Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Čištění a plnění autoklimatizace s dezinfekcí vozu ozónem

4,0 / 5 AutoSabi Jablonec nad Nisou  (mapa) 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Pepa

Máte kladné hodnocení, ale v záporných poměrně dost lídí překvapilo na co zde upozorňuji. Proto si myslím, že to není srozumitelné a běžné účtovat celou náplň když všechno chladivo odsajete a pak ho vracíte a zákazníkovi účtujete náplň celou ikdyž dopníte pouze část. Nikde u konkurence jsem se s tímto nesetkal. Běžná sazba u konkurence je za čištění ozónem kolem 450,– + odsátí a doplnění za 250,– + chladivo dle toho kolik chybí se účtuje 1g za 1,–. Takže pokud přijedu s autem kde mi chybí pouze 50g do plného stavu z 550g tak u konkurence zaplatím 450+250+50=750,– U Vás dám 199,– slevomatu pak 1,5,– Kč za 1g tj. se slevou –100g nutné zaplatit 450g (450*1,5) tj. 675+199=874,– Takže to žádná úspora opravdu není. Nechci Vás nějak kritizovat jen na toto upozornit. Přeji hodně spokojených zákazníků.

Slevomat.cz

Dobrý den, veškeré příplatky jsou uvedeny na voucheru:
Kompletní vyčištění – odsátí veškeré staré chladící náplně včetně starého oleje
Kontrola těsnosti chladiče a trubek chladicího systému
Kontrola tlaku
Naplnění klimatizace – novým chladivem v ceně je 100g náplň chladiva R134a
Nová náplň oleje dle potřeby max. ale 30ml
Dezinfekce klimatizace ozónem
ZDARMA Výměna kabinového filtru – filtr není v ceně, nutno objednat při rezervaci termínu a zakoupit v servisu, cena dle typu vozu
Příplatky:
V ceně voucheru je nové chladící medium R134a plněno do výše 100 g – dle potřeby tipu vozidla se plní chladivo a nad 100 g je za příplatek 1 g/1,50 Kč.
Kabinový filtr není v ceně. Cena filtru dle typu vozu od 300,– Kč, přesnou cenu se dozvíte při tel. objednávce při nahlášení typu vozidla (rok. výroby, obsah, kw)
Další objednané služby v servisu: čištění interiéru, přezutí vozidla, opravy klimatizačních trubek, oprava chladiče atd. Hezký den, Tereza

Pepa

Samozřejmě, že se vždy odsává celá náplň a plní se vždy doplna. U Vás ale zákazník vždy zaplatí celou novou náplň! V tom to máte jinak než ostatní a proto je to velmi klamavé. Podívejte se do hodnocení, zde toto komentuje více lidí, které toto nestandartní jednání velmi překvapilo. U konkurence pouze zaplatím množství potřebné k naplnění do plna, tzn. že pokud mi bude chybět např. pouze 80g tak zaplatím pouze toto množství a ne plnou náplň jako u vás cca 550g.

AutoSabi

Nemyslim si že by jste u konkurence za servis klimatizace kdy plnička pracuje 1 hodinu, dezinfekci ozonem a výměnu filtru zaplatil 80,– kc za doplnění 80g chladiva. Neznám žádný takový servis tady v Jablonci a pokud vím tak plnění klimatizace u konkurence je dražší než u nás. A jak jsem již psala. Je potřeba číst co si kupujete. Myslím si že akci máme dopodrobna popsanou a o odčítání chladiva se nikde ne zmiňujeme. Nikdy jsme žádné odčítání nepraktikovali a ani není co odčítat. Do systému se dává celá nová náplň, ta stará co tam byla je odsáta, 100 g je v ceně voucheru co je nad 100 g se doplácí. A za tuto cenu Vám klimatizaci s dezinfekci v žádném jiném servisu neudělají. A určitě jste si všiml, že máme mnoho kladných hodnocení kde zákazníci si umí přečíst celou akci a ví co si kupují na rozdíl od těch co si přečtou jen nadpis a cenu a podrobný popis už né a chtěli by nejlépe vše zadarmo. Přeji Vám krásný den. Romana Szabo

Pepa

Dejte si pozor! Vždy budete platit celé naplnění i když Vám bude chybět třeba jen 60g. Mají to velmi šikovně napsané, aby to klamalo v jejich prospěch. U konkurence platíte vždy pouze to co Vám chybí do celé náplně. Příklad. Máte mít náplň např. 550g a odsaje se 470g, tak u konkurence zaplatíte pouze 80g tj. cca 80,–. Zde zaplatíte celých 550g samozřejmně se super slevou 100g.

AutoSabi

Dobrý den pane Pepo.
Pokud by jste si prostudoval celý text naší akce, určitě se dočtete, že z klimatizace se odsává veškerá stará náplň, pak se dělá zkouška těsnosti a čištění klimatizačního okruhu. Po dokončení těchto procesů se do klimatizace dává celá nová náplň. Takže se auto bude plnit potřebným množstvím novým chladivem, opravdu nestudujeme kolik starého chladiva se z klimatizace odsaje. A ani v jiných servisech se nepraktikuje žádné odčítání. Výrobci uvádí, že za rok je až 25% uniku chladiva z klimatizačního systému.
My máme plno spokojených zákazníků, kteří se k nám stále vrací ať jsou to naše služby či ceny s kterými jsou nadmíru spokojeni.
Takže pane Pepo, prosím, až budete příště něco komentovat, prostudujte si prosím podrobně celý text akce, kde si myslím, že my máme vše pro zákazníky dopodrobna vypsané. A v akci za tuto cenu není jen čištění a naplnění klimatizace 100 g chladivem, ale akce také obsahuje dezinfekci ozónem, kde zákazník ušetří 499,–Kč a pokud si bude přát i výměnu kabinového filtru, tak za práci při výměně filtru také nic nezaplatí. Za náš tým Vám přeji krásný den. Romana Szabo

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru