Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Šmik, šmik: Parádní sestřih pro všechny délky vlasů i barvení melíru

4,5 / 5 Kadeřnictví Lucie Praha - Karlín  (mapa) 256 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli děláte i trvalou, popřípadě jaký by byl za ni příplatek.

Děkuji za odpověď.

Kadeřnictví Lucie

Dobrý den, trvalou už nějaký čas nedělám. V dnešní době už je trvalá považována za historickou službu a né zrovna s pozitivními následky na vlasy. Pěkný den Lucka kadeřnice.

Vanda

Dobry den, mam zahustene vlasy keratin+ringy, mohu vyuzit voucher a prijit k vam na barvu? Dekuji za odpoved

Kadeřnictví Lucie

Dobrý den, bohužel nepracuji s prodlouženými vlasy. Reagují na barvení i odbarvení odlišně, než přírodní. Je nejlepší na tyto úpravy chodit ke kadeřnici, která se prodlužováním zabývá a ví jaké vlasy Vám navázala. Pěkný den Lucka kadeřnice.

Martina D.

Dobrý den paní Lucie, dle dotazů mám na Vás podobnou prosbu. Taktéž již mám přes dva roky melír a ráda bych vlasy více zesvětlila. Bude cena jiná, když neuděláte melír na celou hlavu ale pouze odrosty? Popřípadě šlo by to nějak vykompenzovat jinak, např.přeliv popř. jinak vyřešit větší zesvětlení? Normálně mi dříve všude kadeřnice dělaly melír na melír – navazovaly a vlasy byly v pořádku, tudíž nevím, jak by se to teď řešilo jinak. Vlasy mám středně dlouhé. Děkuji za odpovězení. Martina.

Kadeřnictví Lucie

Dobrý den Martino, já bohužel melír na melír nedělám, je to velké riziko. Někdy to vyjít může, ale já si takový risk nedovolím. Už jsem viděla mnohokrát spálené vlasy a nechci, aby takto odcházely zákaznice ode mě. Přelivem se vlasy nezesvětlí. Na odrosty samozřejmě voucher použít můžete, šlo by to i na celé vlasy, ale pouze pokud už nejsou promelírované. Pěkný den Lucka kadeřnice.

Veronika V.

Dobrý den,
mám melír, ale asi rok starý (melírované vlasy jsou v podstatě jen v culíku) je možné i v tomto případě melír od hlavy znovu udělat a navázat na ten původní? A mohu si doplatit i barvu pod melír? Vlasy mám dlouhé. Musím se po mateřské dát zase trochu dohromady :-)

Kadeřnictví Lucie

Dobrý den, můžete použít voucher na odrost, klidně i rok nemelírovaný. Melír se plynule naváže na ten původní. Pokud budete chtít ještě barvu, bude tam doplatek 200 – 300kč podle materiálu. Pěkný den Lucka kadeřnice.

Martina

Dobrý den,mám jemné vlasy s odrostem. u kořínků mám tedy své vlasy světlejší, a zbytek tmavě hnědé barvené.chtela bych to melirem trošku prosvetlit. Ale bojím se,že nahoře to bude o dost světlejší.Kolik by byl doplatek za barvu nebo přeliv?Nebo jak by se to udělalo,aby nahoře nebyly vlasy víc obarvené než dole?dekuji

Kadeřnictví Lucie

Dobrý den, máte pravdu, když se na takhle obarvené vlasy udělá melír, bude u hlavy o dost světlejší něž na koncích. Dá se to řešit melírem pouze na tmavé konce, ale barevný rozdíl tam bude stejně. Melírované vlasy, které byly předtím obarvené, budou mít vždy jiný odstín, než melírované přírodní vlasy na odrostu. Je potřeba to vidět, ale určitě by to bylo na několik úprav, než se barva zcela srovná. Pěkný den lucka kadeřnice.

Jana

Dobrý den,
je možné udělat v rámci voucheru melír modré barvy na velmi tmavé vlasy?
 Děkuji

Kadeřnictví Lucie

Dobrý den, modrý melír na tmavé vlasy nebude vůbec vidět. Provádí se to jinou technikou a je to o dost komplikovanější. Takže na takový melír bohužel voucher použít nelze. Pěkný den Lucka kadeřnice

nela

Dobry den, lze uplatnit stravenky?

Kadeřnictví Lucie

Dobrý den, bohužel stravenky nepřijímám. Pěkný den Lucka kadeřnice

Veronika

Dobrý den, měla bych dotaz k variantě s melírem. Melír již nějakou dobu mám ale měla bych zájem nikoliv o dobarvení odrostů ale o celkový melír (cíleně na větší zesvětlení), pochopila jsem prosím správně, že se sleva vztahuje na melír po celé délce vlasů? Vlasy mám nerovnoměrně sestříhané max k lopatkám a velice jemné, nikoliv husté.
Dále bych se také prosím zeptala (dle načtených recenzí), zda provádíte melír alá opravdu tenké, jemné, přirozené proužky, nikoliv blond „čáry“ a zda již hned od kořínků (pokožky hlavy). Navštěvovala jsem stálou kadeřnici, se kterou jsem byla spokojená ale poslední dvě návštěvy mi přestala vyhovovat z důvodu nepřirozeně vypadajícího melíru právě s tlustšími proužky s barvou trochu dožluta.
Děkuji a přeji pěkný den.

Kadeřnictví Lucie

Dobrý den, pokud už melír máte, nelze udělat melír přes melír. V takovém případě by se vlasy spálily. Jinak samozřejmě dělám tenké proužky, je to přirozenější. Pěkný den Lucka kadeřnice.

Lída Součková

Je možné barvení místo melíru? Jaký by byl případný doplatek a jakou značku barvy používáte?

Kadeřnictví Lucie

Dobrý den paní Součková, doplatek za barvení je 200 – 300kč. Používám barvy italské značky Hair company a ING. Pěkný den Lucka kadeřnice

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru