Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vyrazte si do pohádky: crazy golf pro rodinu i pro dvojice

4,9 / 5 Sportovní centrum Eden Beroun  (mapa) 867 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Míša Vávrová

Dobry den,je možnost vzít sebou kocarek?mame dve deti(necele 3 roky a pul roku),obe tedy do 100 cm,koupime 2 dospělé,starsi dostane vlastni micek, pokud to dobre chapu :) dekuji za odpověď

Sportovní centrum Eden

Dobrý den, chápete to naprosto správně. Areál je sice bezberiérový, ale crazygolf bohužel s kočárkem absolvoval nelze, doporučuji použít klokanku nebo „krosnu“ na dítě :-). Budeme se těšit :-)

Petr

Může se k vám i se psem ?

Sportovní centrum Eden

Dobrý den, může, ale pes musí být vzhledem k bezpečnosti ostatních hostů celou dobu na vodítku a mít náhubek. Budeme se těšit :-)

Kateřina Hernandez

Dobrý den,
kdy obdržím vstupenky na golf, zaplatila jsem již v první polovině dubna a stále jsem nic nedostala?????

Sportovní centrum Eden

Dobrý den, s tímto dotazem se obraťte prosím přímo na Slevomat, který vouchery prodává, jistě dáte vše do pořádku. Poté se na vás budeme těšit :-)

Jana Kovandová

Dobrý den,máme jedno dítě nad 150 cm a dvě děti do 150cm,z toho dcerka je 8mi letá cca 120cm.Musím pro ni koupit samostatný voucher?Děkuji za odpověď,J.K.

Sportovní centrum Eden

Dobrý den, v tomto případě bude nutné dokoupit ještě minimálně jeden „dospělácký“ vstup, který stojí 150Kč nebo můžete navíc koupit voucher pro 2 osoby za 149Kč a ještě někoho pozvat :-). Budeme se těšit :-)

Jirka

Dobrý den , pokud si teď koupím rodinné vstupné na určitý termín , ale v tom termínu bude dost pršet , je možné termín změnit v den na který je termín rezervován ? Děkuji za odpověď .

Sportovní centrum Eden

Dobrý den, změna nebo zrušení rezervace je možná 24 hodin předem bez postihu. S využitím předpovědi by to tedy neměl být problém. Budeme se těšit :-)

Petra

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak je to s množstvím hráčů na hrací ploše?
Máte to nějak organizované, a nebo kdo přijde ,ten jde hrát?
 Děkuji

Sportovní centrum Eden

Dobrý den, hra je samozřejmě organizovaná. Skupiny startují po 5–10 minutách, dle velikosti. Čas je lepší si rezervovat předem. Budeme se těšit :-)

Jiřina Brejchová

Dobrý den, mám dotaz na rodinně vstupné… Máte tam napsáno 2+2, jak to máme udělat, když máme děti 3? Všichni mají do 150cm. Je třeba dokoupit ještě nějaké dětské vstupné? Děkuji.

Sportovní centrum Eden

Dobrý den, pokud je jedno z dětí vysoké do 100cm výšky, tak může jít zdarma s celou rodinou. Pokud jsou všechny děti nad 100cm doporučuji dokoupit na místě jeden dětský vstup. Budeme se těšit :-)

Slavka N.

Dobrý den,
rodinné vstupné platí pro 2 dospělý + 2 děti do 150cm.
Dcera 12let má 155cm, takže se tam bohužel už nevejdeme.
Je možnost zakoupit i jinou variantu vstupenky?
Předem děkuji.

Sportovní centrum Eden

Dobrý den, v rámci spokojenosti zákazníků těch 5cm přehlédneme :-). Můžete tedy zakoupit 2+2. Kdyby byl problém, tak se připomeňte, že jste klient z diskuze :-). Budeme se těšit

Petr

Dobrý den,

šel bych se sedmiletou dcerou, pro kterou by to byla premiéra. Obávám se ale, že 40 minut nám rozhodně stačit nebude. Doplácí se poté něco?
Děkuji za info.

Sportovní centrum Eden

Dobrý den, vstup je na 1 hru, tedy projití 18 jamek. Čas je tedy jen orientační, záleží na vás, jak dlouho to půjdete. V případě zájmu doporučuji zakoupit dva vouchery nebo dokoupit na místě jeden dětský vstup za 100Kč. Budeme se těšit :-)

Milad

Děkuji za odpověď, ale co to znamená „můžete samozřejmě zaparkovat zdarma přímo v našem areálu“, ten se nachází kde? Vnouček je přímo vlakový maniak, takže vlakem z a do Berouna musíme o:)

Sportovní centrum Eden

Naleznete na našich stránkách: http://www.sporteden.cz/o-sportcentru/kde-nas-najdete/ případně zasílám odkaz na naší pozici v mapách.cz (https://mapy.cz/s/1wOTY), kde můžete využít plánovač trasy odkudkoli pěšky i autem.

Milad

Pojedeme z Prahy do Berouna asi autem, je k dispozici u nádraží parkoviště kde můžeme auto zanechat? děkuji

Sportovní centrum Eden

Pokud pojedete autem, tak můžete samozřejmě zaparkovat zdarma přímo v našem areálu, kde jsou dvě parkoviště s kamerovým systémem. Pokud ale trváte na parkování u nádraží, tak je zde parkoviště P+R s kapacitou 184 míst. Více na webu města http://www.mesto-beroun.cz/obcan/doprava/parkoviste/ . Budeme se těšit :-)

Jana Hrdliczková

Dobry den jak se k Vam dostaneme o vikendu hromadnou dopravou z centra? Nebo od medvedaria?dekuji

Sportovní centrum Eden

Od medvědária se k nám dá pohodlně dojít pěšky. Je to cca 20 min. chůze. Z centra jezdí několik autobusů. Doporučuji vyhledat na internetu, nejbližší zastávka se jmenuje Beroun, Třída Míru. Bližší info: http://www.sporteden.cz/o-sportcentru/kde-nas-najdete/
Budeme se těšit :-)

Renata

Dobry den, vstupne je na jak dlouho? Na hodinu? Dekuji

Sportovní centrum Eden

Vstup je na 1 hru, tedy projití 18 jamek. V poslední jamce míček zůstává a tím hra končí. Doba hry je cca 1,5 hod pro rodinu a cca 40 min. pro dva, ale záleží, jak Vám to půjde :-). Budeme se těšit :-)

Pavel S.

Dobrý den, pokud si zakoupím vstupenku pro 2 osoby, může zdarma jít i naše 4 leté dítko, nebo musím zakoupit raději rodinné vstupné? Děkuji

Sportovní centrum Eden

Dítě do 100cm výšky má vstup v doprovodu platící dospělé osoby zdarma. Pokud je Vaše dítko vyšší, doporučuji zakoupit rodinné vstupné, neboť příplatek 100Kč za dítě by Vás vyšel v tomto případě dráž, než rodinné se slevou. Budeme se těšit :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru