Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Chemický peeling kyselinou mandlovou a pyrohroznovou a aplikace séra

4,8 / 5 Dana Slavíková Praha - Nové Město  (mapa) 18 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Novakova

To znamena, ze obdržím dvě masky – kolagen a alginát? V předchozím dotazu jste na to neodpověděla.

Dana Slavíková - kosmetika

Pokud si zakoupíte alginát, dostanete alginát a ano kolagen Vám dám jako bonus.
Pokud si nezakoupíte alginát, nic se neděje stejně s kolagenem na pleti budete odcházet.
Ale běžně na voucheru není , je to má aktivita vždy potěšit nějak navíc.

Novakova

To znamená, že obdržím masky dvě – kolagenovou a alginátovou? Nebo proč je kolagenová bonus a alginátová se musí připlácet?

Dana Slavíková - kosmetika

Alginátová maska má jinou cenu v nákladu i časově v salonu, s kolagenem může i klientka odejít, překrytým závěrečným krémem, to je gel. Alginát se míchá je nejprve řidší, pak tuhne v takovou příjemnou hmotu a nechává se působit na pleti 15 až 20 min., pak se odstraŇuje. S ním musíte zůstat v salonu.
Pokud máte další dotazy, klidně mi napište Vaše telefonní číslo, neb mě kontaktujte telefonicky, je to rychlejší a můžete se ptát na vše.

Dana

 Děkuji

Novakova

Dobrý den, takže když zvolím alginátovou masku, bude vynechaná ta kolagenová? Od jaké firmy používáte alginátovou masku? Děkuji.

Dana Slavíková - kosmetika

Pěkný den,
Pracuji s kosmeceutiky Larens. Alginátová maska je z mořských řas. Kolagen dávám téměř vždy jako bonusek- není také v běžné proceduře. Ke zklidnění zde působí neutralizér- ve složení alantoin, heřmánek, pantenol, proto další regenerace není třeba a přesto jí dávám jen tak.

 Dana

dotaz

Dobrý večer, proč není alginátová maska součástí nabídky, a je nutno ji dokupovat za 150 Kč. Našla jsem, že tato maska stojí v eshopu 60 Kč.

Dana Slavíková - kosmetika

Pěkný den,

alginátových masek je větší množství a samozřejmě i různé ceny, různé kvality. Tato alginátová maska je určena pro kosmetické salony přímo, je v kabinetním balení. Tu určitě na internetu nekoupíte, zakoupí pouze kosmetičky se živnostenským oprávněním.
Zda si masku přikoupíte či ne závisí pouze na Vás, není nikde psáno, že by bylo povinné jí mít u chemického peelingu v proceduře. Je to pouze mé případné doporučení , protože s ní velice ráda pracuji a řekla bych, že je top v maskách.Klientkám běžně dávám po peelingu kolagenovou masku, jako bonusek a zdarma, ta není popsaná ani v proceduře třeba. Alginátová maska se míchá, nanáší, nechává na pleti , sundává, dočišťuje. Procedura se tím prodlužuje o 20 – 25 min.

Teri

Dobrý den,
podle čeho se určuje, zda procedura bude trvat 35 nebo 45 minut?

Dana Slavíková - kosmetika

Pěkný den,

čas je orientační, záleží na stavu pleti, citlivosti, reakci na ch.peeling. Při první proceduře se nechává samotný peeling pouze 4 min. dle návodu ,při dalších procedurách čas nastavuji dle reakce pleti na minulý peeling, což konzultuji s klientkou. Peeling nechávám při dalších proceduráchtřeba až 10 min. Také dobu neutralizace volím dle reakce pleti na peeling a jak reaguje neutralizátor s peelingem na dané pleti. Když si klientka dokoupí tzv.alginátovou masku, může procedura trvat i hodinu.

Děkuji za dotaz.

 Dana

klientka

Dobrý den, jakou doporučujete péči pro citlivou pleť, hodně začervenalou na tvářích? Děkuji.

Dana Slavíková - kosmetika

Pěkný den,

pleť bych musela vidět a zhodnotit dle aktuálního stavu. Tento typ pleti určitě zaslouží péči kosmeceutiky bez minerálních olejů a tzv. "špatných " parabenů ,s protizánětlivými účinky, např. alginátovou masku pro výživu, hydrataci, zklidnění pleti a dle posouzení jemné čištění, případně i peeling, ale ne mechanický. V salonu používám velice kvalitní a účinná kosmeceutika.

Děkuji za dotaz.-)

Dana, kosmetička, zdrav. specialista péče o pleť

Dan

Dobrý den,
s jakou značkou kosmetiky pracujete?

Dana Slavíková - kosmetika

Pěkný den,

jde o kosmeceutika Larens.

Tereza Novakova

Dobrý den, je tato procedura a maska vhodná pro klientky s červenými tvářemi (rosacea)? Děkuji

Dana Slavíková - kosmetika

Pěkný den,

i dle vyjádření lékařů šetrný chemický peeling růžovce většinou nevadí, rozhodně bych však nedoporučovala mechanický peeling nebo napařování. Alginátovou masku bych určitě na pleť doporučila, skvěle zklidňuje, vyživuje a krásně dočistí z pokožkz, co chemický peeling odstranil. Tuto masku z mořských řas mám velice ráda i mé klientky:-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru