Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Jízda v novém Ferrari 458 Italia nebo v Lamborghini Gallardo vč. paliva

4,5 / 5 SportDrive.cz (4 pobočky) Vestec  (mapa) 86 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Leňa Čadrová

Dobrý den,
přítel byl z jízdy nadšený, ale dost mě mrzelo, že jsem mu koupila voucher v podobě dárkového balení, které jsme museli nakonec před jízdou odevzdat což nemáte nikde uvedené. Uvádějte prosím pravdivé a kompletní informace. Kdybych to věděla, tak bych se na dárkové balení vykašlala. Navíc nás mrzí, že záznam nebyl natočen po celou dobu jízdy. Jinak zážitek byl pěkný.

SportDrive.cz

Dobrý den,

děkuji za zaslané informace. Poukaz ze slevomatu stačí předložit, pokud ho od Vás hosteska vybrala, tak se moc omlouvám. Kontaktujte nás prosím na e-mail info@sportdrive.cz a situaci vyřešíme.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak bude po zaplacení probíhat doručení poukazu ? zda přijde na mail, či přímo domů.
 děkuji

Lucie Svadbíková

Dobrý den,
věk 10 let není problém?
Svadbíková

SportDrive.cz

Dobrý den,

děkuji za zaslaný dotaz. Věk 10 let pro spolujezdce není problém, pokud však dítě nesplňuje požadavky viz odkaz, je nutné, aby jste na jízdu vzali vlastní podsedák http://www.rozhlas.cz/zelenavlna/motoporadna/_zprava/dvanact-let-pro-deti-na-prednich-sedadlech-je-minulost--656633.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Katka Vraná

Dobrý den,

omlouvám se, ale … sekla jsem se v jeho výšce. Je problém 197 cm?
Děkuji
 Vraná

SportDrive.cz

Dobrý den,

děkuji za zaslaný dotaz. 197 cm by neměl být problém, auta jsou dostatečně prostorná.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Kateřina

Dobrý den,

ráda bych zakoupila poukaz pro anglicky mluvícího řidiče. Nebude problém s komunikací ze strany instruktora? Dále bychom přijeli na daný zážitek ze zahraničí – jaká je záruka v případě zrušení termínu na poslední chvíli ze strany poskytovatele? Dojde v takovém případě k navrácení peněz či prodloužení platnosti o rok?

Předem děkuji za odpověď.

Kateřina

SportDrive.cz

Dobrý den,

děkuji za zaslaný dotaz. S komunikací v angličtině nebude ze strany instruktora problém. Doporučujeme však tento požadavek uvést do poznámky k rezervaci. V případě velmi špatného počasí je možné, že se jízdy můžou rušit až v den konání akce, není však problém ohledně domluvení nového termínu a prodloužení poukazu.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Radka

Dobrý den, chci koupit příteli jízdu, která by měla být v Brně, nikde jsem ale nedohledala aspoň fotky, jak terén vypadá…můžete mi prosím napsat jak je fit4all areal velky? Nebo jako jízda bude vypadat? děkuji

SportDrive.cz

Dobrý den,

děkuji za zaslaný dotaz. V areálu fit4all je pouze startovní místo a dále jízda probíhá po dálnicích a okresních cestách. Kontaktujte nás prosím na e-mail info@sportdrive.cz, zašleme Vám trasu k náhledu dle vybraného poukazu.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Katka Vraná

Dobrý den,
mám trochu nestandardní dotaz. Měla bych zájem o zakoupení varianty na oba vozy – 2× 30 min. Manžel má ale 190 cm, vejde se do obou vozů? :)
Je pak možnost jet
Předem děkuji
 Vraná

SportDrive.cz

Dobrý den,

děkuji za zaslaný dotaz. Výška 190 cm není problém, v obou autech je dostatek prostoru.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Vitek

Dobry den,
Jak je zaruceno, ze pojedu pozadovamym typem auta a ne jinym ?
 Diky

SportDrive.cz

Dobrý den,

děkuji za zaslaný dotaz. Naše společnost je vlastníkem obou vozů, které inzeruje – tedy Ferrari 458 a Lamborghini Gallardo. Po zakoupení poukazu si vytváříte rezervaci přímo na našich stránkách, kde je nutné zvolit vůz, ve kterém chcete jízdu uskutečnit. Není tedy možné, aby jste uskutečnil jízdu v jiném voze, než na který si vytvoříte rezervaci.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru