké množstvo. Musí sedieť každému. Snažime sa cenu za jazdu držať čo najnižšie, aby boli čo najdostupnejšie. Určite by ale kombinéza pocit profi závodníka ešte umocnila. Máme v pláne rozšíriť ponuku aj na jazdy na okruhu, kde už je kombinéza povinná. Užite si ale jazdu užiješ aj bez kombinézy.:)

Enjoy Racing
 Tomáš

Honza

Ahoj, rádi bychom dali formuli jako darek, ale z časové tísně by pro nás připadal v úvahu termín nejdříve v září. Je možné koupit voucher teď byť je platnost do července?

Enjoy Racing

Ahoj Honza,

samozrejme, je to možné. Budeme jazdiž až do září. Po zaplatení voucheru je ale potrebné zaslať nám na e-mail túto informáciu spolu s kódom voucheru kvôli uplatneniu. Po skončení platnosti už totiž nedokážeme voucher uplatniť na stránke Slevomatu. Verím, že sa bude darček páčiť.:)

Enjoy Racing
 Tomáš

Jan

Vejde se tam 2 metrovy clovek?

Enjoy Racing

Ahoj Jan,

tá výška je už dosť veľa. Skôr si myslím, že by to bol problém. Všetko záleží aj od postavy. Na letisku jazdíme aj na Ariel Atom 3.5, čo je jedno z najrýchlejšíh áut na svete. Je tu teda ešte varianta, že ak by si sa nezmestil do formule, môžeš si jazdu odjazdiť na Arieli – https://www.slevomat.cz/sleva/1119315-blazniva-jizda-v-rychlem-aute-ariel-atom-3-5 . Jazda na Ariel Atom je naozaj exkluzívny zážitok, rovnako ako na formule. Takže by si v podstate o nič neprišiel.:) Verím, že sa uvidíme na letisku.

Enjoy Racing
 Tomáš

Petr Číhalík

Dobrý den.
Palivový příplatek slouží pro možnost zajet si více kol?

Enjoy Racing

Ahoj Petr,

nie, palivový príplatok sa hradí k základnej jazde. Pri zakúpení máš možnosť vybrať si úhradu palivového príplatku priamo cez Slevomat alebo ho uhradiť v hotovsti v deň jazdy. Ak si budeš chcieť užiť ešte viac, na mieste si budeš môcť zakúpiť ďalšie kolá za zvýhodnenú cenu.

Enjoy Racing
 Tomáš

Tomáš Kozel

Jaký to má zrychlení??

Enjoy Racing

Ahoj Tomáš,

formula to dá z 0 na 100 km/h za 3,5s. Aj keď je to už poriadny kopanec pri zrýchlení, ešte väčší zážitok je priľnavosť a brzdy. To sa ťažko opisuje slovami.:) To si proste musíš zažiť.
Ak ti ale ide hlavne o zrýchlenie, spolu s formulami Renault 2.0 jazdíme aj na Ariel Atom 3.5, ktorý je ako raketa. Z 0 na 100 km/h za 2,7s. A to už je jedno z najnižších čísel na svete medzi autami.:) https://www.slevomat.cz/sleva/1119315-blazniva-jizda-v-rychlem-aute-ariel-atom-3-5

Takže si môžeš vybrať, čo ti viac sedí. Alebo si užiť a porovnať oba stroje. Budem sa na teba tešiť.

Enjoy Racing
 Tomáš

Michal

Kdy si muzu domluvit termin?

Enjoy Racing

Ahoj Michal,

termín si môžeš zarezervovať priamo na stránke http://www.enjoyracing.cz/terminy/ . Máme už vypísané prvé termíny.

Enjoy Racing
 Tomáš

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru