Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Chemický peeling kyselinou mandlovou a pyrohroznovou a aplikace séra

4,8 / 5 Dana Slavíková Praha - Nové Město  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucia Lehocka

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, koľko dní je pleť začervenaná a či sa koža aj odlupuje. Ďakujem.

Dana Slavíková - kosmetika

Pěkný den,

dle většiny klientek je pleť " sušší"- odlupují se odumřelé buňky 2– 3 dny, u některých lokálně , u některých celkově. U malého počtu klientek 5 dní. Záleží na stavu pleti. Co se týká začervenání- opět různé u klientek, některá pleť zvládne chem. peeling úplně v pohodě, některá zčervená hodně. Toto vše jsou běžné reakce po chem.peelingu. Doporučuji přikoupit si v salonu tzv. alginátovou masku, která i tzv." Červenou karkulku", jak já říkám hodně červené pleti ,zklidní z 80 %, někdy i zcela. Tutu masku je třeba hlásit při objednávání, protože se nechává na pleti 15– 20 min. Osobně ji mám moc ráda, nejen, že zregeneruje krásně pleť, zahydratuje, zavyživí, zklidní, ale i hezky dočistí- nasaje na sebe nečistoty, které peeling vytáhnul z pleti.

Budu se těšit

Dana Slavíková

Jana Vymětalová

Dobrý den, jak se chemický peeling snáší se soláriem, je vhodnější pár dní před aplikací a za jak dlouho po aplikaci je možné jít do sol?
Jak je to s parkováním? už jsou všude modré zóny nebo se dá někde zastavit.. děkuji

Dana Slavíková - kosmetika

Pěkný den,

solárium a příme slunce se nedoporučuje tři až čtyři dny po chem. peelingu, v den peelingu nedoporučuji saunu. Parkování, v okolí jsou zčásti modré zony, zčásti i běžně dostupné parkování v okolí Sokolovské, Vítkovy ul. i u viaduktu.

s pozdravením

Dana Slavíková

Bára

Dobrý den, je pravda že chemický peeling zmírňuje vrásky (50+) a kolik ošetření je potřeba podstoupit? Mám velmi citlivou pleť ,ale ráda bych využila chemický peeling na krk a dekolt. V případě opakování, bych ráda využila za zvýhodněnou cenu více procedur bude pak vystavena permanentka na delší čas, mám obavy že bych to ke svému volnu nestihla vyčerpat ve stanoveném termínu. Děkuji

Dana Slavíková - kosmetika

Pěkný večer, chemický peeling přispívá k omlazení pleti, k boji proti akné, pigmentovým skvrnám a postupnému sjednocování pleti.
Těžko se odhaduje předem kolik kúr bude třeba, když neznám Váš stav pleti, a jak pleť bude reagovat na peeling. Důležitá je komplexnost, tudíž i domácí péče, vše vždy se svými klientkami probírám, na prvním, druhém peelingu, aŤ se jedná o akné či vrásky atd. Když klientky již investují do jakékoliv péče o pleť v salonu, chci vidět výsledky, potěší mě:-) a tak je třeba provázat kosmetické ošetření i se správnou péčí doma.
U chem. peelingů je dobrá pravidelnost. Pleť se nám „obnovuje“ jednou za měsíc sama, jedním z účelů peelingu je pleť rychleji obnovit. Je třeba si zvážit, jak často se na ch. peeling dostanete, ideálně dvakrát za měsíc. S možností prodloužení platnosti voucheru – permanentky, abyste využila vouchery nemám problém:-) S pletí , správnou péčí o ni ve věku 50plus Vám ráda poradím. Budu se těšit. Dana, kosmetika

Mirka Palúchová

dobrý den, mám velmi suchou citlivou pleť s akné, je pro tento typ pleti chemický peeling vhodný? děkuji.

Dana Slavíková - kosmetika

Pěkný den,
akné je typické pro smíšenou a mastnou pleť, u suché pleti se vyskytují komedomy ojediněle. Vaše pleť bude tedy spíše smíšená či mastná ,ale dehydratována u smíšené pleti např. v oblasti tváří,pokud je smíšená či mastná pleť dehydratována celkově je „nemocná“ a je třeba intenzivně hydratovat a bývá to způsobeno třeba i tím, že pleť se brání přílišné mastnotě, která je pro ni nepřirozená paradoxně dehydratací. je třeba rozlišit mastnotu a suchost. Suchost je dána dehydratací, sníženým množstvým "vody " v pleti nikoliv mazem. Ráda se na Vaši pleť podívám, zhodnotím a poradím:-) Lze zvolit i enzymatický peeling případně. Citlivost pleti bych také řešila na místě. Hezký den. Dana,kosmetička, zdravotní specialista

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru